הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל אלה שסובלים מדומס ולחץ בשרירים

Stav Shy

משתמש פעיל
514
85
נק' מוניטין:
380
514
85

זה אחד הפתרונות היותר טובים בעייני והייתי ממליץ באמת לכל מי שיכול להרשות לעצמו במחינה כלכלית למצוא מעסה טוב זה משפר ברמות אחרות את רמת האימונים ואת ההרגשה הכללית של הגוף. אני אישית מטופל פעם בשלושה שבועות אבל זה תווך מאוד קצר אפשר גם לצורך תחזוקה פעם בחודש ואפילו פעם בחודש וחצי .

אין ספק שעיסוי זה פינוק רציני, אבל כמובן שהוא מגיע בעלות אשר מונעת מרובנו לקבל אותו בתדירות שאנחנו רוצים וזאת בנוסף לזמן שצריך לפנות לטובת הפעילות. כאלטרנטיבה, אני משתמש כבר כמעט 3 שנים במושב עיסוי של HoMedics, כמובן שזה לא באותה רמה כמו מעסה מיקצועי, אבל בעלות של 2 עיסויים, ניתן לרכוש מושב די טוב אשר יעשה עיסוי כמה שתרצו וכל זה בזמן שלכם במשרד\מול המחשב בבית.
אם אתם כבר מתכוונים לקנות מושב כזה, חפשו מושב עם פעילות סיבובית, החברות קוראות לזה "Shiatsu" ומושבים כאלו עולים גם מעט יקר יותר מהפשוטים. עוד מותגים לדוגמה חוץ מ- HoMedics זה Conair, Beurer ו- Zyllion.

• פותח/ת השרשור
אין ספק שזה עדיף על כלום המוצרים שאתה מציע , אבל יש המון מקומות שהמכשיר לא יכול להגיע אליהם , כמו לדוגמא הפסוסים וכל מיני שרירים קטנים אחרים שיוצרים לחץ מעצבן , פעם בחודש וחצי 250-400 שקל למי שמשקיע באימונים שלו ומתאמן בעצימות גובה ניראלי ישקיע את הכסף ... אבל זה כבר כל אחד לשיקולו . מטרת פרסום הפוסטת הייתה שאנשים יכירו בפתרון לבעיה , אני מכיר מלא שיש להם את הכסף להשקיע אבל פשוט לא מכירים את הפתרון הזה וחושבים שזה סתם מסאג' של ספא וזה נעים ולא מבינים שבעיסוי כזה צורחים לשמיים וזה ממש לא נעים חחחח

אין ספק שעיסוי זה פינוק רציני, אבל כמובן שהוא מגיע בעלות אשר מונעת מרובנו לקבל אותו בתדירות שאנחנו רוצים וזאת בנוסף לזמן שצריך לפנות לטובת הפעילות. כאלטרנטיבה, אני משתמש כבר כמעט 3 שנים במושב עיסוי של HoMedics, כמובן שזה לא באותה רמה כמו מעסה מיקצועי, אבל בעלות של 2 עיסויים, ניתן לרכוש מושב די טוב אשר יעשה עיסוי כמה שתרצו וכל זה בזמן שלכם במשרד\מול המחשב בבית.
אם אתם כבר מתכוונים לקנות מושב כזה, חפשו מושב עם פעילות סיבובית, החברות קוראות לזה "Shiatsu" ומושבים כאלו עולים גם מעט יקר יותר מהפשוטים. עוד מותגים לדוגמה חוץ מ- HoMedics זה Conair, Beurer ו- Zyllion.
זה נשמע מעניין. אתה מרגיש שיפור רציני בגב מהמוצר?
ראיתי כמה דגמים:
http://www.dr-gav.co.il/?CategoryID=200&ArticleID=1258
http://www.dr-gav.co.il/?CategoryID=200&ArticleID=527
http://www.dr-gav.co.il/?CategoryID=200&ArticleID=1202

השניים הראשונים הם בתקציב שאני יכול לאפשר לעצמי, יש משהו שהיית ממליץ?

Prime,
אני מציע שתיגש לאחד מסניפי ד"ר גב ותתנסה עם המושבים טרם הרכישה, זה יעזור לכוון אותך למוצר המתאים ביותר עבורך.
אני בטוח שזה יהיה נוח, כל דגם, אבל מה שבאמת מעניין לדעת זה אם אתה מרגיש שינוי או שיפור כלשהו משימוש
במוצר הזה?

ואיזה דגם יש לך?

לי אישית יש את ה- HoMedics QRM-400H. קיים הבדל גדול בהרגשה בין הדגמים של ה- 2 ראשים לבין אלו של ה- 4. לאחר שהתנסתי עם ה- 4, הייתי מוכן לשלם את האקסטרה לטובת זה. באופצית החימום למשל, מעולם לא השתמשתי, גם לא בחורף, אבל זה חלק מובנה כאשר קונים דגם בכיר של מושב מסוג זה. אם הזכירו מוקדם יותר Doms, אין ספק כי הגברת זרימת הדם למקום על ידי עיסוי עוזרת במידה מסויימת להתאוששות ואת זה ניתן לקבל בצורה יומיומית קבועה מספר פעמים ביום באמצעות מושב כזה. אני לא הייתי פונה לכיוון רכישה של מושב עיסוי עבור שיפור ביצועים בחדר כושר, אלא עבור פינוק.

הדבר שאני הכי משקיע בו זה ההתאוששות, סאונות-טיפולים , גם דיקור גם כוסות רוח גם מאסז' רקמות עמוק וטווינה .
אני באמת מרגיש שזה הדבר שהכי חשוב לההתקדמות שלי באימונים.

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה איתך חבר , אני שומע המון בילדרים ומתאמנים מכל הסוגים שעיסוים כאלה זה אחד הדברים שיותר נחוצים להם כמתאמנים , וגם אני מרגיש שזה ממש אפקטיבי ונחוץ בישבילי לשחרר את הלחץ שם בעזרת עיסוי .
עיסוי יכול לגרום להקלה מסויימת ב DOMS , אבל האפקט הוא ככל הנראה נמוך.
דברים שנמצאו יעילים יותר מחקרית הם NSAIDS ופעילות גופנית קלה.
קריאה טובה

לא יודע מה איתך חבר , אני שומע המון בילדרים ומתאמנים מכל הסוגים שעיסוים כאלה זה אחד הדברים שיותר נחוצים להם כמתאמנים , וגם אני מרגיש שזה ממש אפקטיבי ונחוץ בישבילי לשחרר את הלחץ שם בעזרת עיסוי .

על איזה "לחץ" בדיוק אתה מדבר? אתה מבין את המושג DOMS ומה קורה ברמת השריר?

• פותח/ת השרשור
לחץ שנוצר לי אחרי תקופה נגיד אחרי חודש מעיסוי מצבר לי לחץ כזה בשרירים , תווך התנועה שלי כזה סוג של מתקצר ואני סובל מאוד באימון כוח עם המשקלי עבודה האלה , ואני מרגיש שהשריר שלי הולך להתפוצץ עוד שניה , הרגשת כובד כזאת כיאילו אני שוקל 1000 קילו זה מורגש בעיקר בארובי באזור הרגליים שכיאילו ישלי מישקולות על הרגליים , ואחרי עיסוי כזה אני מרגיש כמו חדש מהנילון אין כלום לא כאב מריש קליל תווך תנועה מאוד רחב. סך הכל אין לי מושג איך קוראים לתופעה הזאת עד כמה שאני הבנתי זה ניקרא דומס לא חקרתי את זה לעומק באמת כי זה לא כל כך מעניין אותי איך קוראים לזה, למה זה קורה, כמה, איך, אני יודע שהעיסוי פותר לי את זה ואני מרגיש כמו חדש ואני שומע המון אנשים שמתלוננים על אותן תופעות והרגשה כמו שלי אז אני מאמין ששווה לנסות את זה אם זה יפתור את הבעיה.

מאז הפציעה האחרונה שלי אני עושה טיפולים פעם בשבועיים באופן קבוע , לפני כל אימון 10 דקות של פום רולר ומובילטי (תלוי איך מרגיש)

אני מאמין שכל אחד יכול להרשות לעצמו פעם בחודש וחצי להשקיע 200 ש"ח על טיפול , זה שווה את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית