יזמה חדשה קוראת לנשים לא להוריד שיער מהרגליים

בנים חצופים,
למה אתם חיים בסרט שאנחנו חיות בכדי לרצות אתכם?
לא כל לוק שלנו נועד לשרת אתכם או למשוך את תשומת לבכם. גם לנו יש רצונות!
כאן נראה לי שבדיוק על זה בכית. סבבה, יש לכן רצונות, i couldn't care less איך אתן מתלבשות או מתנהגות, ואף אחד לא אמר שאתן חייבות לנו משהו באיזשהו אופן. לא משנה איך אתן או כל אדם אחר יתנהג או יתלבש תמיד תהיה ביקורת מסוימת, זה לא משהו שנוגע רק אליכן, תתמודדו עם זה.

אני יודעת שזה מפליא אתכם, אבל יש נשים שמתגלחות רק בשביל עצמן..
חבר שלי יכול לבקש, אני יכולה לעשות מה שבא לי ופה זה נגמר,אותו דבר הפוך. אהבה לא נמדדת בדברים כאלו.
חשבתי שבזוגיות צריך להתפשר..

כאן נראה לי שבדיוק על זה בכית. סבבה, יש לכן רצונות, i couldn't care less איך אתן מתלבשות או מתנהגות, ואף אחד לא אמר שאתן חייבות לנו משהו באיזשהו אופן. לא משנה איך אתן או כל אדם אחר יתנהג או יתלבש תמיד תהיה ביקורת מסוימת, זה לא משהו שנוגע רק אליכן, תתמודדו עם זה.

אף אחד לא צריך להתמודד עם זה חוץ מהטיפש שמעביר את הביקורת. מה שניסיתי להעביר בהודעה שרשמתי שהבעיה היא באנשים שמותחים ביקורת ולא בנשים שלא מתגלחות.

חשבתי שבזוגיות צריך להתפשר..

ממש לא פשרות כאלה...

אף אחד לא צריך להתמודד עם זה חוץ מהטיפש שמעביר את הביקורת. מה שניסיתי להעביר בהודעה שרשמתי שהבעיה היא באנשים שמותחים ביקורת ולא בנשים שלא מתגלחות.

ממש לא פשרות כאלה...
ומה שאני חוזר עליו מההתחלה זה שכל אדם, לא משנה עם גבר או אישה, יתמודד עם ביקורת כלשהי לא משנה איך הוא מתנהג\יתלבש. זה לא מיוחד אליכן. אין ספק שאין בעיה בנשים שלא מתגלחות, שלא יתגלחו. אבל שלא יתפלאו שכשאתה הולך נגד הזרם בכל הכוח יש אנשים שזה לא ימצא חן ביניהם. סה''כ אני אומר שתפסיקו להתבכיין שאתן מקבלות ביקורת כי כל אחד מקבל ביקורת והרצון להיות מקובל על ידי החברה לא משנה מה תעשה או איך תתנהג הוא רצון לא הגיוני.

רגע רגע תני לי להבין, את אומרת שאת מגלחת כי זה מציק ולא בשביל גברים ובנות שלא מגלחות כי אין להן כוח ולא בשביל גברים.
אז בעצם הבנות שלא מגלחות לא בשביל גברים באות בהפוכה ועושות את זה בשביל גברים.
golf-mindfuck-39389.jpg

אני לא יכולה לענות על הודעה כזאת. אני לא אבין אותה גם עוד שנתיים. תהיה ברור
ומה שאני חוזר עליו מההתחלה זה שכל אדם, לא משנה עם גבר או אישה, יתמודד עם ביקורת כלשהי לא משנה איך הוא מתנהג\יתלבש. זה לא מיוחד אליכן. אין ספק שאין בעיה בנשים שלא מתגלחות, שלא יתגלחו. אבל שלא יתפלאו שכשאתה הולך נגד הזרם בכל הכוח יש אנשים שזה לא ימצא חן ביניהם. סה''כ אני אומר שתפסיקו להתבכיין שאתן מקבלות ביקורת כי כל אחד מקבל ביקורת והרצון להיות מקובל על ידי החברה לא משנה מה תעשה או איך תתנהג הוא רצון לא הגיוני.

אתה צודק. אבל אני אמשיך לקוות שהביקורת תהיה פחות שטחית ויותר עניינית.

אני לא יכולה לענות על הודעה כזאת. אני לא אבין אותה גם עוד שנתיים. תהיה ברור

אתה צודק. אבל אני אמשיך לקוות שהביקורת תהיה פחות שטחית ויותר עניינית.
את לא מגלחת כי השיער מציק לך ולא בשביל גברים.
את טוענת שיש בנות שפשוט נמאס להן לגלח אז הן לא מגלחות וזה לא בשביל גברים.
אבל הבנות שלא מגלחות בגלל שאין להן כח לגלח(או מהסיבה שאני אסביר עכשיו) לא מגלחות בשביל שגברים יבינו שהן עושות את זה לא בשבילהם.
אז בעצם הן עושות את זה רק בשביל גברים (הבנות בכתבה) בתור "מחאה" פמיניסטית.

עכשיו סבבה ?

בנים חצופים,
למה אתם חיים בסרט שאנחנו חיות בכדי לרצות אתכם?
לא כל לוק שלנו נועד לשרת אתכם או למשוך את תשומת לבכם. גם לנו יש רצונות!
הכתבה הזאת מזכירה לי שהרבה פעמים שאני רצה או מתאמנת, ניגשים אליי ואומרים לי ״למה לך להרזות? גברים לא אוהבים בחורות רזות מדי,תאשרי ככה!״
לא אכפת לי מה אתם אוהבים, אכפת לי מה אני אוהבת.
אני מקווה שבנות העולם יפסיקו לחיות בשבילכם ויתחילו לחיות בשביל עצמן.
אז גם אל תתקלחי בשם האידאלוגיה שלך ונראה אם מישהוא או מישהיא ירצו להתקרב אליך.

אנחנו חיים בחברה שיש בה סטנדרטים של היגיינה ויופי ,אין קשר לאפליית נשים כי היום גם גברים מתאמצים בשביל להראות טוב יותר בעיני המין השני.

חוץ מזה, הרבה בעלי חיים אחרים בטבע מפגינים התנהגויות מהסוג הזה, למשל, הרבה ציפורים מטפחות את עצמן או מפתחות את השירה שלהן כדי להרשים את המין השני. זה חלק מהטבע של המין שלנו להתאים את המראה שלנו למה שמקובל בחברה, לא איזה עניין של אפליית נשים.

אף אחד לא מכריח אותך לעשות שום דבר. פשוט אם תראי פחות טוב הסיכוי שלך להצליח עם בני המין השני ירד ,מאותה סיבה שטווס עם זנב קצר יותר ימשוך פחות נקבות.

נערך לאחרונה:
1. אני אישית לא אוהבת שערות, זה מציק ולא כיף. אבל אני יכולה להבין בחורות שאין להן כוח לטקס הזה כל פעם רק כדי שאיזה פוץ יהיה מרוצה.
2.אני לא עושה את זה בכדי להדליק, אני באמת חושבת שבשנת 2014 הגיע הזמן שתצאו מהסרט שלכם.

מי אמר שלהעיר הערות דומות לגברים זה לגיטימי?

איך אני קשור לציטוט?

הרהרתי לעצמי כמה דקות אם בתמונות באמת מופיעות
'נשים" או שזו סוג של הטרלה.

They took my innocence!

את לא מגלחת כי השיער מציק לך ולא בשביל גברים.
את טוענת שיש בנות שפשוט נמאס להן לגלח אז הן לא מגלחות וזה לא בשביל גברים.
אבל הבנות שלא מגלחות בגלל שאין להן כח לגלח(או מהסיבה שאני אסביר עכשיו) לא מגלחות בשביל שגברים יבינו שהן עושות את זה לא בשבילהם.
אז בעצם הן עושות את זה רק בשביל גברים (הבנות בכתבה) בתור "מחאה" פמיניסטית.

עכשיו סבבה ?

אז כל הבנות שלא מגלחות עושות את זה בתור מחאה לגברים ?
על זה אני מדברת כשאני אומרת שאתם חיים בסרט.

אז גם אל תתקלחי בשם האידאלוגיה שלך ונראה אם מישהוא או מישהיא ירצו להתקרב אליך.

אנחנו חיים בחברה שיש בה סטנדרטים של היגיינה ויופי ,אין קשר לאפליית נשים כי היום גם גברים מתאמצים בשביל להראות טוב יותר בעיני המין השני.

חוץ מזה, הרבה בעלי חיים אחרים בטבע מפגינים התנהגויות מהסוג הזה, למשל, הרבה ציפורים מטפחות את עצמן או מפתחות את השירה שלהן כדי להרשים את המין השני. זה חלק מהטבע של המין שלנו להתאים את המראה שלנו למה שמקובל בחברה, לא איזה עניין של אפליית נשים.

אף אחד לא מכריח אותך לעשות שום דבר. פשוט אם תראי פחות טוב הסיכוי שלך להצליח עם בני המין השני ירד ,מאותה סיבה שטווס עם זנב קצר יותר ימשוך פחות נקבות.

פעם אחרונה שבדקתי בני האדם לא היו ציפורים...
בתור בן אדם אני מצפה לקצת יותר עומק בבחירת בן זוג.
נחמד שאתה משליך שאני לא מתקלחת.
אני מאחלת לך ולעוד הרבה אנשים להגיע לרמת ההיגיינה ולאסטתיות שלי.
ואם אתה דואג להצלחה שלי בקרב בני המין השני, אז אני לגמרי מסודרת.
מה איתך?

מה איתך?
איפה קראת את זה ?
אני לא יודע אולי אני לא מתנסח טוב אולי קשה לך להבין או אולי את לא רוצה להבין
"אבל הבנות שלא מגלחות בגלל שאין להן כח לגלח(או מהסיבה שאני אסביר עכשיו) לא מגלחות בשביל שגברים יבינו שהן עושות את זה לא בשבילהם."
זו הסיבה שבנות לא מגלחות
וזו סיבה שבנות לא מגלחות
הכתבה מדבר על הירוק.
כל הבנות שבירוק עושות את זה בתור מחאה לגברים.

אני עדיין חי בסרט ?

מה איתך?
נראה לי שקצת חרגת מהדיון, רובו עניין של הומור ולקחת את זה קצת יותר מדי קשה.
אין טעם להתחיל פה וויכוח ולרמוז ירידות אחד על השני (לא רק לך, גם לאחרים שאני עצלנית מדי בשביל לתייג).
אחותי למשל לא אוהבת להוריד שערות ו-וואלה זה דוחה אותי אבל אם כיף לה אז שתהנה עם זה. שכל אחת תעשה מה שבא לה. היא בטח ובטח לא עושה את זה בשביל סוג של מחאה לגברים, אני בטוחה שרוב הבנות שלא מורידות גם לא, אבל לא נשכח שיש הרבה נשים משוגעות בימינו, כך שאני לא שוללת את זה.
מבינה את העניין שנמאס להן להתייפף ולסבול כל הזמן אבל אין מה לעשות, אחרי הכל אנחנו המין היפה ואנחנו עובדות קשה בשביל להישאר כך.
עם כמה שיש ימים שפאק, אין לי כוח להוריד - אני עדיין אעשה זאת גם בשביל עצמי ובטח בשביל החבר.
אם איי פעם החבר שלי יתפשר איתי על הורדת שערות (כמו שציינתם פה מעל על פשרות במערכת יחסים) הוא יקבל ממני כזאת סטירה מצלצלת כי frankly זה דוחה בנות עם שיער. זה לא קשור לפשרות במערכת יחסים, זה נטו אסתטיקה והגיינה.

בנות שרוצות לגדל שיער - שיבושם להן. מאחלת להן המון הצלחה למצוא בן זוג ולהיוץ מאושרות בחיים ואיך שהן בחרו לחיות.

אגב, להערה ש @ברק נתן על הבעלי חיים ואת ישר סיקלת אותו, אל תשכחי שכולנו משפחה אחת גדולה אחרי הכל 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית