הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיום תכנית .

• פותח/ת השרשור Idan-
  • פורסם בתאריך

Idan-

משתמש פעיל
784
118
נק' מוניטין:
7,950
784
118
נניח ואני מגיע לנקודה שאני לא מוצא יותר תועלת בSS ( התכנית שאני איתה עכשיו )
איך אני יודע איזה תכנית הכי מתאימה לי בשלב הבא, אם המטרות שלי הם לגדול ולהתחזק
( אני עדיין לא הגעתי לשלב הזה, אני פשוט חושב קצת קדימה )
😘

כן ..
או שעולה פעם בבב .......
כל עוד הסקוואט והדדליפט שלך מתקדמים אין שום סיבה בעולם שתעבור תוכנית, לשאר התרגילים תעשה גם מיליארד פעם ריסט זה לא משנה.
ברגע שהסקוואט שלך מגיע למצב שאתה ניסית פעמיים לעשות לו דילואד ופעמיים נתקעת שוב באותו המשקל או עוד 2.5 קילו אז זה הזמן לשחק עם התוכנית.
עוברים בהתחלה ליום קל באמצע השבוע (סקוואט קל), אחרי שממצים את האופציה הזו עוברים להתקדמות משבוע לשבוע (5*5 מדקאו ודומיו).

כמובן שקודם אתה בודק שאתה אוכל מספיק וישן מספיק, לרוב זאת הסיבה להתקע ולא מיצוי ההתקדמות הבסיסית של אימון לאימון.

• פותח/ת השרשור
כל עוד הסקוואט והדדליפט שלך מתקדמים אין שום סיבה בעולם שתעבור תוכנית, לשאר התרגילים תעשה גם מיליארד פעם ריסט זה לא משנה.
ברגע שהסקוואט שלך מגיע למצב שאתה ניסית פעמיים לעשות לו דילואד ופעמיים נתקעת שוב באותו המשקל או עוד 2.5 קילו אז זה הזמן לשחק עם התוכנית.
עוברים בהתחלה ליום קל באמצע השבוע (סקוואט קל), אחרי שממצים את האופציה הזו עוברים להתקדמות משבוע לשבוע (5*5 מדקאו ודומיו).

כמובן שקודם אתה בודק שאתה אוכל מספיק וישן מספיק, לרוב זאת הסיבה להתקע ולא מיצוי ההתקדמות הבסיסית של אימון לאימון.
אוקי אז השאלה שלי היא האם חובה למצות עד הסוף את ה-SS ? או שאפשרי להפסיק איתה גם אחרי שהגעת לתוצאות יפות ? הכוונה האם הפגיעה של זה תהיה משמעותית ?

אוקי אז השאלה שלי היא האם חובה למצות עד הסוף את ה-SS ? או שאפשרי להפסיק איתה גם אחרי שהגעת לתוצאות יפות ? הכוונה האם הפגיעה של זה תהיה משמעותית ?
השאלה האמיתית היא למה לא למצות אותה עד הסוף? אתה מעדיף להתקדם כל שבוע במקום כל אימון?

• פותח/ת השרשור
השאלה האמיתית היא למה לא למצות אותה עד הסוף? אתה מעדיף להתקדם כל שבוע במקום כל אימון?
כל עוד אני מתקדם מאימון לאימון אין סיבה להחליף תכנית, אבל אם אני מגיע לשלב שבSS אני מתקדם פעם בשבוע נגיד, עדיף לעבור תכנית? או להישאר ?

כל עוד אני מתקדם מאימון לאימון אין סיבה להחליף תכנית, אבל אם אני מגיע לשלב שבSS אני מתקדם פעם בשבוע נגיד, עדיף לעבור תכנית? או להישאר ?
איך אתה חושב שיגיע שלב שתתקדם פעם בשבוע? הרי אתה תתקע...
הבנת את הרעיון, כשתגיע לשם אתה תדע כבר מה לעשות.

הוא הסביר לך, ברגע שאתה לא מתקדם בשום דבר אחרי שעשית כמה דילואדים, אז כן - לעבור לתוכנית שההתקדמות היא שבועית.
אבל יש לך זמן... גם סביר להניח שאם אין לך סקוואט של פי 1.5 לפחות מהמשקל גוף לחזרות זה אומר שלא נתקעת.

• פותח/ת השרשור
עוד 2 אימונים יהיה .. יכלתי להגיע לזה מזמן

וחוץ מזה אם קראת מה שרשמתי היית מבין שלא דיברתי על עכשיו
דיברתי על עוד כמה שלבים קדימה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית