הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צה"ל יוצא למבצע "צוק איתן" ברצועת עזה

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך
כל מי שאומר אחרת הוא בוגד ? כלומר הטייסים שחיסלו את רוב בכירי חמאס, שמרו על חיילנו מלמעלה הם בוגדים וראוי להוציאם להורג?

אני לא חושב כמוך אז אני בוגד?

גם אם מה שאתה אומר היה ריאלי ונכון, אף מדינה ערבית לא רוצה אותם שתדע לך..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כל מי שאומר אחרת הוא בוגד ? כלומר הטייסים שחיסלו את רוב בכירי חמאס, שמרו על חיילנו מלמעלה הם בוגדים וראוי להוציאם להורג?
אני לא חושב כמוך אז אני בוגד?
לא בוגד. פשוט טיפש שחושב שדו-קיום אפשרי.

אנו שני עמים ששונאים אחד את השני ויש איבה שלא תיעלם לעולם. אנחנו כאן והם שם. אין פתרון אחר

לא בוגד. פשוט טיפש שחושב שדו-קיום אפשרי.
אתה צודק, הטייסים שצריכים להטיל פצצה כמה עשרות מטרים מחיילים בשטח הם טיפשים גמורים שאין להם מושג מהחיים.
פשוט גאון הדור אתה.

אתה צודק, הטייסים שצריכים להטיל פצצה כמה עשרות מטרים מחיילים בשטח הם טיפשים גמורים שאין להם מושג מהחיים.
פשוט גאון הדור אתה.
אתה צודק, הם לא טיפשים גמורים. אבל בגלל שאתה לא טייס שמטיל פצצות כמה עשרות מטרים מחיילים, אני יכול להגיד שאתה טיפש.

ההודעה שנכתבה כאן עברה כל גבול של ״חופש ביטוי״ בפורום. שמרו את הדעות הקיצוניות שלכם לפייסבוק, איפה שלאנשים אולי אכפת ממה שאתם כותבים. את הפורום תשאירו מחוץ לזה.

אתה צודק, הם לא טיפשים גמורים. אבל בגלל שאתה לא טייס שמטיל פצצות כמה עשרות מטרים מחיילים, אני יכול להגיד שאתה טיפש.
פתחתי את האשכול הזה לא בשביל ויכוחים פוליטיים, אני לא אכנס לזה לכן תחשוב מה שאתה רוצה והעיקר שאתה מרגיש שלם עם מה שאתה אומר.

שיהיה לך לבריאות

הבנתי שמערכת חדשה נוספה במהלך המבצע נראה לי 8 במספרה. לא יודע לאיזו גזרה בדיוק
נוספו 2 כבר לפני כמה ימים מספר 8 ו9, ואני יודע את המיקום של שתיהן..
אבל ביומיים האחרונים אני שומע את הטילים המיירטים כאילו הם ממש קרובים אליי.. ויש מה להגן קרוב לבית שלי. תהיתי אם הזיזו את אחת המערכות או שנוספה אחת חדשה.

אבל ביומיים האחרונים אני שומע את הטילים המיירטים כאילו הם ממש קרובים אליי.. ויש מה להגן קרוב לבית שלי. תהיתי אם הזיזו את אחת המערכות או שנוספה אחת חדשה.
באמת?! הספיקו להתקין מערכת מספר 9 ??

משיחה אתמול במקלט שמעתי שהזיזו את הכיפת ברזל יותר קרוב להרצליה, אבל אני לא יודע אם זה במאה אחוז נכון.

משיחה אתמול במקלט שמעתי שהזיזו את הכיפת ברזל יותר קרוב להרצליה, אבל אני לא יודע אם זה במאה אחוז נכון.
יש כיפת ברזל בטוח לידי.. התהייה היא האם היא חדשה או הוזזה. כל הכיפות שהוצבו עד עכשיו הוצבו ביעדים חשובים שלא חשבתי שיאפשרו הזזה שלהן.

יש כיפת ברזל בטוח לידי.. התהייה היא האם היא חדשה או הוזזה. כל הכיפות שהוצבו עד עכשיו הוצבו ביעדים חשובים שלא חשבתי שיאפשרו הזזה שלהן.

כנראה חדשה. אין טעם להזיז סוללה קיימת אם יש לך סוללה חדשה שפשוט אפשר להציב אותה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית