הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות אחרונה: אבקת חלבון דיימטיז/סאן? מבחינת טעם

לא סיפור גדול אבל אם תיתקע עם דלי עם טעם שאתה לא אוהב אתה תסבול מאוד...
כן... אבל מערבבים עם קצת מים וזה נגמר.
לשתי החברות טעמים טובים, אין מה להכנס לזה יותר מדי. לוקחים את הטעם הבטוח כמו שוקולד או עוגיות וזהו

סופר אפקט עוגיות/בננה אבקה ישראלית חלבון מיי גבינה 100% טעם פשוט נדיר וגם המחירים זולים ממליץ מאוד

הגבתי לך בפוסט הקודם. בקריה אפשר להשיג דימנטייז עלית במחיר שפוי של עד 320 ש"ח בערך(אולי טיפה פחות). בגלל זה לא הייתי קונה פאוורטק שנמכר בערך באותו מחיר

אי

איפה יש ב250??
בוקר טוב אליהו 😃

יש לך ממאור זרדז בחנות הוא מוכר 2 שקי חלבון 450 ש''ח

ויש לך סופר אפקט שאני אישית נורא נהנה מהטעם קפה ובננה זה נע בין 250-300 והיא גם ישראלית דרך אגב
בנוגע להמלצה שאמרו לך על סייטק יש לי אותה בטעם שוקולד לבן הטעם נהדר אבל אומרים שיש בה יותר סוכר כרגע לא נוגע בה כל כך בגלל שאין לי הוכחות שיש בה את הכמות חלבון ואת הכמות סוכר שהם מציינים ..

בוקר טוב אליהו 😃

יש לך ממאור זרדז בחנות הוא מוכר 2 שקי חלבון 450 ש''ח

ויש לך סופר אפקט שאני אישית נורא נהנה מהטעם קפה ובננה זה נע בין 250-300 והיא גם ישראלית דרך אגב
בנוגע להמלצה שאמרו לך על סייטק יש לי אותה בטעם שוקולד לבן הטעם נהדר אבל אומרים שיש בה יותר סוכר כרגע לא נוגע בה כל כך בגלל שאין לי הוכחות שיש בה את הכמות חלבון ואת הכמות סוכר שהם מציינים ..
הוכחות בקשר לסייטק? שלח לבדיקות מעבדה אחי.
סייטק אחת החברות המובילות בעולם בתוספי תזונה לפיתוח גוף, רק לידיעתך זאת החברה הכי נמכרת באירופה יותר מהחברות האמריקאיות!!!

הוכחות בקשר לסייטק? שלח לבדיקות מעבדה אחי.
סייטק אחת החברות המובילות בעולם בתוספי תזונה לפיתוח גוף, רק לידיעתך זאת החברה הכי נמכרת באירופה יותר מהחברות האמריקאיות!!!
יש לך אתה הוכחות של בדיקת מעבדה לזה ? . העירבוב שלהם גם לא טוב אבל הטעם פרפקט
בכל מקרה היבואן בארץ מוכר אותו לאנשי מכירות ב200 ש''ח לדלי של 2.3 לא מחשיד בעינך ?

יש לך אתה הוכחות של בדיקת מעבדה לזה ? . העירבוב שלהם גם לא טוב אבל הטעם פרפקט
בכל מקרה היבואן בארץ מוכר אותו לאנשי מכירות ב200 ש''ח לדלי של 2.3 לא מחשיד בעינך ?
במקרה אני מכיר את היבואן באופן אישי וזה לא ב200 ש"ח לדלי ,זה יותר. עדיין זול לעומת חברות אמריקאיות. סייטק חברה אירופית!!!
זול לא אומר פחות טוב, אנשים משלמים יותר בשביל השם כאשר בסייטק יש איכות שלא נופלת משום חברה אמריקאית ואפילו עולה עליהם!!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית