ייעוץ צריך עזרה בעליית מסה ועוד...

• פותח/ת השרשור IzoN
  • פורסם בתאריך

IzoN

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
1
11
1
שלום , שמי חן.
אני חייל בן 19 עוד חודש במשקל 65 ק"ג , גובה 1.80 - אני מעוניין בהתחלת אימון ועליית מסה , לגדול ולחטב את הגוף.
אני מאוד רזה ביחס לגובה שלי , לפי מאמרים שכבר קראתי פה הבנתי כבר שצריך להתחיל באימונים ובתזונה טובה לעליית מסה.
אני חדור מוטיבציה וממש רוצה לעשות הכל בשביל להצליח להגיע למטרה שלי.
אשמח לעזרה התחלתית , בבניית תפריט תזונה , תוכנית אימונים וכו'... על מנת להתחיל בצורה הטובה ביותר והמתאימה ביותר בשביל להגיע למטרה בזמן המינימלי שצריך.
שמעתי על גיינרים וחלבונים למיניהם , מומלץ ? ואם כדאי לקנות ולקחת ?
אשמח לעזרה אישית ולקבלת תמיכה מצידכם על מנת שאצליח במטרתי !
תודה מראש !!!

קודם כל לפני שאנחנו קופצים לגיינרים וחלבונים וכדורים יש דברים בסיסיים לפני
אם תשאל אותי למרות שאני רואה שיש הרבה חיילים בפורום פה אני לא חושב שזה אידיאלי להתחיל בצבא.
גם אני שהשתחררתי התחלתי חזק להכנס לחדר כושר לתזונה (שזה הרבה יותר נוח שאתה בבית ולא בצבא)
אז קודם כל זאת דעתי לגבי להתחיל להכנס לבחור שעדיין בצבא.
לגבי תזונה ואימונים:
האימונים בהתחלה הם FBW FULL BODY WORKOUT כלומר אתה עובד על כל הגוף כדי להכניס אותו לכושר
אחכ לדעתי צריך להתחיל אם התזונה אבל לבנתיים חודשיים שלוש לעבוד FBW ואז להתקדם
בהצלחה

תקרא את זה (אם עוד לא קראת): http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
תרכיב תפריט ותעלה אותו לפורום לקבל ביקורות והערות. מבחינת תכנית לדעתי גם FBW יכולה להתאים (יש בפורטל תוכניות מוכנות) או SS...
עכשיו תבין שגיינרים ואבקות חלבון זה לא איזה אבקות קסם או משהו (אפקות ניפוח). אבקת חלבון לוקחים אם קשה לך להגיע לכמות חלבון ביום שאתה צריך (או שסתם בא לך לגוון לפעמים), וגיינר אם קשה לך להגיע לכמות הקלוריות ביום. במשקל 65 קילו לא צריכה להיות לך בעיה עם זה

Back
למעלה תחתית