נק' מוניטין:
2,605
- 1,818
- 952
- EGO
הבנתי ואני לגמרי איתך בעניין, בגלל זה אהבתי את התגובות שלך 😃@Strawberry בתור אישה, הבנת למה אני מתכוון ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבנתי ואני לגמרי איתך בעניין, בגלל זה אהבתי את התגובות שלך 😃@Strawberry בתור אישה, הבנת למה אני מתכוון ?
הניסוח היה ברור ?הבנתי ואני לגמרי איתך בעניין, בגלל זה אהבתי את התגובות שלך 😃
האמת שלא ממש, קראתי פעמיים-שלוש.הניסוח היה ברור ?
או ,אל תדאגי לי 😃 פה בפורום אולי נראה שאני חנון גמד עם משקפיים ענקיות ,אבל אני ממש לא כזה...פעם אחרונה שבדקתי בני האדם לא היו ציפורים...
בתור בן אדם אני מצפה לקצת יותר עומק בבחירת בן זוג.
נחמד שאתה משליך שאני לא מתקלחת.
אני מאחלת לך ולעוד הרבה אנשים להגיע לרמת ההיגיינה ולאסטתיות שלי.
ואם אתה דואג להצלחה שלי בקרב בני המין השני, אז אני לגמרי מסודרת.
מה איתך?
אממ דארלינג, כדאי שתרדי מהעץ שלך..ומהר כאילו!נראה לי שקצת חרגת מהדיון, רובו עניין של הומור ולקחת את זה קצת יותר מדי קשה.
אין טעם להתחיל פה וויכוח ולרמוז ירידות אחד על השני (לא רק לך, גם לאחרים שאני עצלנית מדי בשביל לתייג).
אחותי למשל לא אוהבת להוריד שערות ו-וואלה זה דוחה אותי אבל אם כיף לה אז שתהנה עם זה. שכל אחת תעשה מה שבא לה. היא בטח ובטח לא עושה את זה בשביל סוג של מחאה לגברים, אני בטוחה שרוב הבנות שלא מורידות גם לא, אבל לא נשכח שיש הרבה נשים משוגעות בימינו, כך שאני לא שוללת את זה.
מבינה את העניין שנמאס להן להתייפף ולסבול כל הזמן אבל אין מה לעשות, אחרי הכל אנחנו המין היפה ואנחנו עובדות קשה בשביל להישאר כך.
עם כמה שיש ימים שפאק, אין לי כוח להוריד - אני עדיין אעשה זאת גם בשביל עצמי ובטח בשביל החבר.
אם איי פעם החבר שלי יתפשר איתי על הורדת שערות (כמו שציינתם פה מעל על פשרות במערכת יחסים) הוא יקבל ממני כזאת סטירה מצלצלת כי frankly זה דוחה בנות עם שיער. זה לא קשור לפשרות במערכת יחסים, זה נטו אסתטיקה והגיינה.
בנות שרוצות לגדל שיער - שיבושם להן. מאחלת להן המון הצלחה למצוא בן זוג ולהיוץ מאושרות בחיים ואיך שהן בחרו לחיות.
אגב, להערה ש @ברק נתן על הבעלי חיים ואת ישר סיקלת אותו, אל תשכחי שכולנו משפחה אחת גדולה אחרי הכל 😉
אה כפרה?אממ דארלינג, כדאי שתרדי מהעץ שלך..ומהר כאילו!
פעם אחרונה שבדקתי בני האדם לא היו ציפורים...
בתור בן אדם אני מצפה לקצת יותר עומק בבחירת בן זוג.
"כאילו שיואו כאילו?!" היא על אחלה עץ, טוב שם...אממ דארלינג, כדאי שתרדי מהעץ שלך..ומהר כאילו!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחשכונת אבישור בערד
איפה קראת את זה ?
אני לא יודע אולי אני לא מתנסח טוב אולי קשה לך להבין או אולי את לא רוצה להבין
"אבל הבנות שלא מגלחות בגלל שאין להן כח לגלח(או מהסיבה שאני אסביר עכשיו) לא מגלחות בשביל שגברים יבינו שהן עושות את זה לא בשבילהם."
זו הסיבה שבנות לא מגלחות
וזו סיבה שבנות לא מגלחות
הכתבה מדבר על הירוק.
כל הבנות שבירוק עושות את זה בתור מחאה לגברים.
אני עדיין חי בסרט ?
אל תצפי. לא מתכוון לזיין מישהי שלא מגלחת בזכות זה שהיא "עמוקה".
פףףף מאמי שלא תהיי פה אחריי שאני חוזר מהפרנץ'!אה כפרה?
---
עריכה : הגדלתי את הציטוט וראיתי את ההדגשה... איזה חיי בסרט אתה 😄
אתה מתחיל קצת להלחיץ אותי, חיים...פףףף מאמי שלא תהיי פה אחריי שאני חוזר מהפרנץ'!
מה זה פרנץ'?רק ליישר קו וזה..
ישנתי שעתיים הלילה ושתיתי מלא מלא קפה כדי שאצליח לעבוד.אתה מתחיל קצת להלחיץ אותי, חיים...
זה האפסטין חברישנתי שעתיים הלילה ושתיתי מלא מלא קפה כדי שאצליח לעבוד.
אני רואה רעש.