עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ידוע לך שם? - אני לא מעוניין להעביר הלאה
זה גם מוצב שנמצא ליד עזה, לא בצפון או משהו.. יודעים שיש אזהרה, ובכל מקרה השער פתוח לרווחה ולא זיהו אותם לפני שהם נכנסו. אמנם הם מתו אבל חייבים שחיילים יזכרו את האירוע הזהביזיון של מי?
ממש קשה לצפות.
איך חייל "קרבי" עומד עם הגב לכניסה (יש כניסה אחת) ועוד הכניסה הזאת פתוחה?
5 חיילים וכלום. פשוט בושה.
לעומת זאת החמאסניקים נכנסים בקור רוח ונחישות לתקוף.
מה שאין לנו בצבא פה.
צא''פ אחי תערוךמטכל ודובדבן ושלדג מכתרים את המקום שהוא אמור להיות בו ונתנו שם אולטימטום, נראה מה יהיה
צא''פ אחי תערוך
מאיפה המידע? רק רשתות ערביות?לא מאומת:
החטוף נמצא בבית חולים שיפא ברצועה.
כוחות רבים בדרך למקום כולל כוחות מיוחדים ומטכל בסיוע של מסוקים ומטוסים.
הצבא נתן להנהגת החמאס אולטימטום של שעה להחזיר אותו או ששיפא וכל האזור יקרוס תחתם.
חמאס כעת בהודעה : החייל בידנו , הוא פצוע ולכן נילקח לבית החולים שיפא לצורך טיפול
לפי התקשורת הערבית בריחה המונית כולל חולים מביה"ח שיפא כעת.
0404, רוטר, אתרים בערבית של החמאסמאיפה המידע? רק רשתות ערביות?
מקווה שהכל זה טעות וזה סתם איזשהו מישהו שנרדם בתוך בית..
לצערי יש לך מוניטין טוב בקטע של ידיעות מהסוג הזה..ימח שמך 😭
בגלל חייל 1? מצטער שאני כזה אכזרי אך ממש אין סיבה לכבוש את עזה ואין לנו מה לעשות עם עזהאם אכן יש חייל חטוף, לדעתי לא יהיה ברירה אלא לכבוש את עזה
מצד אחד אתה צודק, מצד שני אם המבצע הזה יסתיים בכך שיש לנו חייל חטוף, ירי טילים עדיין נמשך ועדיין לא חוסלו עכל המנהרות - זה יהיה אסון.שמו של החייל החטוף הדר
בגלל חייל 1? מצטער שאני כזה אכזרי אך ממש אין סיבה לחטוף את עזה ואין לנו מה לעשות עם עזה
בטח שיש לנו מה לעשות עם עזה. לנקות אותה.שמו של החייל החטוף הדר
בגלל חייל 1? מצטער שאני כזה אכזרי אך ממש אין סיבה לכבוש את עזה ואין לנו מה לעשות עם עזה
וימשיכו לעשות חטיפותמצד אחד אתה צודק, מצד שני אם המבצע הזה יסתיים בכך שיש לנו חייל חטוף, ירי טילים עדיין נמשך ועדיין לא חוסלו עכל המנהרות - זה יהיה אסון.
אין לנו מה לעשות עם עזה, לא סתם שכבשנו אותה ממצריים לא היה אכפת להםבטח שיש לנו מה לעשות עם עזה. לנקות אותה.
משהו שאנחנו צריכים לעשות בלי קשר לחטיפה או לא חטיפה
תעודד הגירהאין לנו מה לעשות עם עזה, לא סתם שכבשנו אותה ממצריים לא היה אכפת להם
וגם מה תעשה עם מיליון + אזרחים?