הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש מומחה כתפיים

• פותח/ת השרשור עוז
  • פורסם בתאריך

עוז

משתמש פעיל
301
42
נק' מוניטין:
52
301
42
היי!

יש לי דלקת רצינית בכתף ואתמול מרוב טיפשותי החמרתי אותה בצורה רצינית וכל כך טיפשית(המקום עכשיו כואב לי יותר משכאב לפני שעוד הפסקתי עם האימונים)
כרגע אני מורח ג'ל על האזור פעמיים ביום ומחזק את הגידים אבל אין שינוי! אני מעדיף ורוצה לראות מומחה כתפיים, באזור תל אביב-רמת גן.. אם משהו מכיר תרשמו לי בבקשה כי אני מעדיף ללכת לרופא עם המלצות מכם(במידה וטופלתם על אותו אחד)
תודה!

היי!

יש לי דלקת רצינית בכתף ואתמול מרוב טיפשותי החמרתי אותה בצורה רצינית וכל כך טיפשית(המקום עכשיו כואב לי יותר משכאב לפני שעוד הפסקתי עם האימונים)
כרגע אני מורח ג'ל על האזור פעמיים ביום ומחזק את הגידים אבל אין שינוי! אני מעדיף ורוצה לראות מומחה כתפיים, באזור תל אביב-רמת גן.. אם משהו מכיר תרשמו לי בבקשה כי אני מעדיף ללכת לרופא עם המלצות מכם(במידה וטופלתם על אותו אחד)
תודה!
דר' גבריאל מוזס. אני עברתי אצלו ניתוח SLAP לפני מספר שנים. הוא היה בזמנו (לפני כארבע-חמש שנים) ויתכן שגם היום, מנהל יחידת כתף בבי"ח איכילוב.
נפגשתי איתו באופן פרטי במרכז "מדיקס" והניתוח עצמו בוצע ברמת אביב, בהצלחה רבה.

• פותח/ת השרשור
דר' גבריאל מוזס. אני עברתי אצלו ניתוח SLAP לפני מספר שנים. הוא היה בזמנו (לפני כארבע-חמש שנים) ויתכן שגם היום, מנהל יחידת כתף בבי"ח איכילוב.
נפגשתי איתו באופן פרטי במרכז "מדיקס" והניתוח עצמו בוצע ברמת אביב, בהצלחה רבה.
תודה על התגובה, אחפש עכשיו!
מה קרה לך בכתף שנאלצת לעבור ניתוח?
אגב, זה הוא? http://www.tasmc.org.il/Personnel/Pages/mozes-gabi.aspx

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית