הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המשך ירידה במשקל

• פותח/ת השרשור Prime
  • פורסם בתאריך

Prime

משתמש פעיל
471
130
נק' מוניטין:
291
471
130
אני 170 ס"מ, כרגע בחודש ה-4 לחיטוב, ירדתי מ-74 ל-67 ק"ג
לפי בדיקה שביצעתי עם משקל שבודק אחוזי שומן בהולכה חשמלית אני 14% שומן.

עכשיו אני רוצה לרדת לאיזור ה-10%, אני מאמין שמבחינת משקל זה יהיה באיזור ה-63 ק"ג.
אני רואה שהמשקל לאחרונה התחיל להתקע ואני יורד אולי 300 גרם בשבוע לעומת 0.5-1 ק"ג שהייתי רואה בהתחלה
עם כמות קלוריות גבוהה יחסית.
אני מבצע העמסה פעם בשבוע עם +900 קל' 70% פחמימה, 15% שומן\חלבון

מה אני יכול לעשות כדי לזרז ירידה באחוזי שומן?

גם לי יש בעייה זהה
מה הכמות אירובי שאתה מבצע בשבוע? אתה מוריד פחמימות כל שבוע-שבועים?
אני כרגע הגברתי את האירובי לאחר שהורדת פחמימה לא כ"כ עזר

לפי בדיקה שביצעתי עם משקל שבודק אחוזי שומן בהולכה חשמלית אני 14% שומן.
המכשירים האלה לא שווים כלום, אם אתה מעוניין בהערכה מדוייקת יותר ממליץ לך להעלות תמונה רפויה בבוקר ולקבל הערכת שומן מהתמונה

יורד אולי 300 גרם בשבוע לעומת 0.5-1 ק"ג שהייתי רואה בהתחלה
זה קורה. על כמה קלוריות אתה עכשיו? כמה חלבון פחמימה שומן?
כמה אירובי?
מה אני יכול לעשות כדי לזרז ירידה באחוזי שומן?
לחכות בסבלנות..באחוזי שומן שלך הירידה איטית יותר אבל האחוז יורד בקצב די זהה

• פותח/ת השרשור
גם לי יש בעייה זהה
מה הכמות אירובי שאתה מבצע בשבוע? אתה מוריד פחמימות כל שבוע-שבועים?
אני כרגע הגברתי את האירובי לאחר שהורדת פחמימה לא כ"כ עזר
מבצע 4 פעמים בשבוע אינטרוולים של 15-20 דקות
המכשירים האלה לא שווים כלום, אם אתה מעוניין בהערכה מדוייקת יותר ממליץ לך להעלות תמונה רפויה בבוקר ולקבל הערכת שומן מהתמונה

זה קורה. על כמה קלוריות אתה עכשיו? כמה חלבון פחמימה שומן?
כמה אירובי?

לחכות בסבלנות..באחוזי שומן שלך הירידה איטית יותר אבל האחוז יורד בקצב די זהה
למה לא שווה? אני בודק ביום קבוע, בשעה קבועה, עם תפריט זהה כל הזמן, אחרי שירותים בצום בבוקר, והאחוז שאני מקבל
הוא הגיוני לחלוטין, אני גם לא רואה שינויים חדים באחוז שומן... ירידה הגיונית ושינוי סביר. אף פעם לא היה 20% ויום אחר כך 15%.
זה בודק בהולכה חשמלית

2200 קל', 180 שומן, 145 חלבון, 15 פחמימה.

למה לא שווה? אני בודק ביום קבוע, בשעה קבועה, עם תפריט זהה כל הזמן, אחרי שירותים בצום בבוקר, והאחוז שאני מקבל
הוא הגיוני לחלוטין, אני גם לא רואה שינויים חדים באחוז שומן... ירידה הגיונית ושינוי סביר. אף פעם לא היה 20% ויום אחר כך 15%.
זה בודק בהולכה חשמלית

אפשר להשתמש בזה בשביל לבדוק את הכיוון אבל יש למכשירים האלו סטיות עצומות..וזה יכול להשתנות המון בגלל מאזן נוזלים שינבע מזה שאכלת קצת יותר נתרן/פחמימות או ששתית יותר או הרגליים רטובות וכו' בקצרה לא הייתי מסתמך על זה. הערכה טובה תקבל כאן מתמונה

2200 קל', 180 שומן, 145 חלבון, 15 פחמימה.
מה הRMR שלך?
עושה אירובי?
למה דל פחמימה?

• פותח/ת השרשור
אפשר להשתמש בזה בשביל לבדוק את הכיוון אבל יש למכשירים האלו סטיות עצומות..וזה יכול להשתנות המון בגלל מאזן נוזלים שינבע מזה שאכלת קצת יותר נתרן/פחמימות או ששתית יותר או הרגליים רטובות וכו' בקצרה לא הייתי מסתמך על זה. הערכה טובה תקבל כאן מתמונה

מה הRMR שלך?
עושה אירובי?
למה דל פחמימה?
RMR 1800
עושה 15-20 דקות אינטרוולים 4 פעמים בשבוע
דל פחמימה כי יש לי בעיות בבטן מפחמימות

• פותח/ת השרשור
RMR 1800 ואתה אוכל 2200 ורוצה לרדת?
לא הבנתי מה הבעיה. זה לא לוקח בחשבון חילוף חומרים מהיר או מסת שריר, זה נתון מאוד יבש
עם 2500 קלוריות ירדתי במשך תקופה של חודשיים 5 ק"ג, אח"כ נתקעתי ועכשיו אני על 2200 והירידה סוג של נתקעה

לא הבנתי מה הבעיה
שלפי הנתון ה"יבש" הזה אתה אמור לאכול 1800 קלוריות על מנת ליהיות נייטרלי - לא לעלות ולא לרדת.

עם 2200 קלוריות זה כבר תפריט למסה...או שאתה לא סופר קלוריות נכון או שלא חישבת את הRMR נכון (או שזה בכלל BMR, זאת אומרת לפני הכפלה ב1.2) כי הנתון אם כמה שהוא יבש הוא די בכיוון

• פותח/ת השרשור
אני חושב על שתי אפשרויות
1. הגוף "החליט" שנוח לו באחוז שומן כזה
2. המחסור בפחמימות הביא לתקיעה הזו

אני שוקל להתחיל משבוע הבא להחזיר פחמימות לתפריט, להוסיף לשבוע הראשון 50 גרם ישירים (מאורז לדוגמא ולא מה שאני מקבל מגבינות)
ולהמשיך בגרעון. אתה חושב שזה יכול לעבוד? כי יש לי הרגשה שהחילוף חומרים קצת השתבש עם הדל פחמימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית