הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית כוח שבניתי לשילוב עם ריצות

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
בניתי סוג של תכנית כוח לשילוב עם הריצות , SS לא מתאימה לי מכיוון שאני משלב אירובי עצים - אינטרוולים וריצות נפח ולכן לא אתאושש בה ולא אוכל לעשות את התכנית , בניתי תכנית כזאת :

ראשון :
סקוואט 3X5
בנצ' 3X5
ציינאפ עם משקל 3X5

שלישי :
דדליפט 1X5
פרס 3X5
ציינאפ 10-12X3
מקבילים עם משקל 3X8

חמישי : (כאן אשאף להעלות משקלים)
סקוואט 3X5
בנצ' 3X5
ציינאפ עם משקל 3X5
אולי קצת ידיים ?? X3
פשיטות גו עם משקל 2X10

מה דעתכם על התכנית ? יש בה מספיק עבודה על הכתפיים ? (פרס אחת לשבוע) פשוט אני מעדיף התקדמות בבנצ מאשר התקדמות בפרס ,
באיזה ימים לשלב ריצות אינטרוולים ונפח ? תודה רבה
@Beast and cheat @SmokingSnake @incin @הקובה

• פותח/ת השרשור
אם לא תנסה איך תדע?
שים לב לתכנית שלי , היא מאוד דומה לSS קצת קלה יותר והיא מתקנת סוגיות ש SS לא משהו בהם מה לדעתכם עדיף התכנית הזאת או הלינארית - מדקאו ? בלינארית אפשר לעלות יותר מ 2.5 קג במשקלים כל שבוע ? (זה נראה לי קצת מידי פשוט)

לא הייתי ממליץ בכלל על חדר כושר בשביל.. קרבי.
למה? מנסיון אישי, אתה לא צריך כח מתרפץ שם, או נפח (משקל).
אתה צריך ריצות,ספרינטים,גמישות עם האוכל.
נראה לך אם תתחיל להתאמן ולחשוב על כל חרטה שאתה אוכל- אתה לא תאבד את הראש אחרי שתראה שירדת הכל?
גיבוש צנחנים 91 קילו אלפיים. שמונה ארבעיים. גיבוש צנחנים לפני שלוש שנים ככה(מערכת יחסית ארוכה עם הצבא) 74 קילו 7 דקות ו-10 שניות.
לא יעזור לך הכח הזה כי בקושי תשתמש בו, או שתוכל לרכוש אותו כבר שם: כהכנה לצבא הייתי ממליץ על זה:
http://www.military.com/military-fitness/workouts/try-pushup-push-workout
ועל ריצות, במיוחד ספרינטים. אם אתה ממש מורעל אתה גם יכול לזחול(אני הרשמתי את כולם רק בגלל זה כי האתמנתי אצל צנחן מברית המועצות בגיל6 אז עקפתי את כולם בסיבוב פלוס הגודל הפיזי- לא התפלאתי כשקיבלתי מאותר דובדבן.
המטרה היא לבלוט, בריצות רוב הסיכוים שתהיה לא הכי טוב(תמיד יש אתיופי שרץ 6), או את המורעל שצועק ואוסף את כולם. העיקר זה להביא מנהיגות,חשיבה מחוץ לקופסא,מיומנות ובכך לבלוט. לבלוט ממאות צוציקים צריך לא בעזרת מספר נמוך אלא בעזרת קריזמה,בליטות,"פופולריות,מנהיגות וכו.
*הכותב לא עשה צבא ולכן דעתו מיועדת לתהליך של לפני צבא,הכנה כושר לצבא ולא בזמן הפז"ם.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי ממליץ בכלל על חדר כושר בשביל.. קרבי.
למה? מנסיון אישי, אתה לא צריך כח מתרפץ שם, או נפח (משקל).
אתה צריך ריצות,ספרינטים,גמישות עם האוכל.
נראה לך אם תתחיל להתאמן ולחשוב על כל חרטה שאתה אוכל- אתה לא תאבד את הראש אחרי שתראה שירדת הכל?
גיבוש צנחנים 91 קילו אלפיים. שמונה ארבעיים. גיבוש צנחנים לפני שלוש שנים ככה(מערכת יחסית ארוכה עם הצבא) 74 קילו 7 דקות ו-10 שניות.
לא יעזור לך הכח הזה כי בקושי תשתמש בו, או שתוכל לרכוש אותו כבר שם: כהכנה לצבא הייתי ממליץ על זה:
http://www.military.com/military-fitness/workouts/try-pushup-push-workout
ועל ריצות, במיוחד ספרינטים. אם אתה ממש מורעל אתה גם יכול לזחול(אני הרשמתי את כולם רק בגלל זה כי האתמנתי אצל צנחן מברית המועצות בגיל6 אז עקפתי את כולם בסיבוב פלוס הגודל הפיזי- לא התפלאתי כשקיבלתי מאותר דובדבן.
המטרה היא לבלוט, בריצות רוב הסיכוים שתהיה לא הכי טוב(תמיד יש אתיופי שרץ 6), או את המורעל שצועק ואוסף את כולם. העיקר זה להביא מנהיגות,חשיבה מחוץ לקופסא,מיומנות ובכך לבלוט. לבלוט ממאות צוציקים צריך לא בעזרת מספר נמוך אלא בעזרת קריזמה,בליטות,"פופולריות,מנהיגות וכו.
*הכותב לא עשה צבא ולכן דעתו מיועדת לתהליך של לפני צבא,הכנה כושר לצבא ולא בזמן הפז"ם.
ממש תודה על התגובה !
על ספרינטים וריצות אני עובד חזק, לפי דעתי גם כוח יעזור בעיקר אני בונה על זה שאני ישתחרר מהצבא ויחזור להתאמן אז אם אני יתגייס חזק יותר יהיה לי יותר קל להחזיר הכל
אם קיבלת מאותר דובדבן למה לא עשית צבא ? מה קרה לך ?

ממש תודה על התגובה !
על ספרינטים וריצות אני עובד חזק, לפי דעתי גם כוח יעזור בעיקר אני בונה על זה שאני ישתחרר מהצבא ויחזור להתאמן אז אם אני יתגייס חזק יותר יהיה לי יותר קל להחזיר הכל
אם קיבלת מאותר דובדבן למה לא עשית צבא ? מה קרה לך ?
פנימייה בחיל אוויר 6 שנים.. ואחרי זה בירוקרטיה,אטימות,סחבת,כמה קורסים פה ושם וכלא 6. אני דוגמא קטנה לעד כמה צהל זה גוף לא הגיוני,אטום ומבוזבז(10 ביצים ארוחת בוקר,קילו גבינה לבנה,שהיה בכ-4 בסיסים של חיל האויר- ועוד הודעתי לכל מפקד ששהייה שלי שם זמנית ואם הוא יעזור לי אני אזרום,אם לא סלמט- קדצניק כלומר לא יכלו לכלוא אותי). עד שלא גייסו בגיוס כללי. לא משנה כמה התנכלויות,גיבושים,פקסים,קצין העיר,שיחות עם מנהל הפנימייה הצבאית וכו- קיבלתי כלא 20 יום על "ההתמדה" שלי להגיע לצנחנים(3 שנים חפרו אותי לפה ולשם).
אם הוריך חתמו תופס(בגיל 13 כן?) עם חיל האוויר.. הדרך היחידה לצאת משם היא מתחת לדגל בארון במיוחד אם עשית הנדסאי. או קשרים בכירים שלא היו לי. בכל מקרה, לא מצטער שיצאתי על נפשי- צה"ל והבידוד שלו יוציא לכל מורעל את האגנדה שאתה שווה שם משהו מלבד מספר.
בכל אופן, תשאף לטופ- אולי תגיע אבל אם תיפול תוכל לראות עוד צדדים של המערכת(לטובה ולרעה), מכל דבר בסופו של דבר לומדים משהו, ועצה אחרונה לי לך: תידע מה אתה שווה. תעריך את עצמך- תידע שאתה עושה את הטוב ביותר ושואף לשלמות. תתמיד ותאמין,תחלום ותיצור- ואם לנגד כל זה המערכת תתדחוף אותך, תכלא אותך,תוריד את הערך שלך כלפי עצמך (לא נרקיסיזם)- אתה תמיד יכול לחתוך ולתרום יותר למשפחה שלך,לעצמך ולעתיד ילדך באזרחי(שקשה יותר מנסיון, צריך להתחיל לחשוב בשביל עצמך ולא להיות בובה על חוט).

סוף נובמבר
אם ככה, הדבר הכי חשוב שתזהר לא להפצע. עדיף להגיע קצת פחות חזק ובכושר מאשר להגיע פצוע. בטווח זמן כזה 2 אימוני כוח ו 2/3 אימונים אירוביים יהיו מספיקים בהחלט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית