הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר קוטג' - מתכונים

• פותח/ת השרשור Mamadu
  • פורסם בתאריך

Mamadu

משתמש פעיל
337
2
נק' מוניטין:
1,318
337
2
שלום,
לרבים הקוטג' בלתי נסבל (לי זה אחלה 😃), משום שללא שום תוספת הטעם של הגבינה הזאתי הוא נטראלי עם נטייה לחמיצות, בכל מקרה ברצוני להמליץ על שני מתכונים לקוטג', שלדעתי משפרים את הטעם שלה פלאים, ואשמח גם כן אם האחרים גם יביאו רעיונות חדשים.

בהרבה פורומים בחו"ל, ראיתי שאנשים מערבבים קוטג' עם חמאת בוטנים, לראשונה זה נשמע לא משהו, אבל היום ניסיתי את זה, עירבבתי קוטג' טרה (טרה ותנובה אותו טעם כמעט) יחד עם חמאת בוטנים טבעית של משק לין, וזה פשוט יצא טעים רצח. ולמי שרוצה את זה עוד יותר מתוק, אתם יותר ממוזמנים להוסיף דבש, מייפל או כל ממתיק אחר.

המתכון השני גם כן נשמע לראשונה לא משהו, אבל ממליץ לכולם לנסות את זה :
פשוט להוסיף לגביע הקוטג' ביצה מבושלת ומעוכה, פרוסת לחם שרופה ממש בטוסט ומרוסקת לפירורים, כפית זעתר, ושתי כפות קטשופ, ולערבב ביחד.

תנסו עם ריבת תותים או עם סילאן מומלץ!!
כמו כן מתכון יותר חשוב איך לאכול את הגבינה לבנה חצי אחוז
המתכון שלי הוא פשוט תוסיפו
ארבע טיפות של סוכרזית נוזלי ושתי כפות של קינמון לקופסא תערבבו טוב
יוצא טעם של עוגת גבינה תנסו

שתי כפות קינמון???

אני לא מבינה למה הגבינה? תאכל רק קינמון.

היכול להיות שאני שומע זלזול בקינמון???

קינמון מוסיף המון מגביר את האון ומפריע לישון (זה לא סתם חרוז זה גם חמשיר ושיר ערש)

קינמון – מגביר את זרימת הדם ההיקפית, מפחית לחץ דם, פועל לשחרור עויתות ומעכב אנזימים הקשורים למטבוליזם חומצי. טוב לתינוקות הסובלים מגזים, לשלשול ולבחילות. יעיל לטיפול באנורקסיה, בשפעת ובבעיות קוצר נשימה. נחשב אף כמעורר מיני. מחטא חזק ולכן יעיל לטיפול בעקיצות ובכינים.

ולכן ילדים לא לזלזל ביכולתיו המופלאות של תבלין פלא זה
עד לפעם הבאה
רגע עם ארישוולי 👑
Cinnamon.jpg

ראיתי ראית חח פשוט משה אמר שקובי עשה לו לא טוב אז אמרתי שעשה לו יותר מידי טוב ששם תמונה של דמוי ג'וינט:)

דעו לכם שאין כמו דיאטת חלבונים של שבוע כדי לסדר את הראש
וטוב לראות שהפורום שוקק חיים וחיות בשעות הקטנות של הלילה 😃

• פותח/ת השרשור
עוד המלצה-
להקפיא גביע קוטג' לחצי שעה, ולאחר מכן להוסיף לזה שתי כפות סירופ חרובים טבעי ולערבב טוב.
והנה לכם אחלה גלידה בריאה וטעימה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית