הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה אפס בן אדם יכול להיות

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
ההורים הכי גרועים בעולם

הם מדברים מלא שטויות

משגע אותי שאני אפס
אתה צודק. שלא יעבדו עליך. אתה אפס. וגם אם בעתיד יהיה לך טוטאל של מעל 2000 פאונד, עד שלא תשנה את הגישה שלך כלפי ההורים שלך תשאר אפס. אפס עגול.

אין כוס עמק ניסיתי הכל לא מקשיבים אבא שלי עוד יותר סביר ממנה אמנם הוא גם לא מרשה לי ויטמינים וזה אבל אמא שלי בכלל מציקה

אהלן,

אני מזמין אותך להתבטא בצורה שמכבדת אותנו ואותך.

תודה.

אתה רוצה לדעת אם אתה יכול להיות טוב בזה? תתאמן 10 שנים ותדע.
פוטנציאל בפאוורליפטינג לא מתגלה כבר מהחצי שנה- שנה הראשונה ?

ההורים הכי גרועים בעולם אוכלים את כל התפריט שלי כל יום תמיד אוכלים לי במשפחה המעצבנת הזאת אמא שלי חושבת אני סוחר סמים כי יש לי חלבון בבית לא נותנת לי לקחת ויטמין C אומגה 3 או שום תוסף ''לא להכניס כימיקלים לגוף'' אה ומה שאת אוכלת זה בסדר מעצבנים אמא שלי אומרת לי אני לא מחדשת לך את המנוי למכון צחקתי לה בפנים

תעריך את ההורים שלך,
רואים שאתה ילד קטן, זה שאתה לא מתפתח אמא שלך ואבא שלך אשמים?
וזה שהיא סחבה אותך 9 חודשים בבטן וסבלה ועלתה במשקל ועברה את כל זה בשביל שתהיה פה בעולם היא עשתה את זה בשביל שתתלונן על זה שהיא דואגת לך שאתה לוקח אבקות וכדורים?

אולי כדאי שתשב איתה ותסביר לה בדיוק מה כל כדור עושה, מה כל אבקה לשם מה היא, תסביר לה ולא תהיה בעיה.

• פותח/ת השרשור
תעריך את ההורים שלך,
רואים שאתה ילד קטן, זה שאתה לא מתפתח אמא שלך ואבא שלך אשמים?
וזה שהיא סחבה אותך 9 חודשים בבטן וסבלה ועלתה במשקל ועברה את כל זה בשביל שתהיה פה בעולם היא עשתה את זה בשביל שתתלונן על זה שהיא דואגת לך שאתה לוקח אבקות וכדורים?

אולי כדאי שתשב איתה ותסביר לה בדיוק מה כל כדור עושה, מה כל אבקה לשם מה היא, תסביר לה ולא תהיה בעיה.
הם לא אשמים אבל בוא תחשוב רגע שיש לך תפריט ואין יום אחד שאתה יכול לאכול כל דבר בתפריט זה מטריף אותי אני חייב לאלתר משהו ונדפק פשוט כל היום להגיד עוד פעם שאני מעריך אותם ? כי באמת נמאס לי כבר אמרתי את זה פה 800 פעם
לקנות דלי חלבון זה היה איתם מלחמה ומאז שאמא שלי ראתה את הכתבה על הילד הזה עם הסטרואידים בערוץ 10 היא בכלל..
כל פעם שאני מנסה להסביר לי אני מסביר לה והיא אומרת לא היא לא מקשיבה בכלל די אין לי כח אי אפשר בכלל לתאר את זה במילים כמה שזה מעצבן
אתה צודק. שלא יעבדו עליך. אתה אפס. וגם אם בעתיד יהיה לך טוטאל של מעל 2000 פאונד, עד שלא תשנה את הגישה שלך כלפי ההורים שלך תשאר אפס. אפס עגול.
וואי נו אני לא מדבר אליהם ככה כמו שזה יצא פה פשוט הייתי בעצבים

לא, יש כאלה שיגיעו מהר יותר לפוטנציאל הגנטי ויש כאלה שלא. קצב ההתקדמות לא שווה לפוטנציאל האפשרי.

• אהבתי
Reactions: rud
חברים אין טעם עוד להטיף לו על יחס להורים, הוא בן 14 ואני בגילו(לא שאני זוכר כל כך) גם לא הייתי מציאה והיום אני רואה דברים אחרת לגמרי.
יהב, תתמודד עם מה שיש. וככה זה,הורים יכולים להראות מאוד מעצבנים בגיל שלך.

הם לא אשמים אבל בוא תחשוב רגע שיש לך תפריט ואין יום אחד שאתה יכול לאכול כל דבר בתפריט זה מטריף אותי אני חייב לאלתר משהו ונדפק פשוט כל היום להגיד עוד פעם שאני מעריך אותם ? כי באמת נמאס לי כבר אמרתי את זה פה 800 פעם
לקנות דלי חלבון זה היה איתם מלחמה ומאז שאמא שלי ראתה את הכתבה על הילד הזה עם הסטרואידים בערוץ 10 היא בכלל..
כל פעם שאני מנסה להסביר לי אני מסביר לה והיא אומרת לא היא לא מקשיבה בכלל די אין לי כח אי אפשר בכלל לתאר את זה במילים כמה שזה מעצבן

מבין את זה, אבל הם דואגים לך, יכול להיות שאתה מגזים עם האימונים ועושה דברים שלהם זה נראה כמוגזמים.
תנסה לחשוב מנקודת מבט שלהם ותבין.

אני בספק, כוח אפשר לפתח במשך תקופה ארוכה מאוד, בניגוד לדברים כמו מהירות. אבל אני לא יודע מה המדדים שלך לפוטנציאל בפאורליפטינג.

אני בספק, כוח אפשר לפתח במשך תקופה ארוכה מאוד, בניגוד לדברים כמו מהירות. אבל אני לא יודע מה המדדים שלך לפוטנציאל בפאורליפטינג.
התקדמות כנראה

• פותח/ת השרשור
חברים אין טעם עוד להטיף לו על יחס להורים, הוא בן 14 ואני בגילו(לא שאני זוכר כל כך) גם לא הייתי מציאה והיום אני רואה דברים אחרת לגמרי.
יהב, תתמודד עם מה שיש. וככה זה,הורים יכולים להראות מאוד מעצבנים בגיל שלך.
לא תשמע באמת יצאתי פה כמו ילד זין אבל זה לא ככה.
מבין את זה, אבל הם דואגים לך, יכול להיות שאתה מגזים עם האימונים ועושה דברים שלהם זה נראה כמוגזמים.
תנסה לחשוב מנקודת מבט שלהם ותבין.
אבל זהו. שאם אבא שלי שואל אותי כמה הרמת היום וזה קרה פעם אחת וואלה זה דווקא היה די כיף אמרתי לו 70 סקוואט זה וסבבה. אבל דיברתי עם אח שלי על זה שמשכתי 100 כמו עקום ואמא שלי ואמרת איזה מדריך נותן לך להרים 100 קילו ? כאילו אתה מבינים כמה זה מעצבן

300 דדליפט לאדם לא נמוך נגיד

ככל שתראה רצינות ובוגרות כך אנשים יהיו מוכנים להקשיב לך, בכל תחום בחיים ולא רק כשאתה צריך אוסבוקו ואומגה 3 לתפריט.תלמד לתנסח תלמד לדבר תגלה רצינות ותשקיע - היא תבחין כמה זה חשוב לך
אמא שלך מניחה שילד בן 14 לא יכול למשוך מאה קילו בטכניקה סבירה ובמקרה הזה היא צודקת.תכבד את המשקל ואל תהיה גריידי ואז בשמחה תפיץ את האמרות ספק זלזול ספק מוטיבציה האלו ותוכיח אחרת.

קודם כל למה החלטת שאתה צריך כדורים? איזה כדורים בידיוק אתה "צריך" ?

ואם אבקת חלבון מפריע להורים שלך יש לך שתי אפשרויות, לנסות להסביר להם או לוותר ולאכול טונה במים במקום זה בידיוק אותו דבר מינוס הריבים עם ההורים.

אתה ילד ומה לעשות הם מחליטים עלייך.

אתה מדבר כאן על התקדמות של חודש? מי מעניין התקדמות של חודש, אחרי שנה בפאוורליפטינג אתה תתחיל לראות תוצאות במשקלים וגם זה לא בטוח.
תתאמן עם טכניקה טובה ובסבלנות ותפסיק לצאת על ההורים שלך, זה כולה משקולות

• פותח/ת השרשור
קודם כל למה החלטת שאתה צריך כדורים? איזה כדורים בידיוק אתה "צריך" ?

ואם אבקת חלבון מפריע להורים שלך יש לך שתי אפשרויות, לנסות להסביר להם או לוותר ולאכול טונה במים במקום זה בידיוק אותו דבר מינוס הריבים עם ההורים.

אתה ילד ומה לעשות הם מחליטים עלייך.

אתה מדבר כאן על התקדמות של חודש? מי מעניין התקדמות של חודש, אחרי שנה בפאוורליפטינג אתה תתחיל לראות תוצאות במשקלים וגם זה לא בטוח.
תתאמן עם טכניקה טובה ובסבלנות ותפסיק לצאת על ההורים שלך, זה כולה משקולות
''כדורים'' אני הייתי על 0 ויטמין C ביום עד שהתחלתי לשתות מיץ תפוזים סחוט טבעי וגם זה לא מביא לי יותר מ180 מ''ג ביום אני רוצה גם אומגה 3 מולטי ויטמין שתבין היא חושבת שזה רעל ואגב לגבי החלבון אני לא אוהב פשוט

''כדורים'' אני הייתי על 0 ויטמין C ביום עד שהתחלתי לשתות מיץ תפוזים סחוט טבעי וגם זה לא מביא לי יותר מ180 מ''ג ביום אני רוצה גם אומגה 3 מולטי ויטמין שתבין היא חושבת שזה רעל ואגב לגבי החלבון אני לא אוהב פשוט
אם קשה להם עם זה אתה לא צריך שום דבר ממה שכתבת כאן.

כדי להרים כבד צריך טכניקה טובה התמדה אוכל שינה זהו.

לא אוהב טונה תאכל קוטג' חזה עוף גבינה צהובה פרגיות בשר ביצים לא חסר מקורות לחלבון וזה ממש לא בעיה להגיע לערכים מהתזונה.

• פותח/ת השרשור
אם קשה להם עם זה אתה לא צריך שום דבר ממה שכתבת כאן.

כדי להרים כבד צריך טכניקה טובה התמדה אוכל שינה זהו.

לא אוהב טונה תאכל קוטג' חזה עוף גבינה צהובה פרגיות בשר ביצים לא חסר מקורות לחלבון וזה ממש לא בעיה להגיע לערכים מהתזונה.
לעזעזאל אני אוהב טונה ואין לי בעיה עם חלבון אבל אני רוצה אומגה 3 נגיד וויטמין C זה לא רעל אמא שלי מטמטמת אותי

רד כבר מהויטמין C חלאס להתעסק בשטויות תתאמן וזהו

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית