ייעוץ שילוב ליפטינג בתוכנית בילדינג AB

itsmeroko

מושעה
195
22
נק' מוניטין:
31
195
22
אז אני לא מתכוון לעשות 5/3/1

אני בקושי עובד על דדליפט .. אם להגיד תאמת אין לי מושג איך אבל זה משקל מטורף יחסית לבילדר אני לא אכתוב

אותו בשביל לא לקבל חוב לראק אבל אני לא מעוניין לעלות את המשקל בתרגיל הזה כי הוא יותר מידי גבוה ביחס לשאר התרגילים

בכל מקרה אני רוצה לעלות משקל בתרגילים בנץ וסקוואט

חשבתי לעשות ב-AB למשל רוטינה לחזה הרגילה

בנץ3X5 (במקום 8 מתכונת כוח של 5 וכל אימון מעלה 2.5 )
בנץ חיובי (מתכונת בילדינג 3X8)
פרפר (בילדינג 3X10)

אימון רגליים B

סקוואט 3X5 (כל אימון מעלה 5)
לאנגים 3X8
דדליפט/פשיטות רגליים

בקיצור שילוב של ליפטינג בכוח .. מה דעתכם ? ועוד שאלה עדיף 3X3 או 3X5 ?

זרוק את ה"בנץ' החיובי" ועשה 5X5 של בנץ' רגיל.
כדאי גם להתחיל ממשקל נמוך ולהעלות הדרגתית. ז"א נניח שה-RM5 שלך 130Kg, תתחיל את המתכונת ב-105Kg של 5X5 וטפס בקפיצות של 5Kg מאימון לאימון.

• פותח/ת השרשור
זרוק את ה"בנץ' החיובי" ועשה 5X5 של בנץ' רגיל.
כדאי גם להתחיל ממשקל נמוך ולהעלות הדרגתית. ז"א נניח שה-RM5 שלך 130Kg, תתחיל את המתכונת ב-105Kg של 5X5 וטפס בקפיצות של 5Kg מאימון לאימון.
מה אתה חושב בכללי לגבי הרעיון הזה ב-AB והשילוב ?

ו- לעשות
בנץ 5X5
פרפר 3X12
וזהו ?

מה אתה חושב בכללי לגבי הרעיון הזה ב-AB והשילוב ?

ו- לעשות
בנץ 5X5
פרפר 3X12
וזהו ?
לא יודע מה הנפח שאתה מחזיק באימון, זה אינדיבידואלי. זה לא בדיוק 5X5, אתה עולה הדרגתית בחימום. אני עושה 7X5, פרפר עם דמבלים 5X10 או דיפס עם משקל 5X10 (ורואה בזה נפח מאוד גבוה). אם אתה מתכוון לאחר מכן להמשיך את האימון ולאמן חלקים נוספים לא בטוח שתצליח לתת נפח גבוה מזה בעצימות מתאימה.

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה הנפח שאתה מחזיק באימון, זה אינדיבידואלי. זה לא בדיוק 5X5, אתה עולה הדרגתית בחימום. אני עושה 7X5, פרפר עם דמבלים 5X10 או דיפס עם משקל 5X10 (ורואה בזה נפח מאוד גבוה). אם אתה מתכוון לאחר מכן להמשיך את האימון ולאמן חלקים נוספים לא בטוח שתצליח לתת נפח גבוה מזה בעצימות מתאימה.
הבנתי בהקשר של הכוח

מה ההבדל בין 3X3 3X5 5X5

מה הכי מומלץ בשביל לעלות כמה שיותר את ה-RM 1 בבנץ ?

הבנתי בהקשר של הכוח

מה ההבדל בין 3X3 3X5 5X5

מה הכי מומלץ בשביל לעלות כמה שיותר את ה-RM 1 בבנץ ?
הכי מומלץ זה לעבוד עם הנפח ולטפס נניח באותו 5X5, להקפיד לא להגיע לכשל ולעשות דילואוד כאשר אתה נתקע במשקל יותר מפעם אחת.
אבל מה שבאמת הכי חשוב בכדי להעלות את ה-RM1 בבנץ' זה לאכול והרבה.

• פותח/ת השרשור
הכי מומלץ זה לעבוד עם הנפח ולטפס נניח באותו 5X5, להקפיד לא להגיע לכשל ולעשות דילואוד כאשר אתה נתקע במשקל יותר מפעם אחת.
תודה רבה 😃

ואל תדאג לי אני אוכל כמו סנורלקס

למהאתה מתנגד כל כך ל531? זה בערך ab עם ליפטינג אם אתה רוצה לעשות אותה ככה. פרס ובנץ הם "a" וסקוואט ודדליפט הם "b".

למהאתה מתנגד כל כך ל531? זה בערך ab עם ליפטינג אם אתה רוצה לעשות אותה ככה. פרס ובנץ הם "a" וסקוואט ודדליפט הם "b".
אף אחד לא מתנגד ל-531. התבלבת בפוסט. 531 תכנית מעולה. התגובה שלי התייחסה לבנץ' ולשיפור בכח וגדילה בפלג הגוף העליון.

אז אני לא מתכוון לעשות 5/3/1

אני בקושי עובד על דדליפט .. אם להגיד תאמת אין לי מושג איך אבל זה משקל מטורף יחסית לבילדר אני לא אכתוב

אותו בשביל לא לקבל חוב לראק אבל אני לא מעוניין לעלות את המשקל בתרגיל הזה כי הוא יותר מידי גבוה ביחס לשאר התרגילים

בכל מקרה אני רוצה לעלות משקל בתרגילים בנץ וסקוואט

חשבתי לעשות ב-AB למשל רוטינה לחזה הרגילה

בנץ3X5 (במקום 8 מתכונת כוח של 5 וכל אימון מעלה 2.5 )
בנץ חיובי (מתכונת בילדינג 3X8)
פרפר (בילדינג 3X10)

אימון רגליים B

סקוואט 3X5 (כל אימון מעלה 5)
לאנגים 3X8
דדליפט/פשיטות רגליים

בקיצור שילוב של ליפטינג בכוח .. מה דעתכם ? ועוד שאלה עדיף 3X3 או 3X5 ?

אתה חושב שתצליח להתקדם ב10 קילו כל שבוע בסקוואט? ואם כן כמה זמן תצליח למשוך את זה?
אני לא מבין מה זאת ההתעקשות הזאת אתה יכול לעשות 5\3\1 בלי היום של הדדליפט פשוט- זה מה שיפה בה.

• פותח/ת השרשור
אתה חושב שתצליח להתקדם ב10 קילו כל שבוע בסקוואט? ואם כן כמה זמן תצליח למשוך את זה?
אני לא מבין מה זאת ההתעקשות הזאת אתה יכול לעשות 5\3\1 בלי היום של הדדליפט פשוט- זה מה שיפה בה.
אני עובד ABC רגילה וזהו כרגע ... מתאמן 8 חודשים

אני פשוט חפשתי תוכנית שתעלה לי את הבנץ ואני אראה איך ה-ABC עומדת בזה

מקסימום אני אשלב 5X5 כמו שטום אמר לי

איך אתה ממליץ לשלב 5X5 ביחד עם עוד נפח? לחלק כל תרגיל ליום (בנץ', פרס, דדליפט וסווקאט בימים נפרדים) כמו 5/3/1 ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית