עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן ..איך אתה מגדיר "לא מוצא יותר תועלת" ? כשתפסיק להתקדם במשקלים?
כל עוד הסקוואט והדדליפט שלך מתקדמים אין שום סיבה בעולם שתעבור תוכנית, לשאר התרגילים תעשה גם מיליארד פעם ריסט זה לא משנה.כן ..
או שעולה פעם בבב .......
אוקי אז השאלה שלי היא האם חובה למצות עד הסוף את ה-SS ? או שאפשרי להפסיק איתה גם אחרי שהגעת לתוצאות יפות ? הכוונה האם הפגיעה של זה תהיה משמעותית ?כל עוד הסקוואט והדדליפט שלך מתקדמים אין שום סיבה בעולם שתעבור תוכנית, לשאר התרגילים תעשה גם מיליארד פעם ריסט זה לא משנה.
ברגע שהסקוואט שלך מגיע למצב שאתה ניסית פעמיים לעשות לו דילואד ופעמיים נתקעת שוב באותו המשקל או עוד 2.5 קילו אז זה הזמן לשחק עם התוכנית.
עוברים בהתחלה ליום קל באמצע השבוע (סקוואט קל), אחרי שממצים את האופציה הזו עוברים להתקדמות משבוע לשבוע (5*5 מדקאו ודומיו).
כמובן שקודם אתה בודק שאתה אוכל מספיק וישן מספיק, לרוב זאת הסיבה להתקע ולא מיצוי ההתקדמות הבסיסית של אימון לאימון.
השאלה האמיתית היא למה לא למצות אותה עד הסוף? אתה מעדיף להתקדם כל שבוע במקום כל אימון?אוקי אז השאלה שלי היא האם חובה למצות עד הסוף את ה-SS ? או שאפשרי להפסיק איתה גם אחרי שהגעת לתוצאות יפות ? הכוונה האם הפגיעה של זה תהיה משמעותית ?
כל עוד אני מתקדם מאימון לאימון אין סיבה להחליף תכנית, אבל אם אני מגיע לשלב שבSS אני מתקדם פעם בשבוע נגיד, עדיף לעבור תכנית? או להישאר ?השאלה האמיתית היא למה לא למצות אותה עד הסוף? אתה מעדיף להתקדם כל שבוע במקום כל אימון?
איך אתה חושב שיגיע שלב שתתקדם פעם בשבוע? הרי אתה תתקע...כל עוד אני מתקדם מאימון לאימון אין סיבה להחליף תכנית, אבל אם אני מגיע לשלב שבSS אני מתקדם פעם בשבוע נגיד, עדיף לעבור תכנית? או להישאר ?
כל עוד אני מתקדם מאימון לאימון אין סיבה להחליף תכנית, אבל אם אני מגיע לשלב שבSS אני מתקדם פעם בשבוע נגיד, עדיף לעבור תכנית? או להישאר ?