הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צה"ל יוצא למבצע "צוק איתן" ברצועת עזה

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך
החרימו את ערוץ 10 שתומך באוייב !
יריב לוין נגד תומך החמאס רן כהן , רופא מארגון זכויות אדם, עאלק.
ערוץ 10 בני זונות מצחינים.
אגב, בתום הראיון, סולק יריב לוין בפרסומות, ונחשו מי שהמשיך לפמפם תעמולה חמאסית ?

הצפייה על אחרויותכם, למרות שזה מצחיק.

<div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-post" data-href="" data-width="466"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="[a href="https://www.facebook.com/DeFatoNaReDe">Grupo[/a] DeFato</a>.</div></div>

הצפייה על אחרויותכם, למרות שזה מצחיק.

<div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-post" data-href="" data-width="466"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="[a href="https://www.facebook.com/DeFatoNaReDe">Grupo[/a] DeFato</a>.</div></div>

זה כבר ישן 😛

הדבר הכי ישן באינטרנט

בכל מקרה, מסתבר שהחמאס הבין שכל הירי לצפון הוא חסר משמעות על אף האיון שלהם להגדלת טווחי הירי, והם הרבה יותר מסוכנים ויעילים לטווח הקרוב, אני צופה להמון רקטות לדרום עכשיו.

הדבר הכי ישן באינטרנט

בכל מקרה, מסתבר שהחמאס הבין שכל הירי לצפון הוא חסר משמעות על אף האיון שלהם להגדלת טווחי הירי, והם הרבה יותר מסוכנים ויעילים לטווח הקרוב, אני צופה להמון רקטות לדרום עכשיו.
איך הגעת למסקנה שהוא הבין? ובצפון אתה מדבר על חיפה והאיזור או גם גוש דן והשפלה?

איך הגעת למסקנה שהוא הבין? ובצפון אתה מדבר על חיפה והאיזור או גם גוש דן והשפלה?
תראה שעיקר הנזק הן בדרום והשיגור ל כן, גם גוש דן וכדומה, מהווים רק "הפרעה ליום יום" בזמן שבדרום יש פצועים, פגיעות ישירות, וממה ששמעתי גם הרוג (לפחות מוואלה)
מבחינת "הרס" ברור מעליו שהרבה יותר כדי לחמאס להפציץ את הדרום, הם הוכיחו שהם יכולים להחיב את הטווח שלהם, עכשיו הם הולכים להכות חזק בדרום

Its the IDF Motherfucker!!!!

10393706_263034890566761_8171659583565872638_n.jpg

זה עוד לא בטוח אבל יש מצב שמגייסים אותי למילואים היום בערב.

אם מגייסים אותי למילואים - סיכוי גבוה שתהיה כניסה קרקעית.

רק חזרתי מחו"ל ואני רואה דיבורים על הפסקת אש 🤦‍♂️
🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

רק חזרתי מחו"ל ואני רואה דיבורים על הפסקת אש 🤦‍♂️
🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
לפי דעתי זה סתם דיבורים בשביל לעשות כסת"ח. לא משהו רציני. שני הצדדים הביאו דרישות שאין מצב שאחד מהם יסכים.
המדינה אישרה גיוס מילואים של מעל 40 אלף מילואימניקים, לא נראה לי שזה משהו ראוותי. זה המון כסף.
10523960_10152684885002176_3952405055843794418_n.jpg

ומה בעמוד ענן? לא היה גיוס ראוותי?

מההיכרות שלנו עם ביבי, אנחנו יודעים שהוא לחיץ ולא יודע לקבל החלטות, ומהתנהלות העבר ניתן להניח שלא תהיה כניסה קרקעית (או שתהיה מאוד מצומצמת, אבל לדעתי זה לא יקרה) ובימים הקרובים יגיעו להפסקת אש כאשר משוחררים מספר מסוים של אסירים והסגר על הג'וקים יעבור לגירסה יותר לייט (בהמשך לעמוד ענן).

הלוואי שאני אתבדה, אבל אני מניח שזה מה שיקרה ועוד שנה נקבל את ארגוני הטרור בסיבוב חדש ויותר הרסני.

אז ביבי יהפוך באמת לשפנפניהו...

בעמוד ענן היה נראה לי גיוס של 10 אלף מילואימניקים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית