הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון במרחב המוגן

• פותח/ת השרשור
אם אני בעבודה אני גם עם אוזניות ככה שאני לא שומע כלום ובמכון אותו דבר חחח
אני ממליצה להוריד קצת וואליום, לא בגלל האזעקות, אלא בגלל הפגיעה בשמיעה.

חחחח באוזניות אני לא שומע כל כך חזק , זה פשוט הbeats הן די אטומות

חחחח באוזניות אני לא שומע כל כך חזק , זה פשוט הbeats הן די אטומות
אני לא מכיר אותך אבל, מה נסגר עם האוזניות אחי? חחח
מהגלישה הקצרה שלי בפורום וההיכרות העוד היותר קטנה לא יכולתי שלא לשים לב שכמעט כל תגובה שלך מעורבת "אני לא שומע כלום, כי אני שומע פול ווליום מאטל"
אני די מסכים עם @מרטין אני לא חושב שזה כל כך בריא לשמוע מאטל פול ווליום בכול מקום שאתה נמצא. 😁😄
הכל מאהבה אחי! 😃

אני די מסכים עם @מרטין אני לא חושב שזה כל כך בריא לשמוע מאטל פול ווליום בכול מקום שאתה נמצא.
הכל מאהבה אחי!
נכון! מה עם קצת רוק??? אני אישית נמאס לי מהפופ הלאוס שמשמיעים לי בחדר כושר:sick:

זה רק בחיטובים ככה , עוזר לי לישמור על קור רוח להתמודד עם הרעב בכך שאני עם מוזיקה שתמיד מזכירה לי להתרכז במטרה ושאין מצב שאני שובר אפילו בפרור אורז יותר , 1650 קלוריה זה בהחלט רעב לא קל
אני לא מכיר אותך אבל, מה נסגר עם האוזניות אחי? חחח
מהגלישה הקצרה שלי בפורום וההיכרות העוד היותר קטנה לא יכולתי שלא לשים לב שכמעט כל תגובה שלך מעורבת "אני לא שומע כלום, כי אני שומע פול ווליום מאטל"
אני די מסכים עם @מרטין אני לא חושב שזה כל כך בריא לשמוע מאטל פול ווליום בכול מקום שאתה נמצא.
הכל מאהבה אחי!
היום ב- 09:19

סמית משין אפשר לעשות איתו כל כך הרבה דברים 😆

את 2 הכלבים שלי. אחד 20 ק"ג שזה משאני מרימה עכשיו והשניה 30 ק"ג והיא היעד מבחינתי 😆.

ממשיכה עם @nlr666 , הייתי לוקחת את הכלוב.
אפשר לעשות איתו הרבה דברים, גם מעבר לכושר.. 😄

למרות שהיו כאן רק ארבעה אזעקות.. בראשונה יורט, בשני נפל בשטח פלסטינאי, בשלישי יורט וברביעי נפל בחברון.
מאז הנפילות ''אצלם'' הם לא מעיזים כבר לירות לכאן חחח
אני דווקא בעד, תומכת בירי לכאן כי 99.9% שהם יפגעו בכפרים 🤣

לרדת למקלט? ,כשיש אזעקה כל הקוקסינלים בורחים ומפנים לי את המוט האולימפי והראק (שהם כמובן עושים בו מתח ובייספס).

תמות נפשי עם פאוורליפטרים 🤘

Back
למעלה תחתית