אם אתה חושב שכל מי ששמאלני חושב שצה"ל זה צבא לא מוסרי, שאסור לפעול בכוח נגד החמאס או כל דבר אחר, אז אתה פשוט לא מבין שום דבר. אתה לא עושה הפרדה בין השמאל הקיצוני לבין השמאל-מרכז - וחבל.דבר ראשון זה היה צפוי שאחד כמוך יבוא עם התגובה הזאת , ולמה זה כל כך צפוי ? כי אתה שמאלני טיפוסי .
אני משרת בצבא כבר קרוב לשנתיים , ואני גר בתל אביב .. יש לי חברים ימנים , שמאלנים , דתיים , חילוניים , נוצרים ומוסלמים..אני מכיר אפילו כמה ערבים.
אבל מבין כולם , השמאל הוא הגרוע ביותר ואל תגיד לי לא להכליל כי גם אם אני יוציא אותך מתוך ההכללה יש רבים ממך שיתפסו את אותה המשבצת .
אני לא מנסה להסביר או להצדיק את עצמי כי אני בטוח בעצמי ויודע שאני צודק .
אני לא מנסה לתת לך תשובות או מענה , כי זה לא באמת מעניין אותי .
בעז"ה בימים הקרובים אנחנו יורדים לדרום[אני בכוונה לא מפרט מתי] ומתכוננים לקראת כניסה רגלית , כמובן שלפנינו נכנסים הנדסה , סיירות וכדומה..
ואתה יודע מה מצחיק כמו שהבחור בכמה פוסטים מעליי רשם ? אין אצלנו אפילו שמאלני אחד בגדוד אפילו לא אחד !!!!
יש פה אנשים שבאו מחו"ל על מנת להתגייס ולשרת בצבא ונותנים את החיים שלהם למדינה שהם לא חיו בה , חיילים בודדים !!! לעומת זאת אנשים שמאלנים משתמטתים וגרוע מיזה עוד בזים לחיילים ולצה"ל שזה פשוט גועל נפש .
במסגרת השירות שלנו בצבא שולחים אותנו כשאנחנו שומרים מידי פעם לבתים של אנשים לעשות שבת , לפני שלושה חודשים התארחנו בבית של שמאלנים - מרכז , כמו שאתה אומר .
היה נחמד מאוד בהתחלה עד שהדיון הגיע לרקע פוליטי , זה ניגמר במצב שבעל הבית נזף בנו על האמונה שלנו בצבא שכל מה שצה"ל עושה הוא טוב , ועד כמה הימין זה דבר רע .
אני לא יודע מאיזה רקע אתה בא , מה עשית בצבא ואני גם לא בא להתלהב או להשתחצן אבל זה פשוט מכעיס אותי ברמות .
זה לא בושה לומר שבתל אביב והסביבה לדוגמא הרוב לא מתגייסים ורובם שמאלנים עוכרי ישראל ואני פשוט ניגעל בזה .
הטובים ביותר בצבא הם ימניים , דתיים לאומיים , חילונים ימניים ואף ימנים קיצונים [ אני בא מבית דתי ואני חוזר בשאלה ואני גם לא בעד החרדים כי גם הם משתמטים ורובם צריכים להתגייס ככה שגם הם לא בסדר , אבל אני לא יכניס אותם לסיפור פה ] ויש גם שמאלניים שאני מכיר שמשרתים ו"עושים" טובה שהם משרתים ויש כאלה שבאמת מאמינים בצה"ל אבל יש להם דעות אחרות בנוגע לפוליטיקה ולשלום .
אז אני רק רוצה להבהיר לך שנכון הסרטון שהוצג פה מראה את השמאל הקיצוני , אבל מה עם שמאל מרכז שעושה הפגנות נגד הצבא ונגד המדינה ?
מה עם השמאל מרכז שבז להריגת הנער הערבי ולא אמר מילה על החטופים היהודים ז"ל ?!
מי מייצג אותך , איזה מפלגה ? אותה חברת כנסת חשוכה העונה לשם זהבה גלאון עוכרת ישראל
או שאתה בכלל מאמין שחנין זועבי תביא לך את הישועה ?!
השכנים הדגנרטים ? כל מקום שאני הולך אליו עם מדים ופוגש שמאלנים לא משנה אם זה הקיצוניים או נורמטיביים שבהם אני שומע את אותם דעות שישראל צריכה לעשות הסכם שלום לחזרות לגבולות לא הגיוניות או לתת את המדינה שלנו
.
אני גר בתל אביב ולפני שהתגייסתי לא הכרתי את הארץ , חייתי בבועה שהתנפצה בזכות הגיוס שלי לצבא .
למה שתושבים בדרום בשדרות באשקלון יקבלו כל כך הרבה טילים ויחו בצל הסכנה שבתל אביב אנשים עליזים ושמחים ומתנהגים כאילו הכל טוב ?! למה זה ככה ?! כואב לי על זה ! כי עם ישראל ערבים זה לזה , יש פה ערבות הדדית , ואהבת לרעך כמוך זה כלל לפני כל התורה !
אותם שמאלנים שאני מכיר שציינתי ממקודם שיש לי אותם בפייסבוק , אחד מהם העלה סטטוס לפני שעתיים ובפוסט הוא רשם
באסה שהטילים הגיעו גם אלינו לתל אביב הייתי בטוח שזה יהיה בדרום ואני ימשיך להנות מהמונדיאל.
כמה זילזול וחוסר כבוד יש בפוסט מגעיל שכזה .
הרוב השפוי ? מצטער אבל השמאל כבר ממזמן לא שפוי ובטח לא הרוב .
אתה כנראה צריך לצאת קצת להסתובב וללכת להפגנות של השמאלנים כדי להיווכח ולהבין איפה אתה חי .
מצטער אם חפרתי , לקח לי המון זמן לרשום את הפוסט הזה במסודר .
אני באמת לא שונא אותך או חושב עלייך דברים רעים , פשוט שיתפתי את מה שיושב לי על הלב.
שכחתי להוסיף , אומנם אני חוזר בשאלה אך יש דברים שאני עדיין מאמין בהם
והעיקרי שבהם זה "מחרבייך ומהרסייך ממך ייצאו" , אפשר לראות את זה בכל יום שעובר .
אני יגיד יותר מזה - אתה בכלל לא מבין את המשמעות של ימין ושמאל. אתה חושב שימין זה תומכי צבא ושמאלנים זה מתנגדי צבא? לא חביבי, יש לך טעות. שמאלנים זה בסך הכל אנשים שמכירים בכך שיש גם צד שני. יש קיצוניים יותר, ויש מתונים. תהיה בטוח שהמתונים יותר תומכים מאוד בצבא ורובם הגדול גם משרת ביחידות העילית של צה"ל.