הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמינר - ELEIKO Weightlifting for Sports

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
http://www.salsport.com/shop/content/?ID=1436

סמינר - ELEIKO Weightlifting for Sports
הסמינר המקיף, המקצועי והמיוחד בתחום הרמת המשקולות,
הסמינר בן 3 ימים ויועבר על ידי צוות מאמנים בראשותו של מר Colin Buckley,
מאמן מזה 25 שנה - Professional Strength & Conditioning וחבר הנהלת איגוד הרמת המשקולות EWF.
Eleiko – Weightlifting For Sports - Israel 2014

סאל ספורט בשיתוף מועדון קרוספיט TLV מארחים את Eleiko ואת המאמן הבכיר קולין באקלי* (Colin Buckley) לסמינר הרמת משקולות לספורטאים ומאמנים

נראה מאוד מעניין אבל המחיר אוי המחיר.

נפתח קורס "אמיתי" בווינגייט באוגוסט, ממליץ למי שרציני ללכת אליו.

בקשר לסמינר ולמחיר- בכללי יש גישה לישראלים לא לשלם על ידע מקצועי אלא אם כן זה בשביל תואר.
יש ספרות מקצועית ב120-150 שקל? עדיף להוריד מהאינטרנט או לקרוא מאמר של 2 דפים.
יש מאמנים שיכולים לקחת מתאמן מתחיל וללמד אותו/לחסוך לו חודשים של תסכול? חבל על כמה מאות שקלים.
לראיה פה בפורום רוב מי ש"עשה SS" סתם השמין ונעלם מהפורום אחרי 3 חודשים/מלכלך על התכנית בגלל שהוא NDTP

מדובר על משלחת שהגיעה מחוץ לארץ, סמינרים של 3 ימים עולים בחוץ לארץ 600-800 דולר.
מה אתה חושב על הרמה שם, היא שווה את ה-10 אלף ש"ח?
מאוד מושך אותי לעשות תעודת מדריך אבל השאלה עד כמה הגיוני למצוא אחר כך עבודה במכון
לא שווה 10 אלף וגם לא 3 אלף מבחינה מקצועית של מישהו שהיה אחראי פיתוח הדרכה ובניית קורסים בצה״ל(בלי קשר לרמה הנמוכה עצמה שחוויתי בעצמי), אבל זה מה שהחוק דורש כדי לעבוד

בקשר לקורס- צר לי לומר אבל לא הקורס הוא מה שיעשה מאמן WL, רק ניסיון מתחת למוט ועבודה עם אנשים, הרמת משקולות זה לא תעודה של מייקרוסופט, ניסיון עולה על תעודה.
לעניות דעתי מי שרוצה ללמוד WL באמת צריך ללכת למכון WL ולהתחיל להתחרות בליגה, אימון על הנייר הוא לא אפקטיבי

נערך לאחרונה:
כמה זמן הקורס בוינגייט? באיזה תאריך הוא מתחיל? והאם כדאי לבן אדם ללא ניסיון משמעותי במשקולות (יודע לבצע סקוואט, דדליפט, בנץפרס, מילטרי פרס) ?

אני מאד מאד מאד מסכים עם הנחש. אני חושב שבתחום הזה נסיון מתחת למוט,תחרויות ומעבר בין כמה וכמה מאמנים יהפוך אותך בסופו של דבר למאמן טוב. אני חושב שגם מבחינת ההרמות כוח - הנפה וקלין דחיקה אלו 2 ההרמות הכי קשות טכנית בכלל, מכל התרגילים שיש של כוח.
הקורס בטח נותן קווים כללים,אנטומים וכו' להרמות וכמובן את התעודה הרשמית אבל בלי נסיון, זה לא שווה כלום.

אותו דבר מבחינת הקורס של "אליקו" מי שכבר בעניינים אולי שווה לו ללכת ולעשות מי שאין לו נסיון בכלל ולא מכיר ולא התנסה אני חושב שהקורס הזה בזבוז של כסף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית