עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הם לא פווארליפטרים הם ווייטליפטרים.גם כל האלה מהאולימפיאדה המרימי משקולות בקטגוריות נמוכות- הם גם פאוורליפטרים? עם כן אז הם גם חטובים לא?
אפשר בבקשה ה0בר למהו ההבדל בין וויטליפטר לפאוורליפטר?הם לא פווארליפטרים הם ווייטליפטרים.
אין איזה חוקיות..לא אצל יותר מדי חבר'ה שם יש גוף שהייתי מגדיר כגוף מטרה
פווארליפטרים מתעסקים בשלושת הגדולים-אפשר בבקשה ה0בר למהו ההבדל בין וויטליפטר לפאוורליפטר?
כלומר אין כל כך הבדל בין שיטות האימון? אני מתכוון שגם וויפאוור וגם פאוורליפטר מתאמנים בערך באותם התכניות?פווארליפטרים מתעסקים בשלושת הגדולים-
בנץ' פרס, סקוואט ודדליפט.
כאשר כל התכניות סובבות מסביב לאימונים פונקציונליים ל'שיפור' התרגילים הנ"ל...
ווייטליפטרים מתעסקים בתרגילים המרוכבים קלין וג'רק וסנאץ'. כאשר תכניות האימונים דואגות לשים דגש על כח מתפרץ ועבודה על התרגילים הנ"ל.
ההבדל הוא במבנה התכניות, שיטת עבודה וכד'
למרות השוני בין שני סוגי הספורט, יש חפיפות מסויימות בשיטות האימונים..אם כי לא הייתי אומר שיש יותר מדי כאלה.
לא, בדיוק ההפך.כלומר אין כל כך הבדל בין שיטות האימון? אני מתכוון שגם וויפאוור וגם פאוורליפטר מתאמנים בערך באותם התכניות?
תכניות WL הם אינדיבידואליות לרוב. קיימות שיטות רבות לאימוני WL.אוקי תודה רבה
יש לך דוגמא לאיזו תכנית wl?
הליפטר הממוצע שמן? באמת? פעם ראית תחרות שלמה או שיאי עולם שהם לא עד 140/140+?אפשרי בהחלט.. אתה לא הולך להיות פאוורליפטר ברמות הכי גבוהות ברמה של שיאי עולם וגם אם כן תן בחיטוב חודשיים זה לא נורא אבל כעקרון הליפטר הממוצע הוא שמן ובאמת שאין מה לעשות (אני גם אישית רוצה להיות ליפטר והמטרה כמובן להישאר חטוב ככל האפשר)
תוכניות WL לא תמצא כמעט בגוגל, הן נמצאות בעיקר בספרים שמדברים על תכנון אימונים לענף או אצל מאמני WL.אוקי תודה רבה
יש לך דוגמא לאיזו תכנית wl?
אני מדבר על ליפטר שהוא בקטגוריית משקל כי גבוהה.הליפטר הממוצע שמן? באמת? פעם ראית תחרות שלמה או שיאי עולם שהם לא עד 140/140+?
תוכניות WL לא תמצא כמעט בגוגל, הן נמצאות בעיקר בספרים שמדברים על תכנון אימונים לענף או אצל מאמני WL.
בארץ הכי נוח ללכת למאמן אישי שמתעסק בנושא שילמד אותך טכניקה ויתן תוכנית או ללכת לקבוצה (בדרך כלל עולה גרושים או חינם) וללמוד שם + לקבל תוכנית.
אני יכול לתת דוגמית מתוך תוכנית לדוגמה מספר מסויים אם אתה רוצה אבל כמעט כל התוכניות למרימי משקולות (וויטליפטרים) הן תוכניות שבנויות למשך כמה שבועות לעומת פאוורליפטינג שהן 2-3 אימונים שונים שחוזרים על עצמם פעם-פעמיים בשבוע למשך הרבה מאד זמן.
ככל שהרמה שלך יותר גבוהה ב-PL התכנון נמשך יותר זמן וזה עובר מ-3 פעמים בשבועיים אותו אימון לפעם בשבוע לפעם בשבועיים חודש וכו'.
ממתי הליפטר הממוצע שוקל 140+ קג? די לדבר שטויות.אני מדבר על ליפטר שהוא בקטגוריית משקל כי גבוהה.
יצאתי פיתה התכוונתי שכאנשים אומרים ליפטר בדרך כלל (או לפחות לי) עולה תמונה של ליפטר שמןממתי הליפטר הממוצע שוקל 140+ קג? די לדבר שטויות.
זה כי הכניסו לך יותר מדי שטויות לראש. אין לך באמת הבנה של מה זה ליפטר ומה זה פאוורליפטינג בכלל.יצאתי פיתה התכוונתי שכאנשים אומרים ליפטר בדרך כלל (או לפחות לי) עולה תמונה של ליפטר שמן
אבל עזוב יצאתי פיתה
כיאלו אתה מתכוון שיש יותר?Mark bell, dan green וזה רק 2...
כן...כיאלו אתה מתכוון שיש יותר?
לא.ואותם פאוורליפטרים הם מחטבים כל הזמן?