צה"ל יוצא למבצע "צוק איתן" ברצועת עזה

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך
דבר ראשון זה היה צפוי שאחד כמוך יבוא עם התגובה הזאת , ולמה זה כל כך צפוי ? כי אתה שמאלני טיפוסי .
אני משרת בצבא כבר קרוב לשנתיים , ואני גר בתל אביב .. יש לי חברים ימנים , שמאלנים , דתיים , חילוניים , נוצרים ומוסלמים..אני מכיר אפילו כמה ערבים.
אבל מבין כולם , השמאל הוא הגרוע ביותר ואל תגיד לי לא להכליל כי גם אם אני יוציא אותך מתוך ההכללה יש רבים ממך שיתפסו את אותה המשבצת .
אני לא מנסה להסביר או להצדיק את עצמי כי אני בטוח בעצמי ויודע שאני צודק .
אני לא מנסה לתת לך תשובות או מענה , כי זה לא באמת מעניין אותי .
בעז"ה בימים הקרובים אנחנו יורדים לדרום[אני בכוונה לא מפרט מתי] ומתכוננים לקראת כניסה רגלית , כמובן שלפנינו נכנסים הנדסה , סיירות וכדומה..
ואתה יודע מה מצחיק כמו שהבחור בכמה פוסטים מעליי רשם ? אין אצלנו אפילו שמאלני אחד בגדוד אפילו לא אחד !!!!
יש פה אנשים שבאו מחו"ל על מנת להתגייס ולשרת בצבא ונותנים את החיים שלהם למדינה שהם לא חיו בה , חיילים בודדים !!! לעומת זאת אנשים שמאלנים משתמטתים וגרוע מיזה עוד בזים לחיילים ולצה"ל שזה פשוט גועל נפש .

במסגרת השירות שלנו בצבא שולחים אותנו כשאנחנו שומרים מידי פעם לבתים של אנשים לעשות שבת , לפני שלושה חודשים התארחנו בבית של שמאלנים - מרכז , כמו שאתה אומר .
היה נחמד מאוד בהתחלה עד שהדיון הגיע לרקע פוליטי , זה ניגמר במצב שבעל הבית נזף בנו על האמונה שלנו בצבא שכל מה שצה"ל עושה הוא טוב , ועד כמה הימין זה דבר רע .

אני לא יודע מאיזה רקע אתה בא , מה עשית בצבא ואני גם לא בא להתלהב או להשתחצן אבל זה פשוט מכעיס אותי ברמות .
זה לא בושה לומר שבתל אביב והסביבה לדוגמא הרוב לא מתגייסים ורובם שמאלנים עוכרי ישראל ואני פשוט ניגעל בזה .

הטובים ביותר בצבא הם ימניים , דתיים לאומיים , חילונים ימניים ואף ימנים קיצונים [ אני בא מבית דתי ואני חוזר בשאלה ואני גם לא בעד החרדים כי גם הם משתמטים ורובם צריכים להתגייס ככה שגם הם לא בסדר , אבל אני לא יכניס אותם לסיפור פה ] ויש גם שמאלניים שאני מכיר שמשרתים ו"עושים" טובה שהם משרתים ויש כאלה שבאמת מאמינים בצה"ל אבל יש להם דעות אחרות בנוגע לפוליטיקה ולשלום .

אז אני רק רוצה להבהיר לך שנכון הסרטון שהוצג פה מראה את השמאל הקיצוני , אבל מה עם שמאל מרכז שעושה הפגנות נגד הצבא ונגד המדינה ?
מה עם השמאל מרכז שבז להריגת הנער הערבי ולא אמר מילה על החטופים היהודים ז"ל ?!

מי מייצג אותך , איזה מפלגה ? אותה חברת כנסת חשוכה העונה לשם זהבה גלאון עוכרת ישראל
או שאתה בכלל מאמין שחנין זועבי תביא לך את הישועה ?!

השכנים הדגנרטים ? כל מקום שאני הולך אליו עם מדים ופוגש שמאלנים לא משנה אם זה הקיצוניים או נורמטיביים שבהם אני שומע את אותם דעות שישראל צריכה לעשות הסכם שלום לחזרות לגבולות לא הגיוניות או לתת את המדינה שלנו
.
אני גר בתל אביב ולפני שהתגייסתי לא הכרתי את הארץ , חייתי בבועה שהתנפצה בזכות הגיוס שלי לצבא .
למה שתושבים בדרום בשדרות באשקלון יקבלו כל כך הרבה טילים ויחו בצל הסכנה שבתל אביב אנשים עליזים ושמחים ומתנהגים כאילו הכל טוב ?! למה זה ככה ?! כואב לי על זה ! כי עם ישראל ערבים זה לזה , יש פה ערבות הדדית , ואהבת לרעך כמוך זה כלל לפני כל התורה !

אותם שמאלנים שאני מכיר שציינתי ממקודם שיש לי אותם בפייסבוק , אחד מהם העלה סטטוס לפני שעתיים ובפוסט הוא רשם
באסה שהטילים הגיעו גם אלינו לתל אביב הייתי בטוח שזה יהיה בדרום ואני ימשיך להנות מהמונדיאל.

כמה זילזול וחוסר כבוד יש בפוסט מגעיל שכזה .

הרוב השפוי ? מצטער אבל השמאל כבר ממזמן לא שפוי ובטח לא הרוב .
אתה כנראה צריך לצאת קצת להסתובב וללכת להפגנות של השמאלנים כדי להיווכח ולהבין איפה אתה חי .

מצטער אם חפרתי , לקח לי המון זמן לרשום את הפוסט הזה במסודר .
אני באמת לא שונא אותך או חושב עלייך דברים רעים , פשוט שיתפתי את מה שיושב לי על הלב.

שכחתי להוסיף , אומנם אני חוזר בשאלה אך יש דברים שאני עדיין מאמין בהם
והעיקרי שבהם זה "מחרבייך ומהרסייך ממך ייצאו" , אפשר לראות את זה בכל יום שעובר .
אם אתה חושב שכל מי ששמאלני חושב שצה"ל זה צבא לא מוסרי, שאסור לפעול בכוח נגד החמאס או כל דבר אחר, אז אתה פשוט לא מבין שום דבר. אתה לא עושה הפרדה בין השמאל הקיצוני לבין השמאל-מרכז - וחבל.
אני יגיד יותר מזה - אתה בכלל לא מבין את המשמעות של ימין ושמאל. אתה חושב שימין זה תומכי צבא ושמאלנים זה מתנגדי צבא? לא חביבי, יש לך טעות. שמאלנים זה בסך הכל אנשים שמכירים בכך שיש גם צד שני. יש קיצוניים יותר, ויש מתונים. תהיה בטוח שהמתונים יותר תומכים מאוד בצבא ורובם הגדול גם משרת ביחידות העילית של צה"ל.

אם אתה חושב שכל מי ששמאלני חושב שצה"ל זה צבא לא מוסרי, שאסור לפעול בכוח נגד החמאס או כל דבר אחר, אז אתה פשוט לא מבין שום דבר. אתה לא עושה הפרדה בין השמאל הקיצוני לבין השמאל-מרכז - וחבל.
אני יגיד יותר מזה - אתה בכלל לא מבין את המשמעות של ימין ושמאל. אתה חושב שימין זה תומכי צבא ושמאלנים זה מתנגדי צבא? לא חביבי, יש לך טעות. שמאלנים זה בסך הכל אנשים שמכירים בכך שיש גם צד שני. יש קיצוניים יותר, ויש מתונים. תהיה בטוח שהמתונים יותר תומכים מאוד בצבא ורובם הגדול גם משרת ביחידות העילית של צה"ל.
גם אתה עשית פה הכללה, אני ימני ואני מכיר בכך שיש צד שני.

זה ממש לא נכון תקרא את כל הפוסטים שרשמתי
הבהרתי שמצטער עם הכללתי , כעיקרון אני דיברתי בגדול על שמאלנים קיצוניים וגם שמאלנים מתייפייפים שלמרות שהם משרתים בצבא ומכירים בצד השני הם צבועים .
כל אחד והדעה הרווחת שלו .
לא באתי להתלהם ולהתלהב ולהראות איך הימין "שולט" ואיזה יופי שיש יותר ימין בצבא וכדומה...בנוגע למשמעות של שמאל וימין זה הרבה מעבר רק לתחום המדיני ושל שטחים , זה קשור גם לכלכה ועוד דברים.. הנושא הזה ספציפי היה קשור לתחום המדיני/שלום/מצב ביטחוני ולכן הגבתי בדרך הזאת.
וכמו שאמרתי יש שמאל/ימין בכל יחידה אבל הרוב זה ימין אני לא יודע איפה שיררת אבל אתה פשוט טועה כשאתה חושב שיש יותר שמאל מתון או משהו בסגנון ביחידות האלה.
כנראה שבפוסט הראשון הייתי צריך להכווין את עצמי כמו NRL לשמאל הקיצוני ...
בנוסף אני מבין גם את ההתעצבנות שלכם כביכול על התגובה כי אתם שמאל-מרכז ולא רוצים להיכלל עם השמאלנים הקיצוניים שזה מובן מאליו.
ובאמת זה נכון בנוגע להפגנות שהרבה מהימנים/שמאלנים לא משמיעים את קולם ויוצאים לרחובות כי לא כולם עסוקים רק בזה יש המון דברים מעבר לזה..

עריכה שכחתי להוסיף כמו המשתמש מעליי : גם אני מכיר בצד השני , אני לעולם לא יפגע בנער ערבי שלא עשה כלום או אזרח ערבי שלא עשה דבר
אבא שלי קבלן שיש לו יותר מ 10 עובדים ערבים , והוא דתי ימני ! אז מה תגיד על זה ?
אני מדבר איתם והכל טוב ויפה , הם אפילו ראו אותי עם מדים ונשק נכון שזה יצר בלבול והיה מוזר אבל כן יש טובים בשני הצדדים.

כשמסתכלים על העולם בימינו(תדמיין שאתה צופה בו מבחוץ) רואים שמתפתחות המון קבוצות של אתאיסטים. המצב הזה מקביל לאירופה של המאה ה-19 שבה התפתחו קבוצות לאומיות ולאומניות שקראו לעצמאות מדינית ואחדות מדינית. הקבוצות האלו לא הגדירו את עצמן בתור תנועות, ובטח שלא בתור תופעה עולמית, אבל במבט היסטורי רואים שהן היו כאלה. אותו דבר לדעתי יקרה עם האתאיזם. האתאיסטים לא מגדירים את עצמם בתור תנועה אבל אני די בטוח שבדיעבד הם כן ייחשבו ככאלה.
בקשר לכפייה, מצידי איסור על הפרדה בין נשים לגברים באוטובוסים בשכונות דתיות, שווה בערכו לחוק המחייב הפרדה בין גברים לנשים בשכונות חילוניות, בשני המצבים מתרחשת כפייה דתית(או אתאיסטית, שמבחינתי זהה לכפייה דתית בכל מובן). כמובן שאני לא מכחיש את הקיום של הכפייה הדתית, ודוגמא לכך אפשר לראות בחוק על סגירת עסקים בתל אביב בשבתות, שהוא חוק פסול בעיניי, עם זאת חשוב לזכור שהכפייה הדתית פועלת במקביל לכפייה ההפוכה, ואסור לנו בתור חילונים לקבור את הראש בחול ולהתעלם מהשנאה שקיימת אצלנו כלפי הדת.
דוגמא אחרונה שאני רוצה לתת היא מהסביבה הקרובה שלי. יש לי חבר שבא ממשפחה מאוד מסורתית. כל הזמן האתאיסטים מהכיתה שלי צחקו עליו ועל הדת ובסופו של דבר הוא גם הפך לאתאיסט והוא לא מאמין יותר. חשוב לציין שהמצב לא היה שעשו עליו חרם בגלל שהוא ״דוס״ והתייחסו אליו כמו לכל ילד אחר. הכפייה היא לא רק כאשר מכריחים אותך לעשות או להאמין במשהו, אלא היא גם כאשר גורמים לך להרגיש נחות בתחומים מסוימים בגלל האמונה שלך.

אתאיסטים מעולם לא ייחשבו כאלה, כי אתאיסטים פשוט לא מאמינים בקיום כוח עליון. זו הגדרה פשוטה של אי אמונה בקיום אל, הסיבות שהם לא מאמינים זה כבר עולם אחר.
הדרוויניזם קיים כבר מאות שנים, והאתאיזם תמיד היה קיים, היום המדע מסביר יותר דברים שבעבר הסבירו באמונות תפלות.
זה פשוט לנצח את הבורות, פשוט ככך. הפצת מידע זו שליחות, אבל האתאיזם עצמו זה דבר די פסיבי.
מה שעשו לחבר שלך זה נטו בריונות, גועל נפש. אני מכיר את זה, כי כשהייתי בחטיבה היו צוחקים עליי שאני לא מניח תפילין ושאני אוכל לא כשר.
כיום אין את זה, כי התבגרנו והבנו שכפייה וצחוק על אמונה של אדם זה לא בסדר.

אגב אם זה מעניין , התחילו לגייס מילואים לעזה בנוסף לגיוס לשאר המקומות על מנת להחליף את החיילים הסדירים
הסיירות כבר התחילו להתכונן , יש כמה ימים שמחכים לריכוך .. במידה וזה לא יהיה כרגע הכניסה קרקעית עומדת על הפרק.

אתאיסטים מעולם לא ייחשבו כאלה, כי אתאיסטים פשוט לא מאמינים בקיום כוח עליון. זו הגדרה פשוטה של אי אמונה בקיום אל, הסיבות שהם לא מאמינים זה כבר עולם אחר.
הדרוויניזם קיים כבר מאות שנים, והאתאיזם תמיד היה קיים, היום המדע מסביר יותר דברים שבעבר הסבירו באמונות תפלות.
זה פשוט לנצח את הבורות, פשוט ככך. הפצת מידע זו שליחות, אבל האתאיזם עצמו זה דבר די פסיבי.
מה שעשו לחבר שלך זה נטו בריונות, גועל נפש. אני מכיר את זה, כי כשהייתי בחטיבה היו צוחקים עליי שאני לא מניח תפילין ושאני אוכל לא כשר.
כיום אין את זה, כי התבגרנו והבנו שכפייה וצחוק על אמונה של אדם זה לא בסדר.
מהי דת מתוך ויקיפדיה:
דת היא סוג של התארגנות חברתית או תרבותית הכוללת מערכת של אמונות והשקפות עולם המקשרות את האנושות לרוחניות או לעקרונות מוסריים מחייבים. דתות רבות כוללות סמלים, פולחנים ו"היסטוריה קדושה" שמיועדות להסביר את הדרך בה נוצרו החיים והיקום ואת משמעותם. דתות רבות גורסות עקרונות מוסריים הנובעים מציווי עליון, חוקים דתיים או אורח חיים שמתחייב על פי עקרונות הדת והאמונה בנוגע ליקום ולטבע האדם.

נכון, האתאיזם לא מאמין בכוח עליון, אבל בכל שאר העקרונות האתאיזם די מזכיר דת.
בקשר לכפייה אני שוב אומר, זה משהו שמגיע משני הצדדים וצריך להיפסק אם רוצים שהחרדים ילמדו, יעבדו ויתגייסו. צריך לנסות לקרב את העולם החילוני לעולם החרדי, וזה צריך להתחיל מכך שתסתיים ההסתה נגד הדת הדתיים והחרדים.

תיעוד נוסף של חיסול המחבלים מעזה

המשטרה מבקשת: לפתוח בחקירה נגד חנין זועבי

http://www.kikarhashabat.co.il/המשטרה-לפתוח-בחקירה-נגד-זועבי.html

xk9jy7b6__w470h283q85.jpg

מצטער על התמונה של העוכרת ישראל אבל בכיתי מרוב צחוק אז חשבתי לשתף​

גם אתה עשית פה הכללה, אני ימני ואני מכיר בכך שיש צד שני.
כי אתה לא ימני קיצוני.
ימני קיצוני לא מכיר בזה שיש צד שני ובעצם מבחינתו כל האמצעים כשרים
ימני שהוא יותר מתון כן מכיר בצד השני ביחס לימני הקיצוני אבל פחות ביחס לשמאל המתון.

כי אתה לא ימני קיצוני.
ימני קיצוני לא מכיר בזה שיש צד שני ובעצם מבחינתו כל האמצעים כשרים
ימני שהוא יותר מתון כן מכיר בצד השני ביחס לימני הקיצוני אבל פחות ביחס לשמאל המתון.
פירוש מעולה
חידדת לי לגבי איך אני מגדיר את עצמי.. פורסמה תמונה של אחד מהמחבלים שמתו אתמול

אימא שלי בסביבות 8 בבוקר מעירה אותי בגלל שיש אזעקה ואני בכלל ישן אין לי כוח לקום. תמותו חמאס

עידכון מהחמאס: אנחנו מכוונים על הכור בדימונה.

מקור: חדשות ערוץ 22 לפני שתי דקות.

אוי איזה פחד, עכשיו הם מכוונים לשם..

אם כך, לירות בכל התותחים, ע"ע דרזדן.

משהו נחמד :

נערך לאחרונה:

כמו שאתמול הם כיוונו לחיפה ופגעו בחדרה?
אם ככה, תושבי מצרים תיזהרו! החמאס מכוונים על דימונה, מי יודע לאן זה יגיע

עכשיו הציגו איך חיסלו אתמול את המחבלים בעזרת מכונת ירי מהים והפצצה מהאוויר. ניראה בדיוק כמו battlefield 4 במפות של naval strike

כן ואני בטוח שחתיכת קרטון מלאה בצואת גמלים וגפרורים תפגע בכור הגרעיני + תחריב את כל הכור והאיזור שמסביבו.

בערוץ 10 ו2 אמרו במהלך היוםשיש 7 כיפות ברזל. על פי החשבון שלי כל איזור הצפון - נתניה וצפונה לא מוגנים כרגע על ידי כיפת ברזל. גם יהודה ושומרון במקרה שמנסים לפגוע באריאל.
זה די מטריד בהתחשב בעובדה שלחיזבאללה יש טילים שמאיימים על כל הארץ ויש מערכת אחת קבועה באילת ואחת שכנראה קבועה בדימונה. אם אי פעם יהיה עימות שיכלול את חיזבאללה וחמאס ביחד...
ובו זמנית מדהים כמה המערכת הזאת חשובה במערכה הזאת.

דרך אגב 10% מהשיגורים נופלים בתוך עזה 🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית