דיון תפריט לUD2

• פותח/ת השרשור Ziv_Ba
  • פורסם בתאריך

Ziv_Ba

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
אהלן חברה אפשר לקבל קצת הערות ואם אפשר לתקן קצת
בן 17 משקל 81
גובה:183
א.ש:10-11
בתכנית אני לא עושה כמו שרשום אז זה יוצא שאני מדלל 5 ימים עושה העמסה יום אחד ויום אחד אני עושה נטרלי
פלפל צהוב: אחד גדול
ביצה ללא קליפה: 2 ביצים
חזה עוף:250גרם
קולרבי: 150גרם
טונה במים: 100 גרם
מלפפון: 2 בינונים
מללפון חמוץ: 100 גרם
עגבנייה: אחת בינונית
פסטרמה דלת שומן 200 גרם
שקדים: 8-10
טחינה: כף(16 גרם)
הערכיים הסופיים: קלוריות:1262 חלבונים:162.2 שומן:44.8 פחמימות 49.7

נערך לאחרונה:
התפריט בסדר, אבל UD2 עושים כמו שהיא או לא עושים בכלל.
עם זמן העמסה קצר כ"כ ונייטרלי של יום אחד, אתה מפספס את כל הרעיון של הריבאונד האנאבולי - פיצוי יתר של מאגרי הגליקוגן->אימון כח->שיקום, גדילה ואיזון ההורמונים (לפטין וכו').

מה שאתה עושה בעצם זה פשוט CKD.

אם אתה רוצה למתוח את הגבול ולבצע יותר ימים דל-פחמימה, תנסה את הסייקל של ה-14 יום:
http://forums.lylemcdonald.com/showpost.php?p=13835&postcount=6

• פותח/ת השרשור
עשיתי שבוע אחד כזה וזה פשוט השאיר לי הרבה נוזלים וזה היה גם קל מידי משציפתי וגם חשתי ירידה בכושר של הריצות שלי וזאת המטרה שלי מהדיאטה בכללי
ובקשר לסייקל של ה14 יום יש לך משהו בעברית ויותר מורחב האנגלית של בריצפה, כי אני יוצא לשבועיים נטרלי אחרי 7 שבועות של UD2

עשיתי שבוע אחד כזה וזה פשוט השאיר לי הרבה נוזלים וזה היה גם קל מידי משציפתי וגם חשתי ירידה בכושר של הריצות שלי וזאת המטרה שלי מהדיאטה בכללי
ובקשר לסייקל של ה14 יום יש לך משהו בעברית ויותר מורחב האנגלית של בריצפה, כי אני יוצא לשבועיים נטרלי אחרי 7 שבועות של UD2

בספר UD2, לייל עשה התאמה למתאמני סיבולת.

הסייקל של 14 יום:
יום 1\2 - ריקון גליקוגן
יום 5 - אימון כל הגוף, 2 סטים לשריר, 6-12 חזרות, לעצור חזרה אחת לפני כשל.
יום 8 - אותו אימון כמו מקודם, בנוסף אפשרי אימון ריקון גליקוגן קצר (או יום למחרת)
יום 11 - אותו אימון רק הפעם 3-4 סטים לשריר. התחלת ההעמסה
יום 12 - העמסת פחמימה
יום 13: אימון כח, 3-6 סטים לשריר, 3-6 חזרות, קוצנטרי מהיר ואקצנטרי למשך 2-3 שניות. לסיים העמסה
יום 14: נייטרלי\מנוחה

• פותח/ת השרשור
התכנית ניראת לי מעולה ובדיוק בישבלי רק כמה שאלות
1.להישאר עם התפריט ההוא?
2.אני משלב בשבוע בערך 4 שעות אירובי זה מתאים לתכנית? (בUD2 שעשיתי ההיא מאוד פגעה לי בכושר של הריצות ולקחה כמה צעדים אחרוה משום שעליתי במשקל מ 78 ל81 לא יודדע איך זה קרה כי בגוף כן רואים שיש ירידה בשומן)
3.התכנית תוכל לשפר את הכושר שלי בריצות?
4.אפשר להוסיף עוד איזה אימון קרוספיט טוב?

התכנית ניראת לי מעולה ובדיוק בישבלי רק כמה שאלות
1.להישאר עם התפריט ההוא?
2.אני משלב בשבוע בערך 4 שעות אירובי זה מתאים לתכנית? (בUD2 שעשיתי ההיא מאוד פגעה לי בכושר של הריצות ולקחה כמה צעדים אחרוה משום שעליתי במשקל מ 78 ל81 לא יודדע איך זה קרה כי בגוף כן רואים שיש ירידה בשומן)
3.התכנית תוכל לשפר את הכושר שלי בריצות?
4.אפשר להוסיף עוד איזה אימון קרוספיט טוב?

1) בשביל המשקל שלך, זה נראה לי גרעון קלורי קצת חריף למשך 10 ימים. במיוחד אתה מתכנן להריץ כמה סייקלים. לכן, את הסייקל הראשון הייתי משאיר את התפריט הנוכחי. ובשאר מעלה קצת לסביבות ה50%-20 גרעון קלורי. הקלוריות הנוספות יגיעו מחלבון ושומן.
2) אתה יכול לעשות אירובי עד שעה בכל אחד מן הימים למעט ההעמסה והיום האחרון (יום 14), כדי להתאושש. בנוסף, אתה יכול בימים של הריקון גליקוגן, לעשות ריצות אינטרוולים כדי לרוקן גליקוגן בפלג גוף תחתון. ולעשות אימון מטבולי רק לפלג גוף עליון.
3) אולי כן, אולי לא. אפשרי, אבל תלוי ברמה שלך ואיזה ריצות מדובר.
4) ממש ממש לא. אלא אם הקרוספיט מחליף את האימון המטבולי של הריקון גליקוגן (תצטרך להעריך כמה סטים אתה עושה וכמה אתה צריך בטוטאל).

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית