הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כניסה קרקעית לא כניסה קרקעית

• פותח/ת השרשור xytkhi
  • פורסם בתאריך
אני פותח קבוצה עכשיו. ליפטרים למען שלום. שהקהילה תדאג לאוריאו ללוחמים שבקהילה. לא יכול להיות מצב שליפטר יתקע בלי אוראו בשטח.

יש לך קשרים למעלה, אה?

1406190962446.jpg

אחי אותם מאמנים האנשים הכי טובים .
תחשוב אם אתה תתאמן אם ארנולד או אם מדריך חדר כושר רגיל , אם מי תיהיה תוצאה טובה יותר ?
אותו דבר זה ...
עדיף, אבל לא צריך שכל חייל חי"ר של צה"ל יהיה מינימום רמבו. זה יקר ומיותר לפעילות שהם מתעסקים בו.

זה כמו שתביא את המאמן של רוני קולמן לאמן אותך למר מזכרת בתיה

כי ההודעה שלך חסרת שחר.
שלא נדבר על מבזה.
אני רוצה להאמין שבנימתך לא התכוונת לזלזל או למתוח ביקורת שלילית, אך ככה זה נראה.
אני ממש לא מעוניין להיכנס לדיון, אבל בתור חי"רניק בעבר וקצין בהווה, תהיה סמוך ובטוח - חיילי צה"ל לא הקריבו את נפשותיהם בשל יכולת רובאית נמוכה. מי שמיומן יותר לא בהכרח יהיה זה שיגן על חייו בצורה טובה יותר.
יחידות מיוחדות עושות פעולות שגדודים לא עושים, לכן הם מוכשרים בצורה אחרת.
אבל הפעולות שגדודים עושים הרבה יותר אינטנסיביות ושוחקות.
יחידה מיוחדת לא תבצע פעולה על "עיוור". יש הכנות רבות ודקדקניות לכל פעולה ופעולה שהם נוקטים. חודשים אם לא שנים של הכנה למבצעים חשאיים, וכל פרט קטן בהכנה עלול לשנות הכל.
בבט"ש ולחימה רגלים הדברים אמנם פחות מורכבים, אבל בנפח גדול יותר. יותר התקלויות, מארבים, חדירות והסתננויות, בשל כך יש יותר פצועים והרוגים.
חוץ מזה, קצת מתמטיקה: הרבה חיילים צעירים נהרגים כי זו פירמידת כוח אדם - אין מה לעשות, יש הרבה יותר חיילים מאשר מפקדים וקצינים.

גדודים של סיירת מטכ״ל? תבין שיש יחידות חי״ר ויש את סיירת מטכ״ל. הסיירת מצומצמת מאוד ואיכותית מאוד, אם יחליטו לעשות גדודים כאלו היא תאבד מהאיכות שלה. כל הרעיון שלה זה לקחת את הטובים ביותר. מה גם שלמלחמה לא שולחים את סיירת מטכ״ל. זה לא המטרה שלהם. הם עושים פעולות ספציפיות וקטנות אך מאוד קריטיות. בשביל לחימה בשטח ונוי יש יחידות חי״ר כמו גולני.

נערך לאחרונה:
כי ההודעה שלך חסרת שחר.
שלא נדבר על מבזה.
אני רוצה להאמין שבנימתך לא התכוונת לזלזל או למתוח ביקורת שלילית, אך ככה זה נראה.
אני ממש לא מעוניין להיכנס לדיון, אבל בתור חי"רניק בעבר וקצין בהווה, תהיה סמוך ובטוח - חיילי צה"ל לא הקריבו את נפשותיהם בשל יכולת רובאית נמוכה. מי שמיומן יותר לא בהכרח יהיה זה שיגן על חייו בצורה טובה יותר.
יחידות מיוחדות עושות פעולות שגדודים לא עושים, לכן הם מוכשרים בצורה אחרת.
אבל הפעולות שגדודים עושים הרבה יותר אינטנסיביות ושוחקות.
יחידה מיוחדת לא תבצע פעולה על "עיוור". יש הכנות רבות ודקדקניות לכל פעולה ופעולה שהם נוקטים. חודשים אם לא שנים של הכנה למבצעים חשאיים, וכל פרט קטן בהכנה עלול לשנות הכל.
בבט"ש ולחימה רגלים הדברים אמנם פחות מורכבים, אבל בנפח גדול יותר. יותר התקלויות, מארבים, חדירות והסתננויות, בשל כך יש יותר פצועים והרוגים.
חוץ מזה, קצת מתמטיקה: הרבה חיילים צעירים נהרגים כי זו פירמידת כוח אדם - אין מה לעשות, יש הרבה יותר חיילים מאשר מפקדים וקצינים.
ממש לא ניסיתי לזלזל אחי , מה שהתכוונתי הוא שרוב החללים דל ישראל הם בני 19 21 ולמה כי חסרי נסיון או אמיצים מידי ורצים קדימה ... זה הכל חס וחלילה לזלזל אחי .

ממש לא ניסיתי לזלזל אחי , מה שהתכוונתי הוא שרוב החללים דל ישראל הם בני 19 21 ולמה כי חסרי נסיון או אמיצים מידי ורצים קדימה ... זה הכל חס וחלילה לזלזל אחי .
גם המ"מ או המ"פ רץ איתם. אין הבדל.

תשמע , אם לא התגייסת אני מבקש שלא לדבר על מה עושים חיילי חי"ר כי אין לך מושג ואין פה שום קשר לנסיון או חוסר נסיון. אתה מבזה אנשים שחרפו נשפם בשביל שתכתוב עליהם שטויות פה בפורום, רד מזה

חבורת הזבל נטורי חארטה שבאים מהמגזר החרדי עלו לקברו של עראפת כדי להתפלל שם להצלחת הבלסטינים.

-- לשלול מיד אזרחות ולהעיף לעזה ---
53d11a223bcc70ac.jpg

תשמע , אם לא התגייסת אני מבקש שלא לדבר על מה עושים חיילי חי"ר כי אין לך מושג ואין פה שום קשר לנסיון או חוסר נסיון. אתה מבזה אנשים שחרפו נשפם בשביל שתכתוב עליהם שטויות פה בפורום, רד מזה
נשמה אתה, תאמין לי.

חבורת הזבל נטורי חארטה שבאים מהמגזר החרדי עלו לקברו של עראפת כדי להתפלל שם להצלחת הבלסטינים.

-- לשלול מיד אזרחות ולהעיף לעזה ---
53d11a223bcc70ac.jpg
מעניין אם התקשורת מחפשת אותם או שהם מחפשים את התקשורת כדי שיפרסמו את זה?

קצת הגזמת אחי .
אני לא מבזה אחד חבר .

מי שתרם דם למד"א בזמן האחרון : צרת הבריאות גרמן רוצה לתרום מנות דם למחבלי עזה !
אתם תורמים דם לאזרחי ישראל, והיא מעבירה את זה לאוייב בעזה !!!

מי שתרם דם למד"א בזמן האחרון : צרת הבריאות גרמן רוצה לתרום מנות דם למחבלי עזה !
אתם תורמים דם לאזרחי ישראל, והיא מעבירה את זה לאוייב בעזה !!!
כן מגוחך. אין לי איך להגיב על זה..לא תורם יותר דם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית