הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך הAB שבניתי?

• פותח/ת השרשור boomer
  • פורסם בתאריך

boomer

משתמש מתחיל
156
4
נק' מוניטין:
-2
156
4
A- חזה כתפיים יד אחורית
בנץ' פרס 8X4 מוט אולימפי
בנץ' פרס שיפוע עליון דאמבלים 10X3- מתלבט האם כדאי להחליף את הבנץ' בדאמבלים שיפוע עליון במקבילים רחב עם משקל, מה כדאי? כי זה נראה לי מיותר לעשות פעמיים בנץ' פרס...
פרפר בכבלים/דאמבלים 8X3
מיליטרי פרס 8X4 מוט אולימפי
חתירה אנכית 8X3 מוט W
פרפר הפוך עם דאמבלים בשביל הכתף האחורית 10X2
בנץ' צר 10X3 מוט אולימפי
לחיצה צרפתית בדאמבלים 10X2

B- רגליים גב יד קדמית
סקוואט 8X4 מוט אולימפי
דדליפט 5X3 מוט אולימפי
מכרעיים 8X3 דאמבלים
מתח בסופינציה+משקל 8X3
חתירת טי באר 10X3
פול אובר דאמבל 10X3
שראגס מוט אולימפי 15X3
כפיפת מרפקים דאמבלים יד יד בפריצ'ר 10X3
פטישים 10X2

מה להוסיף /לשנות וכדומה?
תודה.

נערך לאחרונה:
תוריד מהר את כל התרגילים האלה מה זה הרשימת קניות הזאת , 2 תרגילים לשרירים גדולים 1 לקטנים , 3-4 סטים , חזרות 5-8 , שתדל כמה שיותר מורכבים ועבודה עם מוט חופשי או דאמבלים (סקוואט ,בנץ,דאדליפט,פרס,מתח,בנט אובר ראו), ובכללי בכלל לא הייתי ממליץ לך להרכיב תוכנית בעצמך , אם אתה מתאמן מתחיל ישלך המון תוכניות מעולות כבר מכונות אני אישית הייתי ממליץ לך בחום להתחיל SS ולעבור על הפרוטוקול שלה

• פותח/ת השרשור
בנץ' פרס שיפוע עליון דאמבלים 10X3- מתלבט האם כדאי להחליף את הבנץ' בדאמבלים שיפוע עליון במקבילים רחב עם משקל, מה כדאי? כי זה נראה לי מיותר לעשות פעמיים בנץ' פרס...
תוריד מהר את כל התרגילים האלה מה זה הרשימת קניות הזאת , 2 תרגילים לשרירים גדולים 1 לקטנים , 3-4 סטים , חזרות 5-8 , שתדל כמה שיותר מורכבים ועבודה עם מוט חופשי או דאמבלים (סקוואט ,בנץ,דאדליפט,פרס,מתח,בנט אובר ראו), ובכללי בכלל לא הייתי ממליץ לך להרכיב תוכנית בעצמך , אם אתה מתאמן מתחיל ישלך המון תוכניות מעולות כבר מכונות אני אישית הייתי ממליץ לך בחום להתחיל SS ולעבור על הפרוטוקול שלה
שמע אחי קודם כל התכנית שלי כוללת את כל המורכבים למיניהם, וגם אני מעדיף תכנית בילינג ולא SS.. ככה שהעצה שלך לעשות SS לא מדברת אליי...

תוכנית מאוד עמוסה , תשאיר את זה פשוט.

אתה צריך תוכנית מינימלית יותר . מה הם המשקלי עבודה שלך לפני שנבנה תוכנית?

• פותח/ת השרשור
תוכנית מאוד עמוסה , תשאיר את זה פשוט.

אתה צריך תוכנית מינימלית יותר. מה הם המשקלי עבודה שלך לפני שנבנה תוכנית?
סקוואט- 45 ל8X3
דדליפט- 80- ל6X3
בנץ' פרס 70 ל8X3- לא תמיד מצליח את הסט השלישי לסגור 8 חזרות אלא 6 חזרות בדרך כלל הסט השלישי
מיליטרי פרס- 30 ל8X3

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית