נק' מוניטין:
2,572
- 1,960
- 1,302
- פותח/ת השרשור
עידכון תמונות חדשות מהיום כ-105 קילו עולים במאסה: 2015
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבוקר מתחיל אם 170 גרם שיבולת שועל בלי בישול + 2 מנות חלבון איזולט על בסיס מיים. ולפעמים מוסיף גם בננה,אם מרגיש "שמן" מוריד אותה.אלכס אתה מפלצת !
והגב מזכיר לי כנפיים של נשר יענק!
תמשיך כך..
יש מצב אתה נותן בקצרה את התפריט תזונה היומי שלך ? @Alex0001
תודה רבה !
הבוקר מתחיל אם 170 גרם שיבולת שועל בלי בישול + 2 מנות חלבון איזולט על בסיס מיים. ולפעמים מוסיף גם בננה,אם מרגיש "שמן" מוריד אותה.
אחרי 3 שעות אוכל צלחת אורז+ 2 חתיכות פילה אמנון או חזה עוף.
אחרי 3 שעות אותו דבר.
אחרי 3 שעות שוב אותו הדבר.
לפני אימון ובזמן האימון מתדלק אם מספר תוספים, אני לא יפרט אני פשוט יעלה תמונה אתה תבין לבד 😉
סוף אימון 2 מנות חלבון איזולט.
אחרי שעה/שעה וחצי שוב אוכל ארוחה כמו ה-3 קודמות אורז ופילה אמנון או חזה עוף.
לפני השינה 3 ביצים מבושלות + מנה וחצי קזאין. ובדרך כלל מוסיף גם 2 פרוסות לחם אם 2 פרוסות גבינה.
במהלך היום מכניס עוד כ-4-6 מלפפון ירוק. ולפעמים גם חתיף חלבון שבה לי.עד סוף היום גומר כ-8 ליטר מיים. בדרך כלל גם מנשנש אגוזים שקדים שטויות מהסוג הזה 😃)
בגדול זה התפריט הקבוע שאני נצמד עליו רוב הזמן בתקופת המאסה משתדל לשמור לא תמיד יוצא כי בכל זאת אנחנו אנשים עובדים ויש לנו גם חיים מעבר לזה.
זה התמונה של התוספים הכל מופיע , לא נפרט במילים.
צפה בקובץ המצורף 22608
קודם כל תודה! רק לא הבנתי איפו אני מזכיר לך את אלכסיי לסקוב ? הבן אדם הזה חייזר הוא פשוט טנק ואני לא חושב שיש פה מישהו בישראל שיגיע לרמה שלו מתי שהוא. הוא עצום.. קרוב ל-120 קילו במאסה והוא יותר נמוך ממני ב-15 סנטים.נראה נהדר, תצליח!
מתחיל להזכיר לי קצת את אלכסיי לסקוב.
יצא משהו דפוק בתמונה של הרגליים אני אומר לך, אני ינסה השבוע לצלם אותם בפאמפ או בתחתון אחר אני לא יודע לי אישית במראה זה נראה שהם גדלו אמון אבל משום מה בתמונה מקדימה זה לא נראה כך 😕כל הכבוד!!
שיפור מעולה במהלך השנה!
הרגליים מתחילות להיות בפרופורציה לשאר הגוף
תמשיך רק ככה ו-2015 תהיה שנת הפצצה
אמת... אבל מה לא נעשה בשביל מה שאנחנו אוהבים באמת 😉מזל שאתה מכיר את VC .. אם לא היית כבר מרושש עם כל התוספים האלה..
הטלפון לא מונח שם , הוא מחובר לקיר 😉אהבתי את הטלפון שמונח בין 2 קופסאות באוויר חחח
כמה תוספים..
וואו.
וכמה כסף בחודש 😲
תודה אחי! זה טבעי לפני השימוש. סביבות ה-90 קילו.נראה מדהים! גם במסה נראה מעולה, יש מצב שאתה מעלה תמונה לפני תחילת השימוש בחומרים?
חסר להם גודל , עובד על זה עד כמה שאני יכול. לפני כמה שנים היה ספאגאטי אם הזמן הכל משתפר שעובדים קשה 😉נראה מעולה
יש פיגגור בידיים או שאני מדמיין?
על השאלה הזאת אני הולך לענות , ובמקביל לשבור פה כמה מיתוסים במחשבה של האנשים פה,ואני מקווה שזה יגיע לכל אחד ואחד שקורא ורואה את הפוסט הזה.מפלצת, מעניין איך תראה עוד שנה אם תמשיך עם החומרים 😃
הטיפ הכי טוב שאתה יכול לקבל לגב גדול זה לדעת לעבוד עליו נכון. רוב האנשים בכל תרגיל גב מושחים אם היד קדמית והאמות שגונבים את כל העבודה של הגב. תנסה לעבוד אם רצועות(זה דיי יבטל את העבודה של האמות) משקל כבד ותכניקה טובה ותמשוך אם המרפקים ואחרי שנה תראה שיפור בגב.אפשר קצת מהגב?