הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יויו - זה לא בריא לך !

Mathi Tik

משתמש מתחיל
138
9
נק' מוניטין:
25
138
9
התחלתי לעבוד בהמלצות האתר בסביבות חודש נובמבר שנת 2013 - באותו זמן שקלתי סביב ה-86 ק"ג. השתדלתי להעלות מאסה תחת תוכנית ה-SS ולאחר מספר חודשים הגעתי למשקל 100 ק"ג. לאחר התייעצות בפורום החלטתי להתחטב ובשלושה חודשים האחרונים ירדתי סביב ה-12-13 ק"ג, נתון שסך הכל עומד בציפיות שלי.

התוכנית שלי היא להמשיך ולרדת במשקל תוך כדי שמירה על נפח שריר לרמה של 84 ק"ג ואפילו פחות ואז לחזור לשלב המאסה.

כשאני מדבר עם אנשים על ה"פילוסופיה" שעומדת מאחורי המעשים שלי הם משתדלים להזהיר אותי כל הזמן ממשחק במשקל הגוף - הרבה אנשים אמרו לי ש"זה נשמע לא בריא לשחק יויו עם המשקל גוף שלך".

האמת, שלא ממש היה לי איך לענות להם ... מה דעתכם ?

היויו לא בריא שהוא נעשה בצורה קיצונית ולא מושכלת.
אם אתה עולה 300-500 גרם בשבוע במסה ויורד 1/2-1 קילו בשבוע עם העמסות בחיטוב הגוף נשאר באיזון.
לעלות 10 קילו בחודשיים ולרדת 15 בעוד חודשיים בוודאות 'ידפוק' לך את חילוף החומרים

יויו כמו שחנן אמר הוא לא טוב כאשר הוא לא מבוקר, כאשר פתאום אתה מחליט לעשות "דיאטה" הזוייה של לאכול רק דשא בצבע סגול למשך שבועיים יורד 20 קילו, מרגיש טוב חוזר לאכול ועולה 30 קילו..כן זה לא טוב.

המצב שאתה עושה זה עלייה במסת השריר ולאחר מכן חיטוב והורדת אחוזי שומן. אין עם זה שום בעיה

• פותח/ת השרשור
המצב שאתה עושה זה עלייה במסת השריר ולאחר מכן חיטוב והורדת אחוזי שומן. אין עם זה שום בעיה

אני רק אחדד... הרעיון הוא לחזור ולעלות מאסת שריר אחרי משקל מטרה בחיטוב. ואז בעצם אני עולה (משהו סביב ה-10-15 ק"ג), יורד (אותו משקל בערך) וחוזר חלילה במטרה לצבור כמה שיותר מאסת שריר בתהליך הזה.

אין עם זה בעיה ? או מה עונים לאנשים שחושבים שכן ?

מה עונים לאנשים שחושבים שכן ?
תענה את מה שהסבירו לך, איך לא בריא לעשות (לרדת 20 קילו בחודש ואז לעלות 20 קילו בעוד חודש וכו), אם הם לא משתכנעים, תגיד את מה שיוגב אמר, ואם עדיין לא משתכנעים אז תגיד סבבה ותמשיך הלאה. פשוט לאנשים שרחוקים מפעילות גופנית יש נטיה לחפש כל מיני דברים בפעילות גופנית שהם לא בריאים (כנראה תירוץ טוב לעצמם לא לקום מהספה), ואנשים כאלה כנראה לא תשכנע בכל מקרה

כפי שענו לך , כל עוד זה בצורה מבוקרת ונכונה ולא דיאטת שקר כלשהו זה יהיה בסדר.

Back
למעלה תחתית