הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון קלין אנד ג'רק 100

PR נחמד מהיום, מקווה ל105+ בתחרות

קודם כל מברוק.
מבחינה טכנית - כולי קינאה בדחיקה, קליל ויפה.
המשיכה יפה, הבלוק בתחתית רך ונטוי מאוד קדימה (מה שגם גרם לברכיים להתכנס), נסה לקבל את המוט יותר זקוף.

• פותח/ת השרשור
קודם כל מברוק.
מבחינה טכנית - כולי קינאה בדחיקה, קליל ויפה.
המשיכה יפה, הבלוק בתחתית רך ונטוי מאוד קדימה (מה שגם גרם לברכיים להתכנס), נסה לקבל את המוט יותר זקוף.

מה שקרה פה הוא שהמוט לא ישב שווה על הבלוקים המאולתרים וצד שמאל נחת עליי קודם ודי נמעכתי בפגישה איתו, כבר עשיתי 112 קלין שהיה הרבה יותר קל חח

למה מבלוקים באמת? בכל מקרה כמו שמייק אמר חוץ מהקבלה של המוט הכל נראה טוב.

אגב, איזו תחרות?

• פותח/ת השרשור
למה מבלוקים באמת? בכל מקרה כמו שמייק אמר חוץ מהקבלה של המוט הכל נראה טוב.

אגב, איזו תחרות?

אין לי מושג רק עושה מה שרושמים לי, מניח כדי שבתחרות יהיה יותר קל. התחרות זה ליגה רביעית
אגב אם למישהו מכם קרה פעם שהpelvic bone נפגעה מהנפות ויודע איך לטפל בזה אני אשמח לקצת מידע, אני בערך מושבת מהנפות כבר 3 שבועות בגלל זה

אין לי מושג רק עושה מה שרושמים לי, מניח כדי שבתחרות יהיה יותר קל. התחרות זה ליגה רביעית
אגב אם למישהו מכם קרה פעם שהpelvic bone נפגעה מהנפות ויודע איך לטפל בזה אני אשמח לקצת מידע, אני בערך מושבת מהנפות כבר 3 שבועות בגלל זה

מתי הליגה שלך? מה עם אליפות ישראל מגיע?

יום שבת הבא אם אני לא טועה, פספסתי ב3 תחרויות קודמות את הסינקלייר להעפיל כל פעם ב2-3 נקודות אז חייב להשתתף לנסות עוד פעם

אז יאללה הגיע הזמן לתת בראש. איזו קט' אתה? בכל מקרה אם תגיע- תגיד שלום 😃

אגב גם לי יש ליגה שבת הבאה, אבל בטח לא באיזור שלכם או שזה יהיה באותו מקום?

אתה מדבר על מכה יבשה כואבת רצח מעל הביזנס?

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר על מכה יבשה כואבת רצח מעל הביזנס?

כן בול זה, הרבה כחול
אז יאללה הגיע הזמן לתת בראש. איזו קט' אתה? בכל מקרה אם תגיע- תגיד שלום 😃

אגב גם לי יש ליגה שבת הבאה, אבל בטח לא באיזור שלכם או שזה יהיה באותו מקום?

אני 94, יש אחת בפרדיס ואחת באשדוד אני חושב (יש איזה סכסוך עם הדר יוסף לא?)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית