הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

צה"ל יוצא למבצע "צוק איתן" ברצועת עזה

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך
הכי הזוי - חתן פרס ישראל לביטחון: "כיפת ברזל זה בלוף"

http://www.mako.co.il/pzm-israel-wa...41006.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1898243326

ואני מצטט מהפסק האחרונה: "יש לציין כי רעיונות של ד"ר שפר לפיתוח מערכות יירוט נדחו על ידי כל הדרגים, עוד לפני פיתוח "כיפת ברזל"."

תראו כמה קינאה של בן אדם אחד יכולה או עלולה לפגוע בנו.
לדעתי כיפת ברזל היא היתרון הכי גדול שלנו וגם הבעייה הכי גדולה שלנו.
מצד אחד כיפת ברזל הצילה את חייהם ורכושם של עשרות אזרחים, אבל מצד שני היא מכניסה אותנו לשאננות ולביטחון עודף. לדעתי כיפת ברזל תתגלה כמו ״שחזור״ של מלחמת ששת הימים - היא הצלחה מטורפת אבל היא מובילה לשאננות ולצערי יכול להיות שיקרה מקרה דומה למה שקרה ביום כיפור והם שוב יתפסו אותנו לא מוכנים.
שזה יהיה ברור אני ממש לא נגד כיפת ברזל ואני בטוח שהיא אחד הדברים הטובים ביותר שהמציאו במדינה בזמן האחרון אם לא הדבר החשוב ביותר, הבעיה היא בנו. אנחנו נותנים לכיפת ברזל ליצור אצלנו את האשליה שאנחנו בטוחים ומוגנים ולא יקרה כלום למשל אם נצלם את היירוט במקום להכנס למקלט, אבל זאת ממש לא הדוגמא היחידה.
לא רוצה לגנוב לך את הזרקור נשמה..אבל אתן ציטוט ממאמר שנכתב בעיתון אל-ארץ(הארץ)
"מפתחי כיפת ברזל יצרו פלא טכנולוגי והצילו חיי אדם רבים, אבל ברמה האסטרטגית ההמצאה המזהירה שלהם גורמת גם נזק. היא מאפשרת לישראלים ללכת בלי ולהרגיש עם. גם לנפח את הקורבניוּת והמסכנות לשיאים חדשים, וגם להמשיך בחייהם בנוחות יחסית. גם להיצמד כמו נרקומנים לרדיו ולטלוויזיה, וגם לפטור את עצמם מכל חשבון"

שלשום.
מפתיע אותך שפירסמו כתבה כזאת ב״הארץ״?
העיתון הזה מחפש כל דרך לשלול את הלגיטימיות של מדינת ישראל, גם עכשיו בזמן שאפילו מפלגות השמאל תומכות במבצע.

הבעיה היא הטקט של פרסום דבר כזה, לאותו דר׳ קיים קנאה גדולה כשלא קיבלו אותו לפרויקט בכך שהוא רואה את הצלחותיו, הישגיו ורצון של צבאות זרים לרכוש את המערכת

נערך לאחרונה:
שמעו כיפת ברזל הצילה לנו את התחת עשרות פעמים.. צריך לתת צל"ש ללוחמים שמאיישים אותה ולמי שפיתח אותה.

חנין זועבי עוברת שוב כל גבול
או שפשוט היא כל כך טיפשה שהיא אשכרה מאמינה במה שהיא אומרת

IMG_110749139219124.jpeg

נכון, הבעיה היא הטקט של פרסום דבר כזה, לאותו דר׳ קיים קנאה גדולה כשלא קיבלו אותו לפרויקט בכך שהוא רואה את הצלחותיו, הישגיו ורצון של צבאות זרים לרכוש את המערכת
כנראה שהתגובה שלא לא הייתה ברורה. ציטטתי אותך לא בגלל שדיברתי על הכתבה אלא בגלל שדיברתי על כיפת ברזל.
לדעתי הדוקטור הזה הוא אידיוט ונותן רק לתאוות בצע ולאגו שלא לשלוט בו. מה שאמרתי נאמר בלי קשר לכתבה וזה שציטטתי היה מטעה.

ערסים מסריחים שעושים לא פחות נזק מהשמאל הקיצוני למדינה. פשוט לא יאומן, באו לסקר מקום שחטף הרבה במתקפות הטילים בישראל ומגרשים את הכתבים. עד כמה שאני לא אוהב את העיתון BBC, זו לא דרך להתמודד עם צביעות, זה רק עושה הרבה יותר נזק.
שלא נדבר על הקללות שלהם "אשכנזי שמאלני עם חולצה מכופתרת מזד**ן בתחת.
זבל אורגני.

נערך לאחרונה:
כנראה שהתגובה שלא לא הייתה ברורה. ציטטתי אותך לא בגלל שדיברתי על הכתבה אלא בגלל שדיברתי על כיפת ברזל.
לדעתי הדוקטור הזה הוא אידיוט ונותן רק לתאוות בצע ולאגו שלא לשלוט בו. מה שאמרתי נאמר בלי קשר לכתבה וזה שציטטתי היה מטעה.
צודק, תוקן.

ערסים מסריחים שעושים לא פחות נזק מהשמאל הקיצוני למדינה. פשוט לא יאומן, באו לסקר מקום שחטף הרבה במתקפות הטילים בישראל ומגרשים את הכתבים. עד כמה שאני לא אוהב את העיתון BBC, זו לא דרך להתמודד עם צביעות, זה רק עושה הרבה יותר נזק.
שלא נדבר על הקללות שלהם "אשכנזי שמאלני עם חולצה מכופתרת מזד**ן בתחת.
זבל אורגני.

דווקא BBC פרסמו הרבה שקרים של הפלסטינים. וכן ערסים זו בעיה ארצית ועולמית.

הכי הזוי - חתן פרס ישראל לביטחון: "כיפת ברזל זה בלוף"

http://www.mako.co.il/pzm-israel-wa...41006.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1898243326

ואני מצטט מהפסק האחרונה: "יש לציין כי רעיונות של ד"ר שפר לפיתוח מערכות יירוט נדחו על ידי כל הדרגים, עוד לפני פיתוח "כיפת ברזל"."

תראו כמה קינאה של בן אדם אחד יכולה או עלולה לפגוע בנו.
שירתתי בכיפת ברזל בסדיר ואני יכול להבטיח לך שמה שהוא אומר זה חרטא.

לגבי ההפסקת אש - ממשלת ישראל בגדה בנו, אזרחי הדרום.

זה מה שהכי מעצבן אותי !
איך אנחנו מצטיירים בחמאס? כמו פחדנים, צריך כמה טילים בשביל להפחיד אותנו,
אנחנו פוצצנו להם את הצורה וזה בקושי הזיז להם !!
אצלנו יש פגוע הלם וזה סיבה בשביל ביבי להסכים להפסקת אש

מי רוצה להיות ישראלי אח, לעשות התרמה ולשלוח לי אבקת חלבון ? חחחחח

לא אכלתי נורמלי בימים האחרונים ומה שכן אכלתי היה רק שטויות.

חברה דחוף ביותר גם למי שלא מאמין , בבקשה תקראו תהילים להצלחת חיילי צה"ל
ושיהיה לנו בהצלחה ;)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית