אני בערך חודש בדיאטה דלת פחמימות Carb Cycling כחלק מפרוטוקול השומן העיקש, התוכנית עובדת לי מצויין והתוצאות והתוצאות טובות. הבעיה שצצה לי בשבוע האחרון היא בצריכת החלבונים, אני כחלק מהתוכנית אמורה להגיע ביום לצריכה מינימלית של 85 גרם חלבון הבעיה היא שיש ימים בשבוע שאני במרתון רציני מחוץ לבית והמקורות היחידים לחלבון שאני מקבלת הוא מביצים וגבינות ואיתם בקושי מגרדת את ה-40 גרם, בנוסף גם בימים שאני בבית ויכולה לאכול מאכלים בשרים כמו, חזה עוף/ הודו/ בקר וכיוצ' הרבה פעמים אני סובלת מחוסר תאבון או חשק לאכול משהו בשרי, אבל אוכלת 'בכוח' רק בשביל להגיע לכמות החלבון הנדרשת כדי לא להגיע גם לגירעון גדול מידי ופירוק שריר. השאלה שלי היא האם לדעתכם אוכל לשלב אבקת חלבון בתפריט רק להשלמת החוסרים בתפריט בימים שאני לא מגיעה לכמות החלבון הנדשת? לא על בסיס יומיומי אבל נגיד פעמיים בשבוע? זה מספיק איכותי כמו לקבל את זה ממזון? ואם כן, יש לכם המלצות לאבקה מתאימה אבל במחיר סביר שתעשה עבורי את העבודה?
אגב, אם זה רלוונטי, אני מתאמנת 4 פעמים בשבוע עיצוב גוף, סקוואטים, לאנג'ים וכד' כנגד משקל הגוף ולפעמים עם משקולות של 5 ק"ג או בודי בר, ובנוסף עושה אירובי (אופני כושר) 3 פעמים בשבוע, זה כי אין לי כרגע את האפשרות להגיע למכון כושר לאימונים אנאיירובים.
תודה!
אגב, אם זה רלוונטי, אני מתאמנת 4 פעמים בשבוע עיצוב גוף, סקוואטים, לאנג'ים וכד' כנגד משקל הגוף ולפעמים עם משקולות של 5 ק"ג או בודי בר, ובנוסף עושה אירובי (אופני כושר) 3 פעמים בשבוע, זה כי אין לי כרגע את האפשרות להגיע למכון כושר לאימונים אנאיירובים.
תודה!