עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לדעתך זה טוב להרג או לגרש אנשים מעדה מסויימת?אז אתה חושב. זו דעתי.
לא בוגד. פשוט טיפש שחושב שדו-קיום אפשרי.כל מי שאומר אחרת הוא בוגד ? כלומר הטייסים שחיסלו את רוב בכירי חמאס, שמרו על חיילנו מלמעלה הם בוגדים וראוי להוציאם להורג?
אני לא חושב כמוך אז אני בוגד?
אתה צודק, הטייסים שצריכים להטיל פצצה כמה עשרות מטרים מחיילים בשטח הם טיפשים גמורים שאין להם מושג מהחיים.לא בוגד. פשוט טיפש שחושב שדו-קיום אפשרי.
אתה צודק, הם לא טיפשים גמורים. אבל בגלל שאתה לא טייס שמטיל פצצות כמה עשרות מטרים מחיילים, אני יכול להגיד שאתה טיפש.אתה צודק, הטייסים שצריכים להטיל פצצה כמה עשרות מטרים מחיילים בשטח הם טיפשים גמורים שאין להם מושג מהחיים.
פשוט גאון הדור אתה.
פתחתי את האשכול הזה לא בשביל ויכוחים פוליטיים, אני לא אכנס לזה לכן תחשוב מה שאתה רוצה והעיקר שאתה מרגיש שלם עם מה שאתה אומר.אתה צודק, הם לא טיפשים גמורים. אבל בגלל שאתה לא טייס שמטיל פצצות כמה עשרות מטרים מחיילים, אני יכול להגיד שאתה טיפש.
הבנתי שמערכת חדשה נוספה במהלך המבצע נראה לי 8 במספרה. לא יודע לאיזו גזרה בדיוקמישהו יודע אם הוצבה עוד כיפת ברזל בימים האחרונים?
נוספו 2 כבר לפני כמה ימים מספר 8 ו9, ואני יודע את המיקום של שתיהן..הבנתי שמערכת חדשה נוספה במהלך המבצע נראה לי 8 במספרה. לא יודע לאיזו גזרה בדיוק
באמת?! הספיקו להתקין מערכת מספר 9 ??נוספו 2 כבר לפני כמה ימים מספר 8 ו9, ואני יודע את המיקום של שתיהן..
אבל ביומיים האחרונים אני שומע את הטילים המיירטים כאילו הם ממש קרובים אליי.. ויש מה להגן קרוב לבית שלי. תהיתי אם הזיזו את אחת המערכות או שנוספה אחת חדשה.
כן, הן גם די קרובות אחת לשנייה.באמת?! הספיקו להתקין מערכת מספר 9 ??
משיחה אתמול במקלט שמעתי שהזיזו את הכיפת ברזל יותר קרוב להרצליה, אבל אני לא יודע אם זה במאה אחוז נכון.נוספו 2 כבר לפני כמה ימים מספר 8 ו9, ואני יודע את המיקום של שתיהן..
אבל ביומיים האחרונים אני שומע את הטילים המיירטים כאילו הם ממש קרובים אליי.. ויש מה להגן קרוב לבית שלי. תהיתי אם הזיזו את אחת המערכות או שנוספה אחת חדשה.
יש כיפת ברזל בטוח לידי.. התהייה היא האם היא חדשה או הוזזה. כל הכיפות שהוצבו עד עכשיו הוצבו ביעדים חשובים שלא חשבתי שיאפשרו הזזה שלהן.משיחה אתמול במקלט שמעתי שהזיזו את הכיפת ברזל יותר קרוב להרצליה, אבל אני לא יודע אם זה במאה אחוז נכון.
יש כיפת ברזל בטוח לידי.. התהייה היא האם היא חדשה או הוזזה. כל הכיפות שהוצבו עד עכשיו הוצבו ביעדים חשובים שלא חשבתי שיאפשרו הזזה שלהן.