ייעוץ בחירת מוט אולימפי

hamstring boy

משתמש מתחיל
215
36
נק' מוניטין:
84
215
36
בשעה טובה אני קונה ציוד לבית.

עכשיו השאלה המרכזית שלי היא כמה לדעתכם כדאי לי להשקיע במוט?
כעיקרון כבר קיבלתי הצעת מחיר על מוט של again faster ושמעתי עליהם דברים לא רעים בכלל וכמובן שהעובדה שזה לא חרטא סיני זה כבר טוב. השאלה האם לא אוכל להסתפק במוט פשוט או לפחות במוט סיני משופר (מבחינת לאגרים ואיכות פלדה)? או שעדיף באמת להשקיע את האקסטרה מאות שקלים האלה ולא לדאוג שהמוט יתעקם ויתפגר תוך שנה?
ועוד שאלה קטנה למבינים. יש הבדל ממשי בין סוגי הציפויים השונים מבחינת אחיזה\החלדה או משהו אחר? כל ה- black zinc ואחרים.

• פותח/ת השרשור
שבוע אולי שבועיים כנראה.

האמת שהתכנון שלי הוא לקנות בשבוע הקרוב\: אחפש ביקורות באינטרנט בינתיים.

המוט של AF הוא מצויין להרמות כוח, להרמות אולימפיות פחות. אני עובד איתו כבר בערך חצי שנה במכון שלי - הלאגרים שלו לא להיט אבל הוא מאד עמיד

אז אני מניח שלאדם שהרמות אולימפיות בינתיים הן חלק קטן יחסית משגרת האימון זה יתאים?

האמת שהתכנון שלי הוא לקנות בשבוע הקרוב\: אחפש ביקורות באינטרנט בינתיים.

אז אני מניח שלאדם שהרמות אולימפיות בינתיים הן חלק קטן יחסית משגרת האימון זה יתאים?

כן. יש לו גם אחריות לכל החיים או משהו כזה הבנתי

לגבי האחריות אני סקפטי.. אבל שיהיה.
אחלה, המון תודה לכולם על העזרה:)
אם המוט באמת טוב אתה לא תצטרך להשתמש באחריות בכלל,המוטות אצלנו במכון משנת 98 והם נקנו יד שנייה והם עדיין מבריקים (אלייקו אבל בכל זאת)

• פותח/ת השרשור
אם המוט באמת טוב אתה לא תצטרך להשתמש באחריות בכלל,המוטות אצלנו במכון משנת 98 והם נקנו יד שנייה והם עדיין מבריקים (אלייקו אבל בכל זאת)

אלייקו במכון?! חי טוב!
אצלי במכון נשאר מוט אחד עלוב שלא התעקם..
בכל אופן באמת אלא אם כן יש דפקט בייצור סביר להניח שלא אצטרך להשתמש באחריות.

יש של רוג' אחד טוב

סתם כדי שתדע, זה רוג ולא רוג'.

אלייקו במכון?! חי טוב!
אצלי במכון נשאר מוט אחד עלוב שלא התעקם..
בכל אופן באמת אלא אם כן יש דפקט בייצור סביר להניח שלא אצטרך להשתמש באחריות.

בטכניון יש שלושה מוטות של אליקו 😛

• פותח/ת השרשור
מוטות ביטחון זה לא רק לסקוואט, גם בבנץ' אתה יכול (וצריך!!!) להיעזר בהם.

תאמת שמעולם לא נעזרתי במוטות ביטחון בבנץ'. נראה לי אחד הדברים הפחות נוחים

המוט של AF טוב, כתבתי ביקורת כאן: https://www.lbs.co.il/threads/55089/#post-697147

רק שאלה, לגבי מה שכתבת שם על הסטנד הלחצת אותי. הוא באמת בעייתי כלכך מבחינת החזרת המשקל אליו?
.

רק שאלה, לגבי מה שכתבת שם על הסטנד הלחצת אותי. הוא באמת בעייתי כלכך מבחינת החזרת המשקל אליו?
גם ככה במשקלים כבדים אתה חייב ספוטר כי אין לך שם מוטות ביטחון, אז לא - הוא לא בעייתי - הספוטר נותן קונטרה.

• פותח/ת השרשור
גם ככה במשקלים כבדים אתה חייב ספוטר כי אין לך שם מוטות ביטחון, אז לא - הוא לא בעייתי - הספוטר נותן קונטרה.

אבל ראיתי שדיברת שם על 80 קילו אפילו. הוא עד כדי כך לא יציב?
ולדעתך אם שמים לו שתי פלטות מאחורה ייצב אותו קצת?

אבל ראיתי שדיברת שם על 80 קילו אפילו. הוא עד כדי כך לא יציב?
ולדעתך אם שמים לו שתי פלטות מאחורה ייצב אותו קצת?
לא ניסיתי, אבל זה ישנה את הזווית שלו - אז אני לא חושב שזה רעיון טוב.

• פותח/ת השרשור
לא ניסיתי, אבל זה ישנה את הזווית שלו - אז אני לא חושב שזה רעיון טוב.

סבבה. אז בסופו של דבר כסטנד זול לאימונים בבית היית ממליץ? או להשקיע טיפה יותר במשהו בטוח יותר?

סבבה. אז בסופו של דבר כסטנד זול לאימונים בבית היית ממליץ? או להשקיע טיפה יותר במשהו בטוח יותר?
ממליץ. בבנץ' בכל מקרה צריך ספוטר. זה לא לא-בטיחותי.

פשוט לא. סקוואט חופשי זה סכנה גדולה מאוד. לך ולרצפה.אם אתה כבר עושה מכון כושר ביתי לך עד הסוף תן במוט של אליקו (כן כן,טונה כסף אבל זה איכותי) פלטות לא אליקו כי חבל על הכסף זה פחות משנה כלוב יד שנייה אבל שיהיה טוב ואיזה ספה נורמלית,כל זה בערך 7 אלף. בהצלחה. לדעתי אם אתה לא הולך עד הסוף אל תלך בכלל כי סקוואט חופשי זה סכנה חוץ מזה אתה יכול לתת לחברים להשתמש במכון הביתי בתשלום בזול ואתה מכסה קצת הוצאות בטווח הארוך זה בכל מקרה משתלם. אם לא הייתי ברור מספיק אם ממש כבד לך להוציא עכשיו מוט אליקו ואני מבין אותך אז תן לפחות מוט איכותי,אבל כלוב זה פשוט חובה
למה לבזבז כסף על למבורגיני לא נחוצה כשהמרצדס מספקת את הסחורה?

למה לבזבז כסף על למבורגיני לא נחוצה כשהמרצדס מספקת את הסחורה?
מוט שיהיה איכותי כמובן יש עדיפות לאליקו אם הוא הולך לטווח רחוק זה יותר ישתלם ועדיף אבל אמרתי שלא חייב אליקו אבל רצוי..

מוט שיהיה איכותי כמובן יש עדיפות לאליקו אם הוא הולך לטווח רחוק זה יותר ישתלם ועדיף אבל אמרתי שלא חייב אליקו אבל רצוי..
5217a194c856110b13000006_736.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית