הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה קצת תמונות ממאסה,וגם מהחיטוב.

• פותח/ת השרשור
עידכון תמונות חדשות מהיום כ-105 קילו עולים במאסה: 2015
20141231_220405.jpg
20141231_220535.jpg
20141231_220613.jpg
20141231_220710.jpg
20141231_220737.jpg
20141231_221030.jpg
20141231_221301.jpg
20141231_220845.jpg
20141231_221133.jpg

נראה נהדר, תצליח!

מתחיל להזכיר לי קצת את אלכסיי לסקוב.

נערך לאחרונה:
אלכס אתה מפלצת !
והגב מזכיר לי כנפיים של נשר יענק!
תמשיך כך..

יש מצב אתה נותן בקצרה את התפריט תזונה היומי שלך ? @Alex0001

תודה רבה !

נערך לאחרונה:
כל הכבוד!!
שיפור מעולה במהלך השנה!
הרגליים מתחילות להיות בפרופורציה לשאר הגוף
תמשיך רק ככה ו-2015 תהיה שנת הפצצה

מטורף!!
לדעתי יש פיגור קל בידיים ביחס לשאר הגוף כמובן אבל בכל מקרה פצצה

• פותח/ת השרשור
אלכס אתה מפלצת !
והגב מזכיר לי כנפיים של נשר יענק!
תמשיך כך..

יש מצב אתה נותן בקצרה את התפריט תזונה היומי שלך ? @Alex0001

תודה רבה !
הבוקר מתחיל אם 170 גרם שיבולת שועל בלי בישול + 2 מנות חלבון איזולט על בסיס מיים. ולפעמים מוסיף גם בננה,אם מרגיש "שמן" מוריד אותה.
אחרי 3 שעות אוכל צלחת אורז+ 2 חתיכות פילה אמנון או חזה עוף.
אחרי 3 שעות אותו דבר.
אחרי 3 שעות שוב אותו הדבר.
לפני אימון ובזמן האימון מתדלק אם מספר תוספים, אני לא יפרט אני פשוט יעלה תמונה אתה תבין לבד 😉
סוף אימון 2 מנות חלבון איזולט.
אחרי שעה/שעה וחצי שוב אוכל ארוחה כמו ה-3 קודמות אורז ופילה אמנון או חזה עוף.
לפני השינה 3 ביצים מבושלות + מנה וחצי קזאין. ובדרך כלל מוסיף גם 2 פרוסות לחם אם 2 פרוסות גבינה.
במהלך היום מכניס עוד כ-4-6 מלפפון ירוק. ולפעמים גם חתיף חלבון שבה לי.עד סוף היום גומר כ-8 ליטר מיים. בדרך כלל גם מנשנש אגוזים שקדים שטויות מהסוג הזה 😃)
בגדול זה התפריט הקבוע שאני נצמד עליו רוב הזמן בתקופת המאסה משתדל לשמור לא תמיד יוצא כי בכל זאת אנחנו אנשים עובדים ויש לנו גם חיים מעבר לזה.
זה התמונה של התוספים הכל מופיע , לא נפרט במילים.
20150101_151047.jpg

הבוקר מתחיל אם 170 גרם שיבולת שועל בלי בישול + 2 מנות חלבון איזולט על בסיס מיים. ולפעמים מוסיף גם בננה,אם מרגיש "שמן" מוריד אותה.
אחרי 3 שעות אוכל צלחת אורז+ 2 חתיכות פילה אמנון או חזה עוף.
אחרי 3 שעות אותו דבר.
אחרי 3 שעות שוב אותו הדבר.
לפני אימון ובזמן האימון מתדלק אם מספר תוספים, אני לא יפרט אני פשוט יעלה תמונה אתה תבין לבד 😉
סוף אימון 2 מנות חלבון איזולט.
אחרי שעה/שעה וחצי שוב אוכל ארוחה כמו ה-3 קודמות אורז ופילה אמנון או חזה עוף.
לפני השינה 3 ביצים מבושלות + מנה וחצי קזאין. ובדרך כלל מוסיף גם 2 פרוסות לחם אם 2 פרוסות גבינה.
במהלך היום מכניס עוד כ-4-6 מלפפון ירוק. ולפעמים גם חתיף חלבון שבה לי.עד סוף היום גומר כ-8 ליטר מיים. בדרך כלל גם מנשנש אגוזים שקדים שטויות מהסוג הזה 😃)
בגדול זה התפריט הקבוע שאני נצמד עליו רוב הזמן בתקופת המאסה משתדל לשמור לא תמיד יוצא כי בכל זאת אנחנו אנשים עובדים ויש לנו גם חיים מעבר לזה.
זה התמונה של התוספים הכל מופיע , לא נפרט במילים.
צפה בקובץ המצורף 22608

אהבתי את הטלפון שמונח בין 2 קופסאות באוויר חחח
כמה תוספים..
וואו.
וכמה כסף בחודש 😲

• פותח/ת השרשור
נראה נהדר, תצליח!

מתחיל להזכיר לי קצת את אלכסיי לסקוב.
קודם כל תודה! רק לא הבנתי איפו אני מזכיר לך את אלכסיי לסקוב ? הבן אדם הזה חייזר הוא פשוט טנק ואני לא חושב שיש פה מישהו בישראל שיגיע לרמה שלו מתי שהוא. הוא עצום.. קרוב ל-120 קילו במאסה והוא יותר נמוך ממני ב-15 סנטים.
כל הכבוד!!
שיפור מעולה במהלך השנה!
הרגליים מתחילות להיות בפרופורציה לשאר הגוף
תמשיך רק ככה ו-2015 תהיה שנת הפצצה
יצא משהו דפוק בתמונה של הרגליים אני אומר לך, אני ינסה השבוע לצלם אותם בפאמפ או בתחתון אחר אני לא יודע לי אישית במראה זה נראה שהם גדלו אמון אבל משום מה בתמונה מקדימה זה לא נראה כך 😕
מזל שאתה מכיר את VC .. אם לא היית כבר מרושש עם כל התוספים האלה..
אמת... אבל מה לא נעשה בשביל מה שאנחנו אוהבים באמת 😉
אהבתי את הטלפון שמונח בין 2 קופסאות באוויר חחח
כמה תוספים..
וואו.
וכמה כסף בחודש 😲
הטלפון לא מונח שם , הוא מחובר לקיר 😉

נראה מדהים! גם במסה נראה מעולה, יש מצב שאתה מעלה תמונה לפני תחילת השימוש בחומרים?

• פותח/ת השרשור
נראה מדהים! גם במסה נראה מעולה, יש מצב שאתה מעלה תמונה לפני תחילת השימוש בחומרים?
תודה אחי! זה טבעי לפני השימוש. סביבות ה-90 קילו.
נראה מעולה
יש פיגגור בידיים או שאני מדמיין?
חסר להם גודל , עובד על זה עד כמה שאני יכול. לפני כמה שנים היה ספאגאטי אם הזמן הכל משתפר שעובדים קשה 😉
מפלצת, מעניין איך תראה עוד שנה אם תמשיך עם החומרים 😃
על השאלה הזאת אני הולך לענות , ובמקביל לשבור פה כמה מיתוסים במחשבה של האנשים פה,ואני מקווה שזה יגיע לכל אחד ואחד שקורא ורואה את הפוסט הזה.
איך אני יראה בעוד שנה של שימוש בחומרים זה לא החומרים קובעים,זה אני מחליט הכל תלוי רק בנו. אנשים צריכים להבין שלא גודלים רק משימוש בחומרים. אני מכיר לא אחד ולא 2 שאפילו דרכו אחורה כמה צעדים בזמן סייקל אם טסט' באייר רפואי של בית מרקחת. וזה כי זרקו זין על תזונה ועל אימונים. ובסופש התפרקו במועדונים.
אסור לשכוח שאני חובבן ולא מקצוען מתחרה. אם אתה מתחרה זה עולם אחר. אצל חובבנים ברמות שלי זה מסתכם ב-2-3 שפיצים בשבוע+ סוכריות. וכך רואים אחלה תוצאות. מי שרוצה להתקדם לתוצאות "על" מכניס GH ואינסולין אם שאר הירקות. אני כרגע לא בראש הזה. לכן התוצאות בהתאם.
אני מכיר אישית לא מעט אנשים (לאו-דווקא מהפורום הזה) שמשתמשים בכל דבר אפשרי GH אינסולין (משקיעים בטסט רפואי) ומגיעים לכמה גרמים בשבוע של כלל חומרים והם נראים זוועה. וואלה כן יש להם כוח באימונים מכל השיט הזה אבל מהבוקר עד הערב הם מעמיסים קרואסונים עם שווארמה כבש ונראים כמו הצרות שלנו. בלי תזונה נכונה ואימונים טובים ומנוחה החומרים שווים לתחת ולא משנה באיזה מינונים תשתמש ולאורך כמה זמן. זה פשוט לא יעבוד כך. חייבים לתת 300% בהכל אחרת העסק הזה לא מתקתק.

לפעמים קורים דברים בחיים שמשפיעים עלינו לרעה (על התוצאות אפילו בזמן סייקל) אני אתן בקצרה דוגמה מהסייקל הראשון שלי. שבו צברתי כ-12 קילו. בחודש הראשון הכל תיקתק יופי ואז קרה אצלי משהו בחיים שהכניס אותי לסוג של סטרס ולחץ ולמרות שהייתי בסייקל ואכלתי יחסית טוב בשבוע ירדתי 3.5 קילו..וגם ירד לי החשק מהכל ומכולם. בן אדם שלא מבין היה חושב שהחומרים שלו דפוקים. אבל אני אחרי שבועיים יצעתי מהסרט ההוא והמשכתי הכל כרגיל והמשקל הזה עלה בחזרה +צברתי עוד כמה קילו.
בן אדם לא גודל טוב בסייקל נכנס לדיכאון ופתאום אין לו חשק לשום דבר ישר חושב שהחומר שלו זבל מתחיל להעלות מינונים בדיבול/או בטסט בשביל לגדול..(יכול להיות לזה מיליון סיבות) תבדקו תצרות שלכם בחיים שמשפיעים אליכם ופוגעים בכם נפשית כי מזה הכל נפגע גם האימונים וגם התזונה והקורטיזול חוגג. אני למדתי את זה על בשרי. שאתה יושן טוב אוכל טוב ומתאמן כמו אריה אתה תגדל גם עם 750 טסט ו-30 מלגרם דיבול. תדחוף טרן תדחוף גרם טסט ושאר ירקות ותחייה בסרט שאתה יכול בכל סייקל להשאר על 2800/3000 אלף קלוריות ולגדול מזה עם אותם אימונים, אז זה לא יקרה. בסופו של דבר רואים מי שבאמת עובד קשה רואים את זה בתמונות/ ובמיוחד במציאות כשרואים את הבן אדם. זה ההבדל בינינו לבין כל אותם חברה שרק יודעים לקשקש בפורום/פייסבוק עד כמה היה להם סייקל חזק ועד כמה הם היו חרמנים או חזקים בסייקל שלהם. יש מי שמדבר ויש מי שעושה.

קבצים מצורפים

• 380777_200460350044168_830466360_n.jpg
    380777_200460350044168_830466360_n.jpg
    KB 12.9 · צפיות: 257
  • פותח/ת השרשור
אפשר קצת מהגב?
הטיפ הכי טוב שאתה יכול לקבל לגב גדול זה לדעת לעבוד עליו נכון. רוב האנשים בכל תרגיל גב מושחים אם היד קדמית והאמות שגונבים את כל העבודה של הגב. תנסה לעבוד אם רצועות(זה דיי יבטל את העבודה של האמות) משקל כבד ותכניקה טובה ותמשוך אם המרפקים ואחרי שנה תראה שיפור בגב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית