הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מוטות בטחון בסקוואט

Aviv Krihely

משתמש מתחיל
146
30
נק' מוניטין:
316
146
30
שלום לכולם, רציתי לשמוע את דעתכם בנושא.

אצלנו במכון יש כלוב עם מוטות בטחון מאוד גבוהים ואני מרגיש שהם מגבילים לי את הטווח תנועה בגלל שהמוט פשוט פוגע במוטות בטחון, ככה שלדעתי שהשבירת מקביל די גבולית. (תגידו אם חסר עומק לדעתכם)
מה גם שבכל ירידה יש מהלומה קטנה מהמוטות והייתי שמח לדעת איך זה משפיע על הסקוואט? זה כמו סקוואט עם עצירה? או שזה דווקא להיפך נותן באונס קטן?

בכל מקרה סרטון שממחיש את המצב, מה אתם חושבים?

זה לא תקין, סקוואט לא אמור להתבצע עם מכה של מוטות בטחון.

צא מהכלוב (עוד כמה צעדים אחורה) ותעבוד עם ספוטר או עם ספסלים כל צד או פתרון יצירתי אחר.

נסה לשים שתי פלטות של 20, אחת מתחת לכל רגל.

בשום פנים ואופן לא! העצה הכי גרועה שניתן לתת, מה גם שלא כל כך קשורה! 🤦‍♂️

@Aviv Krihely
במתקן הזה ניתן לסובב את המוטות בטיחות האלו פנימה, כך שהם לא יפריעו לך. אין שום צורך וזה גם לא יעיל, לעשות טיול ברברס עם המוט על הגב.

אם הוא יעמוד על הגבהה יציבה לא בטוח שהוא יגיע למוטות בטיחות.
ברור שאם יש אופציה לסובב אותן פנימה (לא כ"כ הבנתי איך) אז זה עדיף פי כמה.

• פותח/ת השרשור
במתקן הספציפי הזה אי אפשר לסובב את המוטות, ונסיתי ללכת אחורה אל מחוץ למוטות אבל שמדובר בPR זה קצת בעייתי אני מרגיש שזה סתם סוחט ממני עוד קצת אנרגיה ומחרבן לי את הסט עם כל הטיול הזה, עוד רעיונות?
ומה אתם אומרים על העומק?

הראק הכי גרוע בעולם, אני הייתי עובר חדר כושר ומסביר להם שזה בגלל שהציוד לא עומד בסטנדרטים בסיסיים.
בינתיים - מה שהמפצל רשם.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, לצערי מבין החדרי כושר הזמינים באיזור שלי הוא הכי נורמלי מבחינת הציוד, ובינתיים, איך זה משפיע על ביצוע הסקוואט: מקל? מקשה?
מה עם לעמוד על הגבהה כמה זה יהיה נורא? נשמע לי יותר טוב מלטייל עם המוט.
חשבתי אפילו לעבור להייבר בגלל זה (בהייבר זה לא נוגע)

אוקיי, לצערי מבין החדרי כושר הזמינים באיזור שלי הוא הכי נורמלי מבחינת הציוד, ובינתיים, איך זה משפיע על ביצוע הסקוואט: מקל? מקשה?
מה עם לעמוד על הגבהה כמה זה יהיה נורא? נשמע לי יותר טוב מלטייל עם המוט.
חשבתי אפילו לעבור להייבר בגלל זה (בהייבר זה לא נוגע)
אם אתה יכול לעשות היי בר שובר מקביל מבלי לגעת במוטות בהחלט תעבור לזה, הפתרון הכי טוב כנראה, ואחלה סגנון יותר ארבע ראשי דומיננטי.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, היו פה די הרבה דעות ככה שלא יצאתי עם מסקנה ברורה...
בהנחה שאין אפשרות לעבור למכון אחר וזה הראק הזמין כרגע, מה העדיפות: לעשות הייבר? לטייל עוד כמה צעדים אחורה?
או שפשוט להמשיך ככה? (חשוב לי לדעת אם לדעתכם זה מקשה-כמו סקוואט עם עצירה, או להיפך-נותן באונס)!!
זה מעלה איכשהו סיכון לפציעה?

לדעתי תטייל עם המוט מחוץ לכלוב ותעבוד עם ספוטר/ספסלים. אגב גם אני כידוע לך עובד עם אותו חרא כלוב. תנסה לשחק קצת עם הטכניקה בניסיון להימנע מהפגיעות ולהשיג את העומק הנדרש. לי זה פחות או יותר הצליח .

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

לא הייתי רואה כאפשרות כל כך גרועה לבצע pin squat, עד יעבור זעם או חדר כושר חילופי. היא בטח הרבה יותר טובה מלהתנגש כל פעם בראק.

נערך לאחרונה:
תעבור מכון/קנה משטח עץ בגובה 5 ס"מ במידות שיכנסו לכלוב ותעמוד עליו/תעשה היי באר

בנוסף תחליף נעליים

לא יודע מה איתכם אבל שאני עושה HB ויורד עמוק כמו שצריך, אני מגיע לגובה יותר נמוך מLB.

אתה צודק, אבל הגו הזקוף משאיר מונע את ההתנגשות של המוט עם מוטות הביטחון.
לפותח האשכול - יש אופציה לצאת מחוץ לראק, ובמקרה של כשל לעשות גוד מורנינג קטן כדי שהמוט "ינחת" על המוטות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית