איפה נאמר שהן כן?בדיוק!
אז למה נשים שלא יודעות מה הן עושות בחדר כושר צריכות יחס אחר משל גברים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איפה נאמר שהן כן?בדיוק!
אתה צודק לגמרי.אתה רואה, מה שאמרת עכשיו יחשב כשובינסטי בקהילת הפמניסטיות
כשהיא אומרת את זה היא 'אמיצה' וכו'
זו הסיבה שאי אפשר לקחת פמיניזם ברצינות, בגלל המוסר הכפול הזה
🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️"הפואנטה" שאני טוענת שזה לא מציאותי להתחיל ישר עם 20 קילו ואתם טוענים שכן.
בדיוק!
יש בחור צעיר שמתאמן איתי בחדר כושר ועושה כאלה שטויותגם אחרי שתסבירי לאישה מה היא צריכה לעשות יידרש נס כדי שהיא תעשה את זה.
אחרי שאנשים הוכיחו לך שאת טועה הטענות שלך לא כל כך משנות משהו..."הפואנטה" שאני טוענת שזה לא מציאותי להתחיל ישר עם 20 קילו ואתם טוענים שכן.
ובמקרים כאלה זה בסדר גמור להתחיל עם תרגילים פחות מסובכים. זה כול משניסיתי להגיד.נשים לא יכולות לעשות סקוואט עם מוט ריק (20 ק"ג) כי הן מפחדות מהמשקל,"מלהפוך לגברים", סתם עצלניות וכו'.
קח בחשבון שלמתאמנת ממוצעת מדובר בכשליש ממשקל גופה אז גם פיזיולוגית לא הייתי מתחילה בסקוואט עם מוט.שים לא יכולות לעשות סקוואט עם מוט ריק (20 ק"ג)
מה שאני באה להגיד שאין מונופול על טימטום בשני הצדדים ולכן אין סיבה להערות בנוסח "פורום פסיכולוגי"
הדרך לשינוי היא איטית ומה שיקבע בסוף הוא מבחן התוצאה
ככל שיהיו יותר בנות חטובות שעובדות עם משקל חופשי יצטרפו אליהן יותר בנות - מה לעשות, גם בנות מחפשות תוצאות!
ובמקרים כאלה זה בסדר גמור להתחיל עם תרגילים פחות מסובכים. זה כול משניסיתי להגיד.
אווו! תבורכי!!!קח בחשבון שלמתאמנת ממוצעת מדובר בכשליש ממשקל גופה אז גם פיזיולוגית לא הייתי מתחילה בסקוואט עם מוט.
זה לא נכון!זה נכון, ההבדל הוא שגם לנשים שחשופות למכל המידע יש פחד לא מוסבר מהדברים האלה. אחרת פורום נשים לא היה קיים וכולם היו מסתפקים בפורום אימונים.
מה זה משנה? זאת עובדה. אתה לא יכול להכריח אף אחד לעשות דברים דווקא בדרך זאת או אחרת.לא, זה לא הופך את זה לבסדר. זה הופך את זה לעצלנות וחוסר רצון לעשות דברים שמפחידים אותך.
זה לא נכון!
פורום נשים קיים כי מה שמעניין נשים שונה ממה שמעניין גברים.
כשאני קוראת את פורום אימונים, מתחילים באימונים ותזונה רוב הכותבים הם בני נוער שרוצים לגדול.
רוב הנשים מחפשות חיטוב וגם בדרך לשם הקשיים הם אחרים.
הייתי מפרטת, אבל נראה לי שאתה מבוגר יותר מרוב הכותבים, אז מן הסתם תבין לבד...
מה זה משנה? זאת עובדה. אתה לא יכול להכריח אף אחד לעשות דברים דווקא בדרך זאת או אחרת.
כי התוצאה תיהיה נטישה. הן/הם ישבו ויפסיקו להתאמן בכלל. במקום להתחיל בדרך לא דרך אבל בסופו של דבר להגיע ליעד שלהם.
הרי אנחנו מדברים סך הכול על התחלה!
The majority of the human race is composed of lazy slobs that are prodded through their
miserable existences by the media, preconceived notions and prejudices, rumor/hearsay/innuendo,
bad advice from fools, and the hope for an easy way to do everything.
תקן אותי עם אני טועה, בצבא יש דרישות שונות מבחינת כושר בין גברים לנשים, לא? ביטלו את זה כבר?התפיסה שיש לה בראש שנשים הן שונות ומיוחדות. אני לא טוען שזה באשמתה, אבל זה מחסום פסיכולוגי בעיקר שפחות נפוץ אצל גברים.
תקן אותי עם אני טועה, בצבא יש דרישות שונות מבחינת כושר בין גברים לנשים, לא? ביטלו את זה כבר?
וגם כמעט בכול תחומיי החיים הציפיות והסטנדרטים מאוד שונים בין גברים לנשים.
שונה לא עושה אותך מיוחד. רק שונה.
מרטין שהיא מנהל הפורום כבר ענתה לך גם כן! 20 קילו בתור התחלה זה הרבה!ברור שיש דרישות שונות. היכולות הן שונות והפוטנציאל שונה. זה לא אומר שנשים לא מגיבות לעומס באותה צורה וזה לא אומר שאישה לא יכולה להרים 20 קילו.