הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מסה עם חיטוב

• פותח/ת השרשור -Ziv-
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אני טועה או שרשמת בהתחלה 4 חודש? כמה זמן לקח התהליך?
שילבת אירובי?

אני רואה שאתה מתעניין, אז אחפור קצת.
כן, 4 חודשים.
בתחילת מרץ עשיתי בדיקת אולטרה סאונד והתגלה לי כבד שומני (מוביל למחלת כבד סופנית).
שיניתי הרגלי תזונה,נרשמתי למכון כושר והתחלתי לרוץ.
בערך 3 פעמים בשבוע ריצה עצימה ובשבת ריצה ארוכה (מעל 15 קמ)
השתתפתי בחודש שעבר בשני חצאי מרתון.
מתחילת יולי הפסקתי עם הריצות כי חם לי. אני עושה בערך 30 דקות הליכה מהירה על ההליכון.
במקביל החזרה לאימוני משקולות העבירה בי קצת נוסטלגיה והחזירה אותי לגיל 16, אז נכנסתי לזה קצת יותר.
כאמור, המטרה היתה הורדה במשקל מטעמי בריאות. העליה במסה הינה "תופעת לוואי" של האימונים, ולכאורה לא היתה אמורה לקרות. (עפ"י הספר)

אני רואה שאתה מתעניין, אז אחפור קצת.
כן, 4 חודשים.
בתחילת מרץ עשיתי בדיקת אולטרה סאונד והתגלה לי כבד שומני (מוביל למחלת כבד סופנית).
שיניתי הרגלי תזונה,נרשמתי למכון כושר והתחלתי לרוץ.
בערך 3 פעמים בשבוע ריצה עצימה ובשבת ריצה ארוכה (מעל 15 קמ)
השתתפתי בחודש שעבר בשני חצאי מרתון.
מתחילת יולי הפסקתי עם הריצות כי חם לי. אני עושה בערך 30 דקות הליכה מהירה על ההליכון.
במקביל החזרה לאימוני משקולות העבירה בי קצת נוסטלגיה והחזירה אותי לגיל 16, אז נכנסתי לזה קצת יותר.
כאמור, המטרה היתה הורדה במשקל מטעמי בריאות. העליה במסה הינה "תופעת לוואי" של האימונים, ולכאורה לא היתה אמורה לקרות. (עפ"י הספר)
העניין של הורדת שומן והעלאה של מסת שריר, אומנם לא קורה אצל רוב המתאמנים, אבל חברה שמתחילים ממצב 0 חיטוב בשילוב עם משקולות יקבלו את המסת שריר.

אל תחשוב שזה יקרה לך שוב, אל תצפה שתמשיך לעלות מסת שריר ולהוריד שומן, כי זה אפקט של מתחילים.

העניין של הורדת שומן והעלאה של מסת שריר, אומנם לא קורה אצל רוב המתאמנים, אבל חברה שמתחילים ממצב 0 חיטוב בשילוב עם משקולות יקבלו את המסת שריר.

אל תחשוב שזה יקרה לך שוב, אל תצפה שתמשיך לעלות מסת שריר ולהוריד שומן, כי זה אפקט של מתחילים.
הוא עשה מסה דלת פחמימה ואם הוא יעשה שוב מסה דלת פחמימה הוא יוכל להעלות מסת שריר ולהתחטב

• פותח/ת השרשור

אני לא יודע למה אתה מתכוון מצב 0.
התאמנתי בין הגילאים 16-24 לסירוגין.
אני כמובן לא מתאמן במשקלי העבודה של גיל 24, ובספק אם אצליח לחזור אליהם אי פעם.
העלייה המהירה במשקלי העבודה הפתיעה גם אותי.
נראה לי שהגוף זוכר לי חסד נעורים.

לגבי העלאת מסת שריר.אם לא הייתי ברור עד עכשיו - אין לי מטרה ו/או צפייה כזאת.
בשלב זה אני מתמקד בהורדת השומן המעצבן מהצדדים ומהבטן התחתונה.

אולי בהמשך (תחילת החורף) אתחיל קצת מסה. הפורום הזה נתן לי קצת חשק ומוטיבציה 🤯

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית