הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון שיא חדש עם רצועות

נקודת המבט שלי ושלך שונות. לא באמת אכפת לי כמה תתן בתחרות, עצם זה שאתה מבצע את המשקלים האלה - מבחינתי זה ניצחון. התחרות לא כ"כ מעניינת אותי, אלא הכוח של בן אדם, גם אם הוא לא מפגין אותו מולי.
מבין אותך, אבל אתה לא תצא מזה. תמיד יהיה מישהו יותר חזק. תמיד יהיה מישהו שמוכן ללכת יותר רחוק על מנת להיות יותר חזק. תמיד יהיה מישהו שמוכן למות ( פשוטו כמשמעו) על מנת להיות יותר חזק. ואף על פי כן, ולמרות כל זאת, יתכן מאוד שאותו אחד יהיה יותר חזק - אבל לא הכי חזק.
תנסה גישה שונה: אל תסתכל החוצה. תסתכל פנימה. תהיה הכי חזק שאתה יכול להיות, תלך הכי רחוק שאתה יכול ללכת, ואל תהיה מוכן למות בשביל שום דבר שלא באמת שווה את זה (ולא, שיא עולם של איגוד כזה או אחר, לא באמת שווה את זה). מלאך המוות בראיון ליונית לוי:"מילא בשביל שיא עולם אבסולוטי. גם לא, אבל ניחא. אבל בשביל "שיא עולם" של איגוד @#$ עד משקל &% ?? בשביל זה הוציאו אותי מהמיטה?"

• פותח/ת השרשור
MARS מה שאתה מציג כאן זו גישה מאוד טובה לPL, ואני חושב שככה צריך לחשוב.

בכל זאת, זה ספורט תחרותי מול אנשים. אני נכון לעכשיו לבד בקטגוריה ומתחרה מול עצמי, כמובן שמבחינת אם אתן 500 ואנצח או 600 ואנצח יש הבדל ענק. אבל עדיין אני מחכה ליום שאקח 3/10 בקרב צמוד מול מתחרים ברמה גבוהה יחסית. זו אחת המטרות לטווח הבינוני שלי.

יש עוד פן של שיאי ישראל לדוגמא, אומנם זה עדיין לא צמוד ורווי תוצאות אבל אני חושב ששיא ישראל בקט' OPEN זה משהו מרשים, כל עוד יש מתחרים אחרים שהתחרו בקט' הנ"ל כמובן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית