הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עקרונות אימון נשים

מצב
השרשור נעול
זה באמת לא ידעתי! לא חשבתי שיש להם השפעה כול כך גדולה על המפרקים... אז למדתי משהו חדש. תודה

אירובי עם "אינפקט" על הרצפה תמיד יהיה לו השפעה על המפרקים , במיוחד שעושים אותו 45 + דקות 4 פעמים בשבוע בלי הרבה אימוני כוח שיחזקו את המפרק עצמו.
האירובי היחידי שפונקצינאלי ויש לו "איפקט נמוך" זה שחיה וחתירה במכונת חתירה ואולי האליפטי, אני אישית מאד אוהב את האירובי מהסוג הזה

במיוחד שעושים אותו 45 + דקות 4 פעמים בשבוע בלי הרבה אימוני כוח
אני לא מאמינה שיש הרבה נשים שמתמידות 4 פעמים בשבוע מבלי לפזול לכיוון אימוני כוח.
ועם כבר אנחנו מדברים על חלופות לנשים, מה דעתך על פילאטיס? או על שילוב של ארובי ופילטיס?
עד כמה שידוע לי, פילטיס מעולה לשיקום מפרקים, לא? ואז השילוב שלו עם ארובי שזה סיבולת לב ראה ושריפת קלוריות (שמה לעשות, מאוד חשובה לרוב הנשים) יכול להוביל להתחזקות הגוף? ברור שלא באותו מידה כמו אימנוני כוח, אבל בכול זאת.

הסיבה שאני מתעקשת וחופשר על זה, שיש לי הרבה מאוד חברות חולות ומחלימות, שאימנוי כוח זאת לא אופציה בשבילם (ניסיתי לשכנע אבל רק נתקלתי באתימות) אז אני מחפשת דברים אחרים שאני יכולה להציע להם, שכן יהיו יעילים אבל במסגרת של מה שהם מסוגלות לבצע.

אני בעד פילאטיס, יוגה וכו'. שינסו TRX זה גם אחלה אימון ל"משתקמות" לא חייב בעצימות גבוהה.

אבל באמת ששום דבר לא יכול להשתוות מבחינת "שיקום מפרקים" לאימוני כוח פונקציונאלים אין מה לעשות, זה באמת הבדל של עולם ומלואו

אבל באמת ששום דבר לא יכול להשתוות מבחינת "שיקום מפרקים" לאימוני כוח פונקציונאלים אין מה לעשות, זה באמת הבדל של עולם ומלואו[/quote
מסכימה בהחלט ומבצעת!
אבל לך תסביר את זה לאמא ל 3 ילדים (עם אוסטיאופורוזיס) שבחיים לא עשתה כושר ולסבתא בת 65 שבקושי מצליחה לשחוב את הקניות.
כמעט רגמו אותי באבנים וזרקו מהקבוצה... מזל שזה רק בפייסבוק

להיפך אימוני כוח מאד מאד עוזרים לאוסטיאופורוזיס, אני זוכר שקראתי מחקר על זה אפילו (אין לי מושג איפה למצוא את זה עכשיו) ולגביי הסבתא בת ה65 תראי לה את זה:

ניסיתי! הסברתי אלף פעמים! הפנתי לכול המאמרים שיש לנו כאן.
אבל הם רק שומעות כוח/משקולות ורואות ירך שבורה... או בדי בילדרית....
עם הצעירות היה לי יותר קל, הצלחתי לארגן קבוצה של 5 בנות ועכשיו אני מחפשת מאמן שיעשה להם אימון קבוצתי. בנתיים רק פעם בשבוע, אבל בתור התחלה זה גפ משהו! בתקווה שעם זה יתפוס תאוצה יצטרפו עוד נשים.
אבל לאלה שבכול זאת פוחדות ומתעקשות לא להבין, אני רוצה שתיהיה לי משהו אחר להציע להם. כי בנתיים כול משמעניין אותם זה להוריד במקשל. והם לא מבינות שרזון לא שווה בריאות וכוח.

ניסיתי! הסברתי אלף פעמים! הפנתי לכול המאמרים שיש לנו כאן.
אבל הם רק שומעות כוח/משקולות ורואות ירך שבורה... או בדי בילדרית....
עם הצעירות היה לי יותר קל, הצלחתי לארגן קבוצה של 5 בנות ועכשיו אני מחפשת מאמן שיעשה להם אימון קבוצתי. בנתיים רק פעם בשבוע, אבל בתור התחלה זה גפ משהו! בתקווה שעם זה יתפוס תאוצה יצטרפו עוד נשים.
אבל לאלה שבכול זאת פוחדות ומתעקשות לא להבין, אני רוצה שתיהיה לי משהו אחר להציע להם. כי בנתיים כול משמעניין אותם זה להוריד במקשל. והם לא מבינות שרזון לא שווה בריאות וכוח.

מאמן אישי טוב יודע להסביר את הדברים האלו כבר באימון הראשון ו"לשכנע". תנסי להשיג אחד כזה- ולארגן קבוצה באמת, אני מאמין שהוא יידאג לשאר ושאת כבר מספיק אינטיליגנטית להבין אם הוא טוב או לא טוב

אנחנו קבוצה ארצית... מה שארגנתי זה לאזור בתים, חולון, ראשון. לצערי למאמן שלי אין כול כך זמן פנוי 😭
מכיר מישהו שמעוניין באתגר?

להיפך אימוני כוח מאד מאד עוזרים לאוסטיאופורוזיס, אני זוכר שקראתי מחקר על זה אפילו (אין לי מושג איפה למצוא את זה עכשיו) ולגביי הסבתא בת ה65 תראי לה את זה:
[]

בהחלט. להערכתי כל אורטופד יידע להמליץ על "אימוני התנגדות" כאמצעי לטיפול באוסטפורוזיס.

בהחלט. להערכתי כל אורטופד יידע להמליץ על "אימוני התנגדות" כאמצעי לטיפול באוסטפורוזיס.
אז טעות! שלי אסר אלי בתחליט האיסור!!!!
מזל שהתעלמתי....
גילוי נאות: חלקנו עם סרטן בעצמות שמשיר את העצם מלאה בחורים... רוב האורטופדים עסוקים בכסת"ח ופוחדים לאשר אימוני כוח מחשש לשברים. ממליצים שחיה ומקסימום פילאטיס.

נטלי מה שכתבתי למעלה היה מעין 'המלצה כללית' בסגנון הדברים של קרוספיטר שציטטתי.
יכול מאוד להיות שתוספת של סרטן בעצמות (חו"ח) עלולה לשנות את ההמלצה.

ושחייה נשמע לי כמו דבר שתמיד טוב למי שיש לו כוח לזה 😃

• פותח/ת השרשור
סטיתם מהנושא אבל בסדר....

בנות שמתאמנות לפיטנס/ביקיני צריכות להתאמן כמו גברים ?

וכל הבולשיט ששמתי לדוגמה בעמוד הראשון זה לא יותר מבולשיט ?

זה בולשיט אם מישהי רוצה להתחרות בפיטנס\ביקיני....אם היא סתם רוצה "להראות טוב" עם תפריט תזונה נכון ואירובי יכול להיות שהיא תגיע למטרות שלה גם בלי "להתאמן כמו גבר" אבל בפיטנס וביקיני כבר יש דרישות

וכל הבולשיט ששמתי לדוגמה בעמוד הראשון זה לא יותר מבולשיט ?

זה בולשיט אם מישהי רוצה להתחרות בפיטנס\ביקיני....אם היא סתם רוצה "להראות טוב" עם תפריט תזונה נכון ואירובי יכול להיות שהיא תגיע למטרות שלה גם בלי "להתאמן כמו גבר" אבל בפיטנס וביקיני כבר יש דרישות

לגמרי מסכימה, מה שמשעשע שהמדריכה בסרטון שהעלית היא מיס בקיני 2012 מריה פומרנץ:)

• פותח/ת השרשור
לגמרי מסכימה, מה שמשעשע שהמדריכה בסרטון שהעלית היא מיס בקיני 2012 מריה פומרנץ:)
או שהרמה בארץ ממש נמוכה והיא לקחה רק בגלל שיש לה גוף טוב מעצמו או שהסירטונים שהיא מעלה זה חרטא (?)

או שהרמה בארץ ממש נמוכה והיא לקחה רק בגלל שיש לה גוף טוב מעצמו או שהסירטונים שהיא מעלה זה חרטא
היא אמרה בתחילת הסרטון שזה למתחילות! מה אתה רוצה, שבחורה תכנס פעם ראשונה למכון ותתחיל לעשות סקוואטים עם 20 קילו?

• פותח/ת השרשור
היא אמרה בתחילת הסרטון שזה למתחילות! מה אתה רוצה, שבחורה תכנס פעם ראשונה למכון ותתחיל לעשות סקוואטים עם 20 קילו?
למה לצעוק ? 😭
אם ככה אחרי איזה שלב בחורה מתחילה לעשות סקוואט ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית