עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אחי ?אתה בהזיות נכון?
עדיף, אבל לא צריך שכל חייל חי"ר של צה"ל יהיה מינימום רמבו. זה יקר ומיותר לפעילות שהם מתעסקים בו.אחי אותם מאמנים האנשים הכי טובים .
תחשוב אם אתה תתאמן אם ארנולד או אם מדריך חדר כושר רגיל , אם מי תיהיה תוצאה טובה יותר ?
אותו דבר זה ...
כי ההודעה שלך חסרת שחר.למה אחי ?
למה אחי ?
זה לא מעזה והכלב גם לא של עוקץ
ממש לא ניסיתי לזלזל אחי , מה שהתכוונתי הוא שרוב החללים דל ישראל הם בני 19 21 ולמה כי חסרי נסיון או אמיצים מידי ורצים קדימה ... זה הכל חס וחלילה לזלזל אחי .כי ההודעה שלך חסרת שחר.
שלא נדבר על מבזה.
אני רוצה להאמין שבנימתך לא התכוונת לזלזל או למתוח ביקורת שלילית, אך ככה זה נראה.
אני ממש לא מעוניין להיכנס לדיון, אבל בתור חי"רניק בעבר וקצין בהווה, תהיה סמוך ובטוח - חיילי צה"ל לא הקריבו את נפשותיהם בשל יכולת רובאית נמוכה. מי שמיומן יותר לא בהכרח יהיה זה שיגן על חייו בצורה טובה יותר.
יחידות מיוחדות עושות פעולות שגדודים לא עושים, לכן הם מוכשרים בצורה אחרת.
אבל הפעולות שגדודים עושים הרבה יותר אינטנסיביות ושוחקות.
יחידה מיוחדת לא תבצע פעולה על "עיוור". יש הכנות רבות ודקדקניות לכל פעולה ופעולה שהם נוקטים. חודשים אם לא שנים של הכנה למבצעים חשאיים, וכל פרט קטן בהכנה עלול לשנות הכל.
בבט"ש ולחימה רגלים הדברים אמנם פחות מורכבים, אבל בנפח גדול יותר. יותר התקלויות, מארבים, חדירות והסתננויות, בשל כך יש יותר פצועים והרוגים.
חוץ מזה, קצת מתמטיקה: הרבה חיילים צעירים נהרגים כי זו פירמידת כוח אדם - אין מה לעשות, יש הרבה יותר חיילים מאשר מפקדים וקצינים.
גם המ"מ או המ"פ רץ איתם. אין הבדל.ממש לא ניסיתי לזלזל אחי , מה שהתכוונתי הוא שרוב החללים דל ישראל הם בני 19 21 ולמה כי חסרי נסיון או אמיצים מידי ורצים קדימה ... זה הכל חס וחלילה לזלזל אחי .
ממש לא ניסיתי לזלזל אחי , מה שהתכוונתי הוא שרוב החללים דל ישראל הם בני 19 21 ולמה כי חסרי נסיון או אמיצים מידי ורצים קדימה ... זה הכל חס וחלילה לזלזל אחי .
הם שונאי ישראל,דינם מוות.חבורת הזבל נטורי חארטה שבאים מהמגזר החרדי עלו לקברו של עראפת כדי להתפלל שם להצלחת הבלסטינים.
-- לשלול מיד אזרחות ולהעיף לעזה ---
![]()
נשמה אתה, תאמין לי.תשמע , אם לא התגייסת אני מבקש שלא לדבר על מה עושים חיילי חי"ר כי אין לך מושג ואין פה שום קשר לנסיון או חוסר נסיון. אתה מבזה אנשים שחרפו נשפם בשביל שתכתוב עליהם שטויות פה בפורום, רד מזה
דינם כדין המחבליםחבורת הזבל נטורי חארטה שבאים מהמגזר החרדי עלו לקברו של עראפת כדי להתפלל שם להצלחת הבלסטינים.
![]()
מעניין אם התקשורת מחפשת אותם או שהם מחפשים את התקשורת כדי שיפרסמו את זה?חבורת הזבל נטורי חארטה שבאים מהמגזר החרדי עלו לקברו של עראפת כדי להתפלל שם להצלחת הבלסטינים.
![]()
קצת הגזמת אחי .תשמע , אם לא התגייסת אני מבקש שלא לדבר על מה עושים חיילי חי"ר כי אין לך מושג ואין פה שום קשר לנסיון או חוסר נסיון. אתה מבזה אנשים שחרפו נשפם בשביל שתכתוב עליהם שטויות פה בפורום, רד מזה
כן מגוחך. אין לי איך להגיב על זה..לא תורם יותר דם.מי שתרם דם למד"א בזמן האחרון : צרת הבריאות גרמן רוצה לתרום מנות דם למחבלי עזה !
אתם תורמים דם לאזרחי ישראל, והיא מעבירה את זה לאוייב בעזה !!!
יש קישור לכתבה?מי שתרם דם למד"א בזמן האחרון : צרת הבריאות גרמן רוצה לתרום מנות דם למחבלי עזה !
אתם תורמים דם לאזרחי ישראל, והיא מעבירה את זה לאוייב בעזה !!!