עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה רק חלבון, לא צריך לעשות מזה סיפור גדול
כן... אבל מערבבים עם קצת מים וזה נגמר.לא סיפור גדול אבל אם תיתקע עם דלי עם טעם שאתה לא אוהב אתה תסבול מאוד...
אני לא אשלם 400 שקל על משהו שלא אוכל לגעת בו, אז כן...זה די חשוב
בוקר טוב אליהו 😃אי
איפה יש ב250??
הוכחות בקשר לסייטק? שלח לבדיקות מעבדה אחי.בוקר טוב אליהו 😃
יש לך ממאור זרדז בחנות הוא מוכר 2 שקי חלבון 450 ש''ח
ויש לך סופר אפקט שאני אישית נורא נהנה מהטעם קפה ובננה זה נע בין 250-300 והיא גם ישראלית דרך אגב
בנוגע להמלצה שאמרו לך על סייטק יש לי אותה בטעם שוקולד לבן הטעם נהדר אבל אומרים שיש בה יותר סוכר כרגע לא נוגע בה כל כך בגלל שאין לי הוכחות שיש בה את הכמות חלבון ואת הכמות סוכר שהם מציינים ..
יש לך אתה הוכחות של בדיקת מעבדה לזה ? . העירבוב שלהם גם לא טוב אבל הטעם פרפקטהוכחות בקשר לסייטק? שלח לבדיקות מעבדה אחי.
סייטק אחת החברות המובילות בעולם בתוספי תזונה לפיתוח גוף, רק לידיעתך זאת החברה הכי נמכרת באירופה יותר מהחברות האמריקאיות!!!
במקרה אני מכיר את היבואן באופן אישי וזה לא ב200 ש"ח לדלי ,זה יותר. עדיין זול לעומת חברות אמריקאיות. סייטק חברה אירופית!!!יש לך אתה הוכחות של בדיקת מעבדה לזה ? . העירבוב שלהם גם לא טוב אבל הטעם פרפקט
בכל מקרה היבואן בארץ מוכר אותו לאנשי מכירות ב200 ש''ח לדלי של 2.3 לא מחשיד בעינך ?
כנ"ל.היה לי סאן שוקולד והיה על הפנים.
אני נאמן לדיימטייז (בננה, קרם עוגיות, קפה מוקה).