הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זה קריטי? SS

Nadav Cohen

משתמש מתחיל
117
24
נק' מוניטין:
168
117
24
התאמנתי יום ראשון ושלישי אבל היום לא כי נתפס לי הגב.. עד יום ראשון זה אמור לעבור הייתי כבר אצל רופא, זה קריטי שפיספתי אימון אחד? ולהתחיל את השבוע הבא BAB כמו שרשום או להתחיל מההתחלה?

אם אתה לא יכול להתאמן, אין מה לעשות, לא נורא.
יום ראשון תעשה את האימון שאתה מפספס היום.
בהצלחה.

לא קריטי בכלל אם פיספת אימון אחד עדיף לפספס אימון מאשר ללכת לאימון עם כאבים וזה סיכון לא מבוטל לגרום לפציעה שתמנע ממך לא להתאמן הרבה יותר מאימון אחד.

אני ממליץ לך להחתחיל את התוכנית מהתחלה אל תשנה את הסדר שלך עכשיו באופן קבוע כי פיספסת אימון אחד...

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא יכול להתאמן, אין מה לעשות, לא נורא.
יום ראשון תעשה את האימון שאתה מפספס היום.
בהצלחה.
לא קריטי בכלל אם פיספת אימון אחד עדיף לפספס אימון מאשר ללכת לאימון עם כאבים וזה סיכון לא מבוטל לגרום לפציעה שתמנע ממך לא להתאמן הרבה יותר מאימון אחד.

אני ממליץ לך להחתחיל את התוכנית מהתחלה אל תשנה את הסדר שלך עכשיו באופן קבוע כי פיספסת אימון אחד...
אוקי תודה רבה לכם!

לא נורא להפסיד אימון אחד, תחזור בהקדם להתאמן וכשתתחיל תתחיל מהאימון שפספסת.

• פותח/ת השרשור
לא נורא להפסיד אימון אחד, תחזור בהקדם להתאמן וכשתתחיל תתחיל מהאימון שפספסת.
אחי אני קצת מבולבל.. מישהו אומר לי להתחיל מההתחלה ומישהו אחר אומר לי להתחיל מהאימון שהפסדתי.. בתכנית בשבוע הראשון עושים ABA ובשבוע השני BAB, אז הפסדתי את ה A של השבוע הראשון, מה אני צריך לעשות?< ואם להמשיך אותו יום ראשון - מה אני אעשה?< שוב ABA?

אז הפסדתי את ה A
אם הפסדת את A אז תתחיל מ A. הבחור שם למעלה שאמר לא לשנות את הסדר באופן קבוע, זה היה אולי נכון אם היית עושה ABC 3 פעמים בשבוע, אבל הסדר בכל מקרה משתנה לך כל שבוע בSS (פעם ABA פעם BAB) כלומר שתמיד יהיה לך באימונים רצף ABABABAB...

• פותח/ת השרשור
אם הפסדת את A אז תתחיל מ A. הבחור שם למעלה שאמר לא לשנות את הסדר באופן קבוע, זה היה אולי נכון אם היית עושה ABC 3 פעמים בשבוע, אבל הסדר בכל מקרה משתנה לך כל שבוע בSS (פעם ABA פעם BAB) כלומר שתמיד יהיה לך באימונים רצף ABABABAB...
אז בקיצור לעשות יום ראשון ABA?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית