תמונה הערכת א.ש

ידעתי שאני אקבל כזאת תגובה, לא אמרתי שלא גדולים, אבל תסכים איתי שהגדילה היא יותר איטית מבחינה חיצונית ואם הוא מחפש גוף יפה ״ושיראו שהוא מתאמן״ שיעבור לבילדינג.
אין הבדל כזה גדול בין ליפטינג לבילדינג.
גם בבילדינג (ולא, לא בילדינג מצועצע של בני 16 עם גופיות gold gym שנראים כמו חרא) עובדים כבד, מורכבים, בעצימות.
כל הקטע הוא למצוא את הדרך היפה שבין לבין, כדי להגיע למקסימום תוצאות. גם ליפטר פמפם ידיים, אולי לא בכמות של בילדר, אבל בכמות כזו שמספיקה לו לגדול.

אין הבדל כזה גדול בין ליפטינג לבילדינג.
גם בבילדינג (ולא, לא בילדינג מצועצע של בני 16 עם גופיות gold gym שנראים כמו חרא) עובדים כבד, מורכבים, בעצימות.
כל הקטע הוא למצוא את הדרך היפה שבין לבין, כדי להגיע למקסימום תוצאות. גם ליפטר פמפם ידיים, אולי לא בכמות של בילדר, אבל בכמות כזו שמספיקה לו לגדול.
מסכים איתך. בוא לא נסטה לו מהנושא ונהפוך את זה לשיחה מה יותר טוב בילנדינג או ליפטינג

תעזוב כברת ליפטיג הזה מה נתקעת עליו לעזזל ?
עוד כמה שנים תבזבז עד שתבין שלא עולים בשריר בתוכנית האלה ...
כמובן שאני לא יודע איך התזונה אבל ...

תעזוב כברת ליפטיג הזה מה נתקעת עליו לעזזל ?
עוד כמה שנים תבזבז עד שתבין שלא עולים בשריר בתוכנית האלה ...
כמובן שאני לא יודע איך התזונה אבל ...
ואתה אומר את זה על סמך מחקר כלשהו?
חלאס להיות ילד עם הוויכוחים המטומטים האלה של ליפטינג מול בילדינג. שכל אחד יעשה מה שהוא אוהב.

כן אחי יש פה מישהו שנגד הזרם של ריפטו ... מה לעשות .
הוא נראה אותו דבר בשני התמונות ...
ועברתי פה ושם בלוג שלך אתה חזק אחי - תוריד משקל ופמפם סקוואט שלך ל10-12 אחי
קודם כל

כח =/= זרם ריפטו
לפי מה קבעת שבליפטינג לא צוברים שריר ?
תבוא לתחרות שתהיה ותראה.

דבר שני שכל אחד יעשה מה שהוא אוהב

דבר שלישי , לא אני לא אפמפם 10-12 חזרות.
אני אעשה משהו שבאמת עובד....

ואתה אומר את זה על סמך מחקר כלשהו?
חלאס להיות ילד עם הוויכוחים המטומטים האלה של ליפטינג מול בילדינג. שכל אחד יעשה מה שהוא אוהב.
מבחן התוצאה אחי .
הנה התמונות ... אין הבדל תכלס ... בשיא הכנות אל תכעס אליק .
תפמפם קצת אחי abcd . בהצלחה .

מבחן התוצאה אחי .
1. אליק לא שומר תזונה
2. אליק בעד 75
3. לאליק יחסית לגובה יש סט רגליים מכובד
4. הוא לוחץ 80-90 למרות שגם אני ואני יותר גדול אבל לך לאלו שלוחצים 120-200 ותגיד להם.
חמישיה/שלשה כבדה 😃
סינגל
דאבל
שלישייה
חמישייה
שמינייה

אני מדי פעם מבלבל את הגוף ומכבה ומדליק את האור ממש מהר בזמן אימון

אני אמרתי את דעתי אחי , אל תצית פה מלחמה .
אני לא רוצה להתחיל לריב פה .
אליק שאל רואים אם מתאמן ?
לא אחי .
רוצה להיראות ?
תוריד למשקלים יותר נמוכים ופמפם .
תנסה גם אתה אולי יעבוד לך טוב .
משקל על מוט לא אומר כלום .

מבחן התוצאה אחי .
אז בגלל שילד בן 16 לא העלה עם תוכנית כח מסה קבעת שזו עובדה.
רוצה שאני אספור את כל הילדים בחדר כושר שלי שעושים פיצולים ונראים כמו ביום שהגיעו?

אז בגלל שילד בן 16 לא העלה עם תוכנית כח מסה קבעת שזו עובדה.
רוצה שאני אספור את כל הילדים בחדר כושר שלי שעושים פיצולים ונראים כמו ביום שהגיעו?
כי הם באים לפמפם יד קידמית וסט חזה שותים שייק ואז יוצאים לשתות וודקה ... ולאכול פיצה .

אני אמרתי את דעתי אחי , אל תצית פה מלחמה .
אני לא רוצה להתחיל לריב פה .
אליק שאל רואים אם מתאמן ?
לא אחי .
רוצה להיראות ?
תוריד למשקלים יותר נמוכים ופמפם .
תנסה גם אתה אולי יעבוד לך טוב .
משקל על מוט לא אומר כלום .
הגוף סופר את החזרות לא את המשקל אה?

אני גדלתי (והשמנתי lol) יפה מאוד עם תוכניות כוח. (וזה למרות שיש לי בנץ מעפן רצח...)

אליק לא נראה שהוא מתאמן כי הוא על משקל 70 גבר איזה שנתיים...איך אפשר לגדול ולהשאר על אותו משקל?
@BODYBUILDER ואתה בכלל הראתה את השינויים שלך, שלא ראו כלום במשקך שנה, אז מה בדיוק קרה שם?
בתוכניות ליפטינג אפשר לגדול יפה מאוד אם אוכלים הרבה ועולים במשקל גוף. יש כאלה שמעוניינים לשמור על הרטיו וזה בסדר גמור, רק שלא יופתעו שהם לא צברו מסה.

הגוף סופר את החזרות לא את המשקל אה?

אני גדלתי (והשמנתי lol) יפה מאוד עם תוכניות כוח. (וזה למרות שיש לי בנץ מעפן רצח...)
אחשלי אל תעשו עליי לינץ ליפטרים עכשיו , אמרתי את דעתי ... בדיוק כמו שהערבוש מתחילים להפגין ברחובות - דמוקרטיה .
וגם אתה לפי התמונות האחרונות לא נראה שזה עובד כלכל אחי , אל תעלה . לא
אליק לא נראה שהוא מתאמן כי הוא על משקל 70 גבר איזה שנתיים...איך אפשר לגדול ולהשאר על אותו משקל?
@BODYBUILDER ואתה בכלל הראתה את השינויים שלך, שלא ראו כלום במשקך שנה, אז מה בדיוק קרה שם?
בתוכניות ליפטינג אפשר לגדול יפה מאוד אם אוכלים הרבה ועולים במשקל גוף. יש כאלה שמעוניינים לשמור על הרטיו וזה בסדר גמור, רק שלא יופתעו שהם לא צברו מסה.
לא היה הבדל בין התמונות ?

כי הם באים לפמפם יד קידמית וסט חזה שותים שייק ואז יוצאים לשתות וודקה ... ולאכול פיצה .
מסכים, וזאת בידיוק הטענה שלי. מה שקובע עליה בשריר זה יותר גנטיקה ותזונה מאשר אם אתה עובד כח או פימפום.

אחשלי אל תעשו עליי לינץ ליפטרים עכשיו , אמרתי את דעתי ... בדיוק כמו שהערבוש מתחילים להפגין ברחובות - דמוקרטיה .
וגם אתה לפי התמונות האחרונות לא נראה שזה עובד כלכל אחי , אל תעלה .
מהתמונות האחרןנוץ עליתי הרבה משקל
בכללי השנה עליתי כמעט 30 קילו...

גם שומן כמובן
אבל השינוי מהותי אפילו עם בגדים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית