הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צה"ל יוצא למבצע "צוק איתן" ברצועת עזה

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך
מישהו ראה את הסרטון שחמאס יצא מהמנהרה והרג 5 חיילים אתמול? במילה אחת פשוט ביזיון, מישהו צריך לקחת על זה אחראיות!

אם המנהלים יסכימו אני אפרסם את הסרטון המלא שתראו בעצמכם, ממש רואים איך יורים בחיילים מטווח קצר.
ביזיון של מי?
ממש קשה לצפות.
איך חייל "קרבי" עומד עם הגב לכניסה (יש כניסה אחת) ועוד הכניסה הזאת פתוחה?
5 חיילים וכלום. פשוט בושה.
לעומת זאת החמאסניקים נכנסים בקור רוח ונחישות לתקוף.
מה שאין לנו בצבא פה.

חשש: חייל נחטף ברצועת עזה
בתקרית שאירעה סמוך לשעה 9:30 בבוקר נפתחה אש על כוחות צה"ל בדרום רצועת עזה. ממידע ראשוני עולה כי קיים חשש שבמהלך האירוע חייל צה"ל נחטף על-ידי מחבלים. הודעה נמסרה למשפחתו

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4553298,00.html

זה כבר לא "חשש", לצערי, זה אמיתי.

אני מקווה שימצאו אותו, במקרה של גלעד שליט היה שלא דלקו אחריו מיד אחרי החטיפה וגילו מאוחר מדי את זה

אני רוצה להודות לתקשורת, שמהיום הראשון לחצה על הממשלה ועל התודעה שלנו לכיוון הפסקת אש.
אני רוצה להודות לבוגי וביבי שנכנעו לגחמותיהם של משפטנים ו'חוקים' בינלאומיים..שתקפים רק לגבינו.
אני כמובן רוצה להודות גם לפיקוד הבכיר של צה"ל שלא מסוגל לבצע את העבודה שלו כמו שצריך. כן, לומר בתקשורת שאתה לא יכול לנצח זה לא לעשות את העבודה שלך.

כמובן אני רוצה להוסיף תודה גדולה גם לכל גורמי השמאל במדינה שלחצו לכיוון של הפסקת אש.

ביזיון של מי?
ממש קשה לצפות.
איך חייל "קרבי" עומד עם הגב לכניסה (יש כניסה אחת) ועוד הכניסה הזאת פתוחה?
5 חיילים וכלום. פשוט בושה.
לעומת זאת החמאסניקים נכנסים בקור רוח ונחישות לתקוף.
מה שאין לנו בצבא פה.
עזוב שהשער היה פתוח, איך לא זיהו קבוצה של 10 מחבלים רצים!! במדים כהים באור יום 200 מטר לעבר עמדה עם מגדל ולא רואים..

החמאסניקים למזלנו היו בלחץ ופחדו.. אם היו חכמים קצת יותר היו בכיף חוטפים גופות ואת החייל שהתעמתו איתו בסרטון

שיגיבו תגובה מידתית ולחוס על האויבים ולא לשכוח לספק להם חשמל ומים.

עזוב שהשער היה פתוח, איך לא זיהו קבוצה של 10 מחבלים רצים!! במדים כהים באור יום 200 מטר לעבר עמדה עם מגדל ולא רואים..

החמאסניקים למזלנו היו בלחץ ופחדו.. אם היו חכמים קצת יותר היו בכיף חוטפים גופות ואת החייל שהתעמתו איתו בסרטון
הם לא היו 10.
הם התפצלו.
זאת הייתה פעולה מהירה. הם העדיפו שלא לקחת חייל.
רואים את זה בסרטון שהם התקפלו כמה שיותר מהר.
ולקחו את הציוד של החיילים כמובן.

הם לא היו 10.
הם התפצלו.
זאת הייתה פעולה מהירה. הם העדיפו שלא לקחת חייל.
רואים את זה בסרטון שהם התקפלו כמה שיותר מהר.
ולקחו את הציוד של החיילים כמובן.
הם ניסו לחטוף חביבי, ראית את הסרטון המלא?

הציוד שלקחו זה הנשק טבור של החייל שניסו לחטוף.. למזלנו הוא נאבק בהם ובסוף הרגו אותו

סתם שאלה,
מישהו מכם שמבקר את החבר'ה בפילבוקס בכלל מקרה את הנהלים?יצא לו לשהות אי פעם בפילבוקס?

מקווה שהכל זה טעות וזה סתם איזשהו מישהו שנרדם בתוך בית..
לצערי יש לך מוניטין טוב בקטע של ידיעות מהסוג הזה..ימח שמך 😭

אני גם מקווה שהפעם אני (או יותר נכון מי שאני מכיר מבפנים) טועה ובגדול.
ואם כבר עדיף שהחייל מת ולא חי

אני גם מקווה שהפעם אני (או יותר נכון מי שאני מכיר מבפנים) טועה ובגדול.
ואם כבר עדיף שהחייל מת ולא חי
לא מאומת:
החטוף נמצא בבית חולים שיפא ברצועה.
כוחות רבים בדרך למקום כולל כוחות מיוחדים ומטכל בסיוע של מסוקים ומטוסים.
הצבא נתן להנהגת החמאס אולטימטום של שעה להחזיר אותו או ששיפא וכל האזור יקרוס תחתם.

חמאס כעת בהודעה : החייל בידנו , הוא פצוע ולכן נילקח לבית החולים שיפא לצורך טיפול

לפי התקשורת הערבית בריחה המונית כולל חולים מביה"ח שיפא כעת.

לא מאומת:
החטוף נמצא בבית חולים שיפא ברצועה.
כוחות רבים בדרך למקום כולל כוחות מיוחדים ומטכל בסיוע של מסוקים ומטוסים.
הצבא נתן להנהגת החמאס אולטימטום של שעה להחזיר אותו או ששיפא וכל האזור יקרוס תחתם.

חמאס כעת בהודעה : החייל בידנו , הוא פצוע ולכן נילקח לבית החולים שיפא לצורך טיפול

לפי התקשורת הערבית בריחה המונית כולל חולים מביה"ח שיפא כעת.

ככה אני אוהב אותם

מפק"צ בגבעתי מכפר סבא (כנראה)

חדרו במסווה של חייל (משלנו) שהיה עליו חגורת נפץ והוא התפוצץ עליהם ותוך עדי יצאו כמה חוליות מחבלים וחטפו אותו
יש כנראה עוד 2 הרוגים מהאירוע.

מטכל ודובדבן ושלדג מכתרים את המקום שהוא אמור להיות בו ונתנו שם אולטימטום, נראה מה יהיה

אוי לא רק לא כ״ס...
הייתה לי הרגשה מאוד קיצונית שאני מכיר ונראה שהחששות תואמות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית