הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מישהו יכול להגיד לי איך מתאמנים ככה??

Coral93

משתמש מתחיל
153
41
נק' מוניטין:
78
153
41
איך מזיזים את עצמך למכון כשנופלים טילים בחוץ?
איך רצים שכל שנייה צריך להתחבא ולעצור בגלל האזעקה?
אני באמת לא מבינה.
מוטיבציה ברצפה 😵
באמת אשמח לתשובות

הכי כיף לשחק אותה "עלמה במצוקה" עם כול החתיכים במכון!

• פותח/ת השרשור
חחח איזה חתיכים?
כל אחד יותר כוסית מהשני...
גם אם אני אהיה במצוקה, הם יותר מדי עסוקים בלהרים את החולצה כל רגע ובלהצטלם, ככה שהם לא ישימו לב.

אני עם נטלי , בילדרים אמיתים וחטובים לא צריכים להראות כל הזמן לכולם שהם גדולים וחטובים , מי שמספיק גדול וחטוב רואים את זה גם דרך החולצה , ובקשר לטילים זאת אכן בעיה , בחדרה אין יותר מידי אזעקות למזלי , אבל ניראלי שבוליום שאני שומע את המטל שלי באימונים לא הייתי בכלל שם לב לאזעקה , אבל לפי מיטב הבנתי יש המון חדרי כושר שהם תת קרעקעים כאלה מתחת לאדמה במלא מקומות בארץ חפשי אחד כזה לתקופה הקרובה שנקווה מאוד שתיגמר בקרוב

איך מזיזים את עצמך למכון כשנופלים טילים בחוץ?
איך רצים שכל שנייה צריך להתחבא ולעצור בגלל האזעקה?
אני באמת לא מבינה.
מוטיבציה ברצפה

אם את גרה בטווח ה-40 זה בהחלט אתגר.
אני מבינה שבדרום אנשים נמנעים מלצאת מהבית.
באזור המרכז יש אזעקה עד שתיים ביום ואז אין בעיה ההפך, אני שומרת על שגרה אדוקה
מה שכן אם אין ברירה יש לי "נוהל חיסורים": לא שילמת - לא אכלת!
כלומר בלי אימונים אפס חריגות מהתפריט!
😃

אני עם נטלי , בילדרים אמיתים וחטובים לא צריכים להראות כל הזמן לכולם שהם גדולים וחטובים , מי שמספיק גדול וחטוב רואים את זה גם דרך החולצה , ובקשר לטילים זאת אכן בעיה , בחדרה אין יותר מידי אזעקות למזלי , אבל ניראלי שבוליום שאני שומע את המטל שלי באימונים לא הייתי בכלל שם לב לאזעקה , אבל לפי מיטב הבנתי יש המון חדרי כושר שהם תת קרעקעים כאלה מתחת לאדמה במלא מקומות בארץ חפשי אחד כזה לתקופה הקרובה שנקווה מאוד שתיגמר בקרוב

בילדרים אמיתיים לא שמים חולצה.

בילדרים אמיתיים לא שמים חולצה.
מה אתה אומר אחשלי , שפיל היט שם חולצה ארוכה צמודה זה נירא טייל תאמין לי , וסך הכל אני לא חושב שלדפוק יותר מידי פוזייג למראה במכון זה מה שיעשה אותך לבילדר

Back
למעלה תחתית