הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתח אחרי דדליפט

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
התכנית שלי כוללת באימון B סקוואט 3X5 ואז דדליפט 1X5 ואז מתח עם משקל וחתירה , אחרי הדדליפט הכבד כמעט בלתי אפשרי בשבילי לעשות מתח כמו שצריך (אולי גם הסקוואט משפיע) אני ברגיל מסוגל עם 27.5 קג ל 3X5 , ואחרי הדדליפט הכבד יש לי בקושי 15 ל 3X5 ...
מה כדאי לעשות ? יש לציין שההתקדמות שלי בדדליפט חשובה לי בהרבה מההתקדמות שלי במתח

תנסה לשים את המתח באחד האימונים האחרים - אחרי פרס או אחרי בנץ'. אחרי דדליפט, זה סביר מאוד שהביצועים שלך במתח לא יהיו אופטימליים.

• פותח/ת השרשור
תנסה לשים את המתח באחד האימונים האחרים - אחרי פרס או אחרי בנץ'. אחרי דדליפט, זה סביר מאוד שהביצועים שלך במתח לא יהיו אופטימליים.
קראתי שלא מומלץ לעשות דדליפט פעמיים בשבוע אז אני יעשה אותו פעם בשבוע ברוטציה עם מתח
ועוד שאלה : נה אתה אומר על הלינארית של ביל סטאר (מדקאו) ביחד עם אימוני אינטרוולים? במסה

קראתי שלא מומלץ לעשות דדליפט פעמיים בשבוע אז אני יעשה אותו פעם בשבוע ברוטציה עם מתח
ועוד שאלה : נה אתה אומר על הלינארית של ביל סטאר (מדקאו) ביחד עם אימוני אינטרוולים? במסה

בסדר, כל עוד אתה לא מגזים עם האינטרוואלים. פעם עד פעמיים בשבוע 15-20 דקות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית