הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זה בסדר

מצב
השרשור נעול

ניר המחדיר

משתמש פעיל
313
31
נק' מוניטין:
86
313
31
לקריאטין (מונו שלא יהיה ספקות) יש טעם של איכסה ממש
מגעיל לשתות את זה רק עם מים
אז אני מוסיף את זה לאבקת חלבון ביחד
זאת אומרת אחרי אימון אני לוקח 32 גרם חלבון + 5 גרם קריאטין + 500מ"מ מים
אין עם זה בעיה שעלולה לפגוע בקריאטין או בחלבון נכון?
אחרי זה אני מוסיף עוד מים ושותה עוד כי נשאר עוד קריאטין בשייקר אז אני מנצל את כל מה שיש

תקשיב אני לא יחפור על איך אתה אמור לקחת קריאטין בכל הפרק זמן של החודשיים שאתה משתמש בזה אבל שתדע
שמים בתוך 400 מ"ל של מים כפית שטוחה של קריאטין ו3 כפיות של סוכר ענבים (דקסטורזה) 45 דק לפני אימון, יש סוכר ענבים בחנויות כמו עדן טבע מרקט ואמא אדמה ועוד.....
למה לוקחים עם סוכר ענבים??
מכיוון שזה עוזר לספוג את הקריאטין וגם יש לזה טעם מתוק ולא מתכתי של קריאטין!
ותקרא מאמרים דחוף כי אם אתה שואל שאלות כאלה יש לך עוד הרבה מה ללמוד !

אין עם זה בעיה.
בקשר לתגובה מעלי:
אנשים שותים קריאטין עם סוכר ענבים על מנת להקפיץ את רמות האינסולין בדם וכך לגרום לספיגה מהירה יותר .
אבל אם נחשוב בהיגיון לשרירים לוקח יחסית הרבה זמן (אינדיבידואלי, אבל לרוב כמה שבועות) להיות רווי קריאטין, ככה שזירוז העיכול של הקריאטין לא יעזור בכלום.
אם אתה שותה את זה ככה בשביל הטעם, בכייף, אבל אל תחשוב שזה משנה משהו מבחינת יעילות הקריאטין.

לקריאטין (מונו שלא יהיה ספקות) יש טעם של איכסה ממש
מגעיל לשתות את זה רק עם מים
אז אני מוסיף את זה לאבקת חלבון ביחד
זאת אומרת אחרי אימון אני לוקח 32 גרם חלבון + 5 גרם קריאטין + 500מ"מ מים
אין עם זה בעיה שעלולה לפגוע בקריאטין או בחלבון נכון?
אחרי זה אני מוסיף עוד מים ושותה עוד כי נשאר עוד קריאטין בשייקר אז אני מנצל את כל מה שיש
אין בעיה עם זה.
פעם הבאה שים כותרת נורמלית

• פותח/ת השרשור
אין עם זה בעיה.
בקשר לתגובה מעלי:
אנשים שותים קריאטין עם סוכר ענבים על מנת להקפיץ את רמות האינסולין בדם וכך לגרום לספיגה מהירה יותר .
אבל אם נחשוב בהיגיון לשרירים לוקח יחסית הרבה זמן (אינדיבידואלי, אבל לרוב כמה שבועות) להיות רווי קריאטין, ככה שזירוז העיכול של הקריאטין לא יעזור בכלום.
אם אתה שותה את זה ככה בשביל הטעם, בכייף, אבל אל תחשוב שזה משנה משהו מבחינת יעילות הקריאטין.

תקשיב אני לא יחפור על איך אתה אמור לקחת קריאטין בכל הפרק זמן של החודשיים שאתה משתמש בזה אבל שתדע
שמים בתוך 400 מ"ל של מים כפית שטוחה של קריאטין ו3 כפיות של סוכר ענבים (דקסטורזה) 45 דק לפני אימון, יש סוכר ענבים בחנויות כמו עדן טבע מרקט ואמא אדמה ועוד.....

אין בעיה עם זה.
פעם הבאה שים כותרת נורמלית

אפשר לנעול 😃

אנשים שותים קריאטין עם סוכר ענבים כי הם לא יודעים מה הכמות שצריכים להוסיף לקריאטין בשביל לשפר את הספיגה שלו.
אם הם היו יודעים, הם היו זורקים את הסוכר ענבים לפח.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית