הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כמה אפס בן אדם יכול להיות

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
שמישהו יסביר לי.. איך אני אוכל 2900 ביום וכן זה הרבה יותר מעל הניטרלי שלי זה גם מתבטא בעלייה במשקל,יושן 8-9 ביום סוגר שבוע תשיעי בSS ואני על 72.5 קילו סקוואט ?
באמצע הSS היה לי שבוע שלא הסקבטתי בגלל כאבים בברך,עכשיו לפני שבוע בשישי הקודם משכתי כמו עקום 100 (ואוו משקל מדהים אה ? לוזר.) כאבי תופת בגב רק בצד שמאל בערך באזור הרחב גבי בהתחלה אחרי האימון כאבים לא מהעולם הזה פחדתי לקום מהמיטה כי כאב לי לזוז. עבר שבוע וביום שני הגעתי לאימון ניסיתי להסקביט. הצלחתי. 70 קילו (מי זה הפאוורליפטר הזה) וכאבים בפציעה אבל נסבלים,בקטנה. היום באתי ל72.5 הצלחתי 2X5 אבל יש לי גוד מורנינג מטורף,אני שובר לעצמי את הגב,אחרי הסט הראשון כאבים סבירים אחרי הסט השני פשוט מתתי. לא הצלחתי להגיע לסט השלישי אחרי מנוחה של 10 דקות ניסיתי להרים את המוט מהכלוב ופשוט לא הצלחתי מרוב כאבים ! אני לא יכול לנשום עכשיו רגיל נשימה מלאה כי בשנייה שאני בחצי הדרך והגוף מתרחב וזה מגיע לאיפה שכואב זה פשוט נעצר וכואב לי מה אני עושה לא נכון ? אין לי אפילו משקל גוף בסקוואט ואפשר להתקדם בחיטוב עם המשקלי פח שלי. נמאס לי כבר מעצמי אני באמת מנסה לתת מעצמי 100% באימונים ולא מוותר אבל נשבר לי שאחרי חודשיים אני ב70 קילו סקוואט זה פדיחה ! ואני עכשיו עוד בכלל עושה דילואוד ל60 בגלל טכניקה . אני יודע שהבן אדם שאתה אמור להיות טוב ממנו זה אתה אתמול אבל איך אפשר להישאר אדיש לזה שחודש לא התקדמתי בסקוואט ואנשים אחרים בזמן כזה מגיעים ל100 לפחות ?
אני בן 14 ושוקל 76 1.76 ואגב התחלתי את הSS על 67 זה לא שאני לא אוכל

• פותח/ת השרשור
לא כולם מתפתחים באותו הקצב. אתה בן 14, תהנה מהאימונים, ותלמד להתאמן נכון. יהיה מספיק זמן לשים משקל על המוט.
אז מה אם אני בן 14 זה משגע אותי שאני אפס ואחרים מתקדמים. אני פאקינג לפני 3 שבועות הייתי ב70 סקוואט

מסכים עם קולדפייר, יהיה לך מספיק זמן לשים משקלים על המוט. תלמד איך מרימים נכון, תעלה לכאן סרטוני טכניקה, יש כאן מספיק אנשים שיתנו לך ביקורת ועצות לשיפור, אל תמהר להעמיס משקלים, אם אתה נפצע כבר עכשיו בגיל שלך ובמשקלים כאלה זה לא שווה את זה, מה יהיה הלאה? תלמד להתאמן נכון ואז תפציץ.
ואגב אין הרבה בני 14 שמסוגלים לעשות סקוואט של 70 אז אל תזלזל בעצמך יותר מדי

לאט לאט ובזהירות, הסוד הוא התמדה. אל תרוץ לשום מקום אתה תשתפר עם הזמן.
כמו שאמרו לפני, אתה עוד צעיר. רמת הטסטוסטרון בגיל הזה עוד יחסית נמוכה ולכן יותר קשה להתקדם.
אתה בונה את עצמך עכשיו לעתיד, אם תמשיך באותו האופן בצורה חכמה בלי לעשות שטויות ולהפצע אתה תגיע לגיל 17 חזק מאוד.

• פותח/ת השרשור
המצב יהיה שונה בעוד שנה, אל תדאג.
לאט לאט ובזהירות, הסוד הוא התמדה. אל תרוץ לשום מקום אתה תשתפר עם הזמן.
כמו שאמרו לפני, אתה עוד צעיר. רמת הטסטוסטרון בגיל הזה עוד יחסית נמוכה ולכן יותר קשה להתקדם.
אתה בונה את עצמך עכשיו לעתיד, אם תמשיך באותו האופן בצורה חכמה בלי לעשות שטויות ולהפצע אתה תגיע לגיל 17 חזק מאוד.
שמעו אני מעריך את הניסיון שלכם לעזור אבל איך אני לא מתחזק ב3 שבועות בסס ? תבינו 3 שבועות זה המוןןן זה פשוט מביך. יש לי מטרות ובקצב הזה אני פשוט לא אשיג חצי מזה וזה מאכזב ..חיטטתי קצת בשיאי עולם (סתם,לא מתכנן לשבור שום שיא בזמן הקרוב) אבל אם אני לא טועה שיא עולם בסקוואט לגיל 15 עד 75 קילו זה בערך 200 ודדליפט 208. אני רוצה לעבור את זה אבל לא בשביל השיא עולם אלא בשביל לדעת שאני פשוט טוב במה שאני עושה כי אם אני לא כזה למה אני עושה את זה בכלל ? כי בינתיים אני אפס ולהגיע ל70 סקוואט זה תהליך של חודש אל תשלה את עצמך אני חלשלוש.

זה פריקים גנטיים שהתבגרו מינית הרבה יותר מוקדם ורמות הטסטוסטרון שלהם היו גבוהות מאוד כבר בגיל 14. אלה שבגיל 12 כבר מתחילים להתגלח.
תעלה לאט ובזהירות. אפילו תוריד את התדירות של ההתקדמות במשקלים לפעם בשבוע-שבועיים.
2.5 קילו כל שבוע אולי לא נשמע הרבה, אבל אחרי חודש זה מצטבר ל10 קילו ואחרי שנה ל120.

שמעו אני מעריך את הניסיון שלכם לעזור אבל איך אני לא מתחזק ב3 שבועות בסס ? תבינו 3 שבועות זה המוןןן זה פשוט מביך. יש לי מטרות ובקצב הזה אני פשוט לא אשיג חצי מזה וזה מאכזב ..חיטטתי קצת בשיאי עולם (סתם,לא מתכנן לשבור שום שיא בזמן הקרוב) אבל אם אני לא טועה שיא עולם בסקוואט לגיל 15 עד 75 קילו זה בערך 200 ודדליפט 208. אני רוצה לעבור את זה אבל לא בשביל השיא עולם אלא בשביל לדעת שאני פשוט טוב במה שאני עושה כי אם אני לא כזה למה אני עושה את זה בכלל ? כי בינתיים אני אפס ולהגיע ל70 סקוואט זה תהליך של חודש אל תשלה את עצמך אני חלשלוש.

אתה רוצה לדעת אם אתה יכול להיות טוב בזה? תתאמן 10 שנים ותדע. אתה רוצה לדעת למה אתה לא פריק גנטי? כי בחרת הורים גרועים.

• פותח/ת השרשור
בהחלט מגיע להם את התואר הזה לאור הדברים שכתבת.תעריך ותודה להורים שלך שיש אוכל במקום להתנהג כמו ילד כפוי טובה.
אוי נו מה הקשר הם מדברים מלא שטויות ומטריפים אותי לא נותנים להתאמן ולאכול בשקט

אוי נו מה הקשר הם מדברים מלא שטויות ומטריפים אותי לא נותנים להתאמן ולאכול בשקט

אתה גר בבית שלהם והם משלמים על הכל,זו זכותם לקבוע את החוקים.לצחוק לאמא שלך בפרצוף ולהגיד להורים שלך שהם טועים זו לא דרך שכנוע טובה, תמצא דרך אחרת לשכנע אותם וככה תשיג את מה שאתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
אתה גר בבית שלהם והם משלמים על הכל,זו זכותם לקבוע את החוקים.לצחוק לאמא שלך בפרצוף ולהגיד להורים שלך שהם טועים זו לא דרך שכנוע טובה, תמצא דרך אחרת לשכנע אותם וככה תשיג את מה שאתה רוצה.
אין כוס עמק ניסיתי הכל לא מקשיבים אבא שלי עוד יותר סביר ממנה אמנם הוא גם לא מרשה לי ויטמינים וזה אבל אמא שלי בכלל מציקה

אחי אתה בן 14 ברור שההורים שלך יתערבו קצת יותר מדי בחיים שלך , אתה עוד ילד סך הכול..

בנוגע לאימונים.. יכול להיות קשר גם לזה שאתה עוד צעיר כמו שציינו פה , לדעתי כדאי לך להירגע קצת עם הסקוואט עד שיעברו הכאבי גב וכדאי ללכת לבדוק את זה..

אתה לא אפס ולא כלום.. יש לך עוד מלא זמן להשתפר.. הלוואי אני הייתי מתחיל בגיל הזה במכון..

אין כוס עמק ניסיתי הכל לא מקשיבים אבא שלי עוד יותר סביר ממנה אמנם הוא גם לא מרשה לי ויטמינים וזה אבל אמא שלי בכלל מציקה

הגישה של ניסיון שכנוע ואז צעקות לא עובדת לטווח הארוך.במידה ומבחינה כלכלית לאמך קשה לקנות תוספי תזונה אני מציע לך להבין אותה ולא לדרוש דברים שקשים לה.ובמידה והסיבה היא דאגה שתוספי תזונה הם מסוכנים אני מציע לך דבר ראשון להבין מאיפה היא באה ולמה היא מתנהגת ככה. עכשיו שהבנת שכנראה דאגה אימהית היא הסיבה אתה צריך לגשת לנקודה הזו.דבר שני אני חושב שכדאי לך לא לדבר על הנושא הזה שבוע ולתת לזה להירגע.לאחר מכן תפנה לאמא שלך ותגיד לה שאתה מבין את הדאגה שלה ואתה מעריך את הדאגה הזו מאוד,אבל למרות זאת אתה חושב שבעניין של תוספי תזונה הדאגה שלה היא מיותרת כי :נימוק למה זה טוב/בסדר /מומלץ.ותשמח אם היא תסמוך עלייך בעיניין הזה כי דיברת עם מאמנים רבים וכולם הסכימו פה אחד שזה ממש לא מסוכן ובמידה ואתה מכיר מאמן שאין לו בעיה להגיד לאמא שלך שזה בסדר תעשה זאת.תנהל את השיחה בטון רגוע ,אל תקטע אותה במידה ויש לה ההערות ואל תרים את הקול.אולי תשמע לא אבל במידה ותמשיך בגישה היותר חכמה של שכנוע בסופו של דבר תצליח להשיג מה שתרצה רוב הזמן.

נערך לאחרונה:
יהב, הכל בסדר, אני התחלתי SS בגיל 23. הלוואי עליי המודעות שלך בגיל 14.
אני ב-SS לא הרשיתי לעצמי לעבור את ה-85 לתקופה מסויימת בגלל טכניקה כל כך לקויה שאני עד היום מתבייש לצפות בה בסרטון.
אל תמהר, אתה צעיר, תתרגל טכניקה, תמשיך לאכול טוב והמשקלים יגיעו.

ככה שתרגע, אני מכיר מישהו אחרי שירות צבאי(יוצא סיירת) שהגיע לכשל עם 60 ק"ג על הגב(בחזרה החמישית).

ודבר יפה לאמא ואבא, הורים יותר קשובים לילדים שהם לא חארות כפוי טובה.

הדבר הכי חשוב בחיים זה קודם כל להיות בן אדם.

תכבד את ההורים שלך לפני ההרמת משקולות. ערכים.

ותירגע, אתה כולה בן 14, צא החוצה ותהנה מהחיים, אל תשקיע את כולך באימונים בגיל הזה. יהיה לך מספיק זמן בגיל מתקדם יותר.

• פותח/ת השרשור
הגישה של ניסיון שכנוע ואז צעקות לא עובדת לטווח הארוך.במידה ומבחינה כלכלית לאמך קשה לקנות תוספי תזונה אני מציע לך להבין אותה ולא לדרוש דברים שקשים לה.ובמידה והסיבה היא דאגה שתוספי תזונה הם מסוכנים אני מציע לך דבר ראשון להבין מאיפה היא באה ולמה היא מתנהגת ככה. עכשיו שהבנת שכנראה דאגה אימהית היא הסיבה אתה צריך לגשת לנקודה הזו.דבר שני אני חושב שכדאי לך לא לדבר על הנושא הזה שבוע ולתת לזה להירגע.לאחר מכן תפנה לאמא שלך ותגיד לה שאתה מבין את הדאגה שלה ואתה מעריך את הדאגה הזו מאוד,אבל למרות זאת אתה חושב שבעניין של תוספי תזונה הדאגה שלה היא מיותרת כי :נימוק למה זה טוב/בסדר /מומלץ.ותשמח אם היא תסמוך עלייך בעיניין הזה כי דיברת עם מאמנים רבים וכולם הסכימו פה אחד שזה ממש לא מסוכן ובמידה ואתה מכיר מאמן שאין לו בעיה להגיד לאמא שלך שזה בסדר תעשה זאת.תנהל את השיחה בטון רגוע ,אל תקטע אותה במידה ויש לה ההערות ואל תרים את הקול.אולי תשמע לא אבל במידה ותמשיך בגישה היותר לחכמה של שכנוע בסופו של דבר תצליח להשיג מה שתרצה רוב הזמן.
אני מדבר איתה יפה אבל נמאס.. זה באמת פשוט מציק היא אומרת לי המכון האלה שטפו לך את המוח מי אמר לך לקחת כדורים היא חושבת זה סטרואידים נראה לי אתה צודק אבל. תודה לך באמת
יהב, הכל בסדר, אני התחלתי SS בגיל 23. הלוואי עליי המודעות שלך בגיל 14.
אני ב-SS לא הרשיתי לעצמי לעבור את ה-85 לתקופה מסויימת בגלל טכניקה כל כך לקויה שאני עד היום מתבייש לצפות בה בסרטון.
אל תמהר, אתה צעיר, תתרגל טכניקה, תמשיך לאכול טוב והמשקלים יגיעו.

ככה שתרגע, אני מכיר מישהו אחרי שירות צבאי(יוצא סיירת) שהגיע לכשל עם 60 ק"ג על הגב(בחזרה החמישית).

ודבר יפה לאמא ואבא, הורים יותר קשובים לילדים שהם לא חארות כפוי טובה.
שמע כמה הרגעת אותי זה מטורף באמת תודה לך ואתה צודק חחח אל תדאגו אני לא מדבר להורים שלי ככה אני לא ילד בלי חינוך אל תדאגו הרביצו לי הרבה בילדות
אחי אתה בן 14 ברור שההורים שלך יתערבו קצת יותר מדי בחיים שלך , אתה עוד ילד סך הכול..

בנוגע לאימונים.. יכול להיות קשר גם לזה שאתה עוד צעיר כמו שציינו פה , לדעתי כדאי לך להירגע קצת עם הסקוואט עד שיעברו הכאבי גב וכדאי ללכת לבדוק את זה..

אתה לא אפס ולא כלום.. יש לך עוד מלא זמן להשתפר.. הלוואי אני הייתי מתחיל בגיל הזה במכון..
חחחחחח תודה לך באמת חבר'ה אתם מדהימים תודה לכם ממש הרגעתם אותי אני עוד צעיר עדיף להתקדם לאט ובטוח מאשר לשבור לעצמי את הגב
הדבר הכי חשוב בחיים זה קודם כל להיות בן אדם.

תכבד את ההורים שלך לפני ההרמת משקולות. ערכים.

ותירגע, אתה כולה בן 14, צא החוצה ותהנה מהחיים, אל תשקיע את כולך באימונים בגיל הזה. יהיה לך מספיק זמן בגיל מתקדם יותר.
תודה לך 😃 באמת ואל תדאג אני מכבד את ההורים. אפילו באוריאו חירום הפרטי שלי לפעמים

אתה עדיין צעיר מח הסתם יהיה קשה להתקדם. ומסרטונים שראיתי תעבוד על הטכניקה גם תמנע פציעות מיותרות וגם תצליח להתקדם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית