דיון חיטוב דל פחמימה, האם התפריט טוב?

• פותח/ת השרשור zoar
  • פורסם בתאריך

zoar

מושעה
199
14
נק' מוניטין:
-22
199
14
שלום, אני שוקל 97 על 1.92 , 20 אחוז שומן ככה,
אני בחיטוב כבר שבועיים והתפריט שלי זה ככה:

6 ביצים מבושלות (325 ג' בערך)
פחית טונה
סקופ של אבקת חלבון
ו300 ג' טבורוג (למי שלא יודע , זה מאכל חלבי בסגנון קוטג')

הערכים הסופיים: 1700 קלוריות (500 מתחת לBMR) ,
170 ג' חלבון (זה מספיק בישבילי), 20 ג' פחמימה ו110 ג' שומן,

האם התפריט בסדר?
כי קרה לי משהו מוזר שהעלתי משקלים בחזה עליון, ושיפרתי את המקבילים, כל שאר המשקלים ירדו בקטנה,
אבל הבעיה שהיא שאני גם לא רואה שום שינוי... אז מתי בערך יראו קצת שינוי?

תודה.

אני בחיטוב כבר שבועיים
למה אחרי שבועיים הגעת לדל פחמימה??

הערכים הסופיים: 1700 קלוריות (500 מתחת לBMR) ,
170 ג' חלבון (זה מספיק בישבילי), 20 ג' פחמימה ו110 ג' שומן,
האם התפריט בסדר?
לא, זה מעט מדי קלוריות, מה הRMR שלך?
עליון, ושיפרתי את המקבילים, כל שאר המשקלים ירדו בקטנה,
אפשר להתחזק גם בחיטוב

אבל הבעיה שהיא שאני גם לא רואה שום שינוי... אז מתי בערך יראו קצת שינוי?
קשה להגיד צריך ליהיות סבלני..בדרך כלל אחרי 8 שבועות בטוח יש שינוי

• פותח/ת השרשור
למה אחרי שבועיים הגעת לדל פחמימה??
התחלתי ישר עם דל פחמימה

לא, זה מעט מדי קלוריות, מה הRMR שלך?
יצא לי 3100, דיי מוזר למרות שאני זוכר שהתאמנתי 6 ימים בשבוע ואכלתי בסביבות ה2600 ועליתי מסה מלוכלכת
אפשר להתחזק גם בחיטוב
הבנתי

קשה להגיד צריך ליהיות סבלני..בדרך כלל אחרי 8 שבועות בטוח יש שינוי
אוקיי תודה אחי
ץץ

• פותח/ת השרשור
מאיזה סיבה?
מזאת אומרת? עשיתי מסה 11 חודש, ועכשיו אני רוצה לעשות חיטוב KETO DIET , כי זה בריא יותר , ומוריד יותר מהר שומן.

אז אתה צריך להתחיל מאזור ה2700-2600
אבל המשקלים שלי בקושי נופלים, משאומר שהשריר גם נשרף פחות, וזה גם יהיה לי קשה להגיע ל2700 קלוריות מי חלבון ושומן

בגלל זה אתה לא זקוק לדל פחמימה כרגע, מה הבעיה בחיטוב עם פחמימות? ורק לפרוטוקול אפשרי להגיע ל2700 קלוריות רק משומן וחלבון.

• פותח/ת השרשור
בגלל זה אתה לא זקוק לדל פחמימה כרגע, מה הבעיה בחיטוב עם פחמימות? ורק לפרוטוקול אפשרי להגיע ל2700 קלוריות רק משומן וחלבון.
למה לא? אני רוצה לחטב עם תזונת פליאו שזה בערך אותו דבר כמו KETO DIRT , ובאלי להעיף פחמימות כמה שיותר,
אני יודע שאפשר אבל זה יותר מידי בישבילי ואני העלה במסה אם אני אוכל ככה

למה לא? אני רוצה לחטב עם תזונת פליאו שזה בערך אותו דבר כמו KETO DIRT , ובאלי להעיף פחמימות כמה שיותר,
אני יודע שאפשר אבל זה יותר מידי בישבילי ואני העלה במסה אם אני אוכל ככה
סבבה. תחטב עם פליאו, אבל עדיין תאכל 2700 קלוריות. ואתה לא תעלה במסה כל עוד אתה בגרעון קלורי לא משנה כמה ״זה קשה״ או ״כמה תרגיש מפוצץ״

• פותח/ת השרשור
סבבה. תחטב עם פליאו, אבל עדיין תאכל 2700 קלוריות. ואתה לא תעלה במסה כל עוד אתה בגרעון קלורי לא משנה כמה ״זה קשה״ או ״כמה תרגיש מפוצץ״
סבבה אני העלה את הקלוריות כמה שאני הוכל , תודה

בסדר ? הוא חי על ביצים וחלבון !
יש לך מחסור בכל כך הרבה ויטמינים ומינרלים כנראה זה משהו מטורף,זה ממש לא תפריט אידיאלי. אני תומך מאוד בדל פחמימה גם לא ב א''ש נמוך אישית אני גם חושב שיותר קל פשוט לא לגעת בפחמימה אני רק אומר את דעתי אבל פליאו זאת הדרך הכי טובה לדל פחמימה,אתה אוכל מה שאתה רוצה כמה שאתה רוצה מתי שאתה רוצה,זה שילוב של IF (בקטנה בדרך כלל לא אוכלים פחות מרווח של 8 שעות נגיד,ואם אתה רוצה ללכת רחוק אתה תעשה IF רציני שזה 16 שעות לא לאכול ואתה בכלל לא תהיה רעב בצום) אז זה IF ודל פחמימה חוץ מזה שזה דרך בריאה מאוד לחיות ומתגובות באינטרנט יש על זה רק המלצות(שיפור בקשב ריכוז,שיפור במחלות נגיד פחות אסתמטי,מונע מחלות ציווילחזציה ,ממה שנכתב בפליאו ישראל זה literally ריפא למישהו אוטיזם) חוץ מזה שאתה נהנה מהתייבשות לגמרי כי אתה לא אוכל פחמימות,לדעתי זאת הדרך לחטב חוץ מזה שאני שוקל 76 והrmr שלי הוא 2175 כולל אימון בערך ככה שש לך ממש לא 2200

• פותח/ת השרשור
בסדר ? הוא חי על ביצים וחלבון !
יש לך מחסור בכל כך הרבה ויטמינים ומינרלים כנראה זה משהו מטורף,זה ממש לא תפריט אידיאלי. אני תומך מאוד בדל פחמימה גם לא ב א''ש נמוך אישית אני גם חושב שיותר קל פשוט לא לגעת בפחמימה אני רק אומר את דעתי אבל פליאו זאת הדרך הכי טובה לדל פחמימה,אתה אוכל מה שאתה רוצה כמה שאתה רוצה מתי שאתה רוצה,זה שילוב של IF (בקטנה בדרך כלל לא אוכלים פחות מרווח של 8 שעות נגיד,ואם אתה רוצה ללכת רחוק אתה תעשה IF רציני שזה 16 שעות לא לאכול ואתה בכלל לא תהיה רעב בצום) אז זה IF ודל פחמימה חוץ מזה שזה דרך בריאה מאוד לחיות ומתגובות באינטרנט יש על זה רק המלצות(שיפור בקשב ריכוז,שיפור במחלות נגיד פחות אסתמטי,מונע מחלות ציווילחזציה ,ממה שנכתב בפליאו ישראל זה literally ריפא למישהו אוטיזם) חוץ מזה שאתה נהנה מהתייבשות לגמרי כי אתה לא אוכל פחמימות,לדעתי זאת הדרך לחטב חוץ מזה שאני שוקל 76 והrmr שלי הוא 2175 כולל אימון בערך ככה שש לך ממש לא 2200
אחי, בדקתי את הקטע של הויטמינים, ורוב הויטמינים הקיימים נמצאים בבשר ובביצים, וחוץ מי זה אני גם אוכל ירקות כך שאין לי מחסור בויטמינים (אני מקווה).
וזה לא אפשרי לא לגעת בפחמימה, כי יש את הלקטוז המסריח במוצרי חלב, וגם באבקת חלבון יש גרם אחד של סוכר...
ה-IF נשמע נחמד אולי אני אנסה,
ושמע אני חיי מצוין על 1700 קלוריות, המשקלים במכון בקושי ירדו, ואני מרגיש שובע רוב היום , כך שהכל בסדר,
רק הבעיה היחידה היא שאני לא רואה שינויים בעצמי , ואני גם לא נשקלתי מאז תחילת החיטוב אז זה גם בעיה,
וגם היד שלי קטנה ב1.5 ס"מ שזה גם מבאס

אבל אתה לא מיטב נכון חוץ מזה שאתה לא אמור לאכול כמעט פחמימה כי אתה אמור לאכול מוצרי חלב א''ש גבוהים וזה דל בלקטוז חוץ מזה סמוך עליי שאתה במחסור בויטמינים גם אם אתה אוכל מאוזן.חוץ מזה אני בטוח לגמרי שאין לך מספיק ויטמין C גם אם אתה פירות מה שלא מצוין בתפריט כי חייב לתסף כנ''ל אומגה 3 וזה שאתה אוכל בשר וביצים זה לא מספיק ויטמינך

• פותח/ת השרשור
אבל אתה לא מיטב נכון חוץ מזה שאתה לא אמור לאכול כמעט פחמימה כי אתה אמור לאכול מוצרי חלב א''ש גבוהים וזה דל בלקטוז חוץ מזה סמוך עליי שאתה במחסור בויטמינים גם אם אתה אוכל מאוזן.חוץ מזה אני בטוח לגמרי שאין לך מספיק ויטמין C גם אם אתה פירות מה שלא מצוין בתפריט כי חייב לתסף כנ''ל אומגה 3 וזה שאתה אוכל בשר וביצים זה לא מספיק ויטמינך
כע יש מצב שיש לי מחסור בויטמין C, אבל בקרוב אני קונה מולטי ויטמין, ואומגה 3 אני לוקח

כע יש מצב שיש לי מחסור בויטמין C, אבל בקרוב אני קונה מולטי ויטמין, ואומגה 3 אני לוקח
במולטי ויטמין יש כל כך קצת.. זה מדהים. אתה פאקינג צריך גרם סי ביום ואני שותה חצי ליטר תפוזים סחוטים ומגיע ל175 מ''ג בלחץ

הסיבה שלא רואים שינוי כי אין פה הדגרתיות , הכנסת את גוף לפאניקה בגרעון כזה מטורף של הרבה יותר מ-500 קלוריות ..
וכבר אחרי שבועיים של חיטוב אתה על 20 גר' פחמימה ...

זה כמו אוטו אתה לא יכול ישר לעלות להילוך חמישי אם אתה רק על ראשון ..

• פותח/ת השרשור
הסיבה שלא רואים שינוי כי אין פה הדגרתיות , הכנסת את גוף לפאניקה בגרעון כזה מטורף של הרבה יותר מ-500 קלוריות ..
וכבר אחרי שבועיים של חיטוב אתה על 20 גר' פחמימה ...

זה כמו אוטו אתה לא יכול ישר לעלות להילוך חמישי אם אתה רק על ראשון ..
מה הקשר? מה זה משנה לאיזה פאניקה הכנסתי את הגוף? הגוף לא מקבל מספיק קלוריות לכן השומן חייב להשרף... והשריר נשמר היטב, כי אני אוכל מספיק חלבון , מרגיש טוב ושומר על משקלי העבודה...

והדוגמא שלך עם האוטו מתאימה יותר למסה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית