הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תדירות אימונים

• פותח/ת השרשור Prime
  • פורסם בתאריך

Prime

משתמש פעיל
471
130
נק' מוניטין:
291
471
130
יש תוכניות מעניינות מאוד של בילדינג שאני מתעניין בהן, אבל מדאיג אותי עניין התדירות
אני לא יודע את השם של הפיצול, אבל לדוגמא ראיתי משהו כזה:
חזה, בייספס
רגליים
כתפיים, יד אחורית
גב

למרות שכל אימון עובד בערך 16 סטים לכל חלק בגוף וזה קריעה, זה לא קצת מדי לעבוד רק פעם בשבוע
על כל חלק? אני לא מדבר על משקלים נמוכים של מתאמן מתחיל, אלא Intermediate בערך

• פותח/ת השרשור
כבר הסתדרתי
למי שרוצה לדעת, מה שאני קראתי זה שבעצם כל עוד אתה מתקדם, זה בסדר.
אבל בכל מקרה, לפי מה שבדקתי יוצא לי בפיצול כזה (ABC\D) שמבחינה שבועית יוצאת לי כמות קצת גדולה יותר של סטים
לכל שריר ממה שהייתי עושה ב-AB שזה מעולה

אני הייתי ממליץ לך לחיטוב אם אתה לא מתאמן מתחיל ABCD רגיל החילוק הזה נשמע טוב אני אישית מעדיף
חזה טרייספ
רגליים
גב בייספ
כתפיים תאומים טרפזים
אם אתה במסה הייתי מממליץ לך על ABC מתחלף שזאת אומרת שאתה עובד ככה
ABCA
BCAB
CABC
וכך אלה שזה יוצא שפעם בשלושה שבועות אתה עובד פעמיים על אותום שרירים חילוק בן זונה למסה, לחיטובים לטעמי זה שובר יותר מידי , אין זמן מספיק להתאושש מחילוק כזה .
אם אתה ממש גדול והמשקלי עבודה שך באמת ביחס למשקל גוף שלך גבוהים אתה יכול לעשות את אותו סידור לABCD אבל זה לחבר'ה ממש מתקדמים 5 פעמיים בשבוע שיהיה אפקטיבי אתה צריך להיות באמת גדול

• פותח/ת השרשור
אני הייתי ממליץ לך לחיטוב אם אתה לא מתאמן מתחיל ABCD רגיל החילוק הזה נשמע טוב אני אישית מעדיף
חזה טרייספ
רגליים
גב בייספ
כתפיים תאומים טרפזים
אם אתה במסה הייתי מממליץ לך על ABC מתחלף שזאת אומרת שאתה עובד ככה
ABCA
BCAB
CABC
וכך אלה שזה יוצא שפעם בשלושה שבועות אתה עובד פעמיים על אותום שרירים חילוק בן זונה למסה, לחיטובים לטעמי זה שובר יותר מידי , אין זמן מספיק להתאושש מחילוק כזה .
אם אתה ממש גדול והמשקלי עבודה שך באמת ביחס למשקל גוף שלך גבוהים אתה יכול לעשות את אותו סידור לABCD אבל זה לחבר'ה ממש מתקדמים 5 פעמיים בשבוע שיהיה אפקטיבי אתה צריך להיות באמת גדול
איך מתחלק ABC?

איך מתחלק ABC?
ישך לך כמה אופציות שלדעתי הכי עדיפות והכי נוחוכות
אני אישית הכי ממליץ על
חזה טרייספ
רגליים
גב כתפיים בייספ
עכשיו יש עוד אופציה אבל היא לי אישית ממש לא נוחה בגלל שאני לא מסוגל לזוז אחרי לג דאי הדופק גבוה מידי ואני לא מסוגל לעשות כלום אחרי שאני מסיים רגליים , אבל אם אתה יכול אז אפשרי לעשות
חזה טרייספ , אם אתה רוצה להכניס גם תאומים אפשרי
רגליים כתפים
גב בייספ , אם אתה רוצה להכניס טרפזים אפשרי
זה גם אחלה חילוק אבל למי שיכול לשרוד אחרי רגליים עוד משהו זה בן זונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית