ההורים הכי גרועים בעולם
הם מדברים מלא שטויות
כוס עמק
אתה צודק. שלא יעבדו עליך. אתה אפס. וגם אם בעתיד יהיה לך טוטאל של מעל 2000 פאונד, עד שלא תשנה את הגישה שלך כלפי ההורים שלך תשאר אפס. אפס עגול.משגע אותי שאני אפס
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ההורים הכי גרועים בעולם
הם מדברים מלא שטויות
כוס עמק
אתה צודק. שלא יעבדו עליך. אתה אפס. וגם אם בעתיד יהיה לך טוטאל של מעל 2000 פאונד, עד שלא תשנה את הגישה שלך כלפי ההורים שלך תשאר אפס. אפס עגול.משגע אותי שאני אפס
אין כוס עמק ניסיתי הכל לא מקשיבים אבא שלי עוד יותר סביר ממנה אמנם הוא גם לא מרשה לי ויטמינים וזה אבל אמא שלי בכלל מציקה
פוטנציאל בפאוורליפטינג לא מתגלה כבר מהחצי שנה- שנה הראשונה ?אתה רוצה לדעת אם אתה יכול להיות טוב בזה? תתאמן 10 שנים ותדע.
ההורים הכי גרועים בעולם אוכלים את כל התפריט שלי כל יום תמיד אוכלים לי במשפחה המעצבנת הזאת אמא שלי חושבת אני סוחר סמים כי יש לי חלבון בבית לא נותנת לי לקחת ויטמין C אומגה 3 או שום תוסף ''לא להכניס כימיקלים לגוף'' אה ומה שאת אוכלת זה בסדר מעצבנים אמא שלי אומרת לי אני לא מחדשת לך את המנוי למכון צחקתי לה בפנים
הם לא אשמים אבל בוא תחשוב רגע שיש לך תפריט ואין יום אחד שאתה יכול לאכול כל דבר בתפריט זה מטריף אותי אני חייב לאלתר משהו ונדפק פשוט כל היום להגיד עוד פעם שאני מעריך אותם ? כי באמת נמאס לי כבר אמרתי את זה פה 800 פעםתעריך את ההורים שלך,
רואים שאתה ילד קטן, זה שאתה לא מתפתח אמא שלך ואבא שלך אשמים?
וזה שהיא סחבה אותך 9 חודשים בבטן וסבלה ועלתה במשקל ועברה את כל זה בשביל שתהיה פה בעולם היא עשתה את זה בשביל שתתלונן על זה שהיא דואגת לך שאתה לוקח אבקות וכדורים?
אולי כדאי שתשב איתה ותסביר לה בדיוק מה כל כדור עושה, מה כל אבקה לשם מה היא, תסביר לה ולא תהיה בעיה.
וואי נו אני לא מדבר אליהם ככה כמו שזה יצא פה פשוט הייתי בעצביםאתה צודק. שלא יעבדו עליך. אתה אפס. וגם אם בעתיד יהיה לך טוטאל של מעל 2000 פאונד, עד שלא תשנה את הגישה שלך כלפי ההורים שלך תשאר אפס. אפס עגול.
לא, יש כאלה שיגיעו מהר יותר לפוטנציאל הגנטי ויש כאלה שלא. קצב ההתקדמות לא שווה לפוטנציאל האפשרי.פוטנציאל בפאוורליפטינג לא מתגלה כבר מהחצי שנה- שנה הראשונה ?
הם לא אשמים אבל בוא תחשוב רגע שיש לך תפריט ואין יום אחד שאתה יכול לאכול כל דבר בתפריט זה מטריף אותי אני חייב לאלתר משהו ונדפק פשוט כל היום להגיד עוד פעם שאני מעריך אותם ? כי באמת נמאס לי כבר אמרתי את זה פה 800 פעם
לקנות דלי חלבון זה היה איתם מלחמה ומאז שאמא שלי ראתה את הכתבה על הילד הזה עם הסטרואידים בערוץ 10 היא בכלל..
כל פעם שאני מנסה להסביר לי אני מסביר לה והיא אומרת לא היא לא מקשיבה בכלל די אין לי כח אי אפשר בכלל לתאר את זה במילים כמה שזה מעצבן
פוטנציאל בפאוורליפטינג לא מתגלה כבר מהחצי שנה- שנה הראשונה ?
התקדמות כנראהאני בספק, כוח אפשר לפתח במשך תקופה ארוכה מאוד, בניגוד לדברים כמו מהירות. אבל אני לא יודע מה המדדים שלך לפוטנציאל בפאורליפטינג.
לא תשמע באמת יצאתי פה כמו ילד זין אבל זה לא ככה.חברים אין טעם עוד להטיף לו על יחס להורים, הוא בן 14 ואני בגילו(לא שאני זוכר כל כך) גם לא הייתי מציאה והיום אני רואה דברים אחרת לגמרי.
יהב, תתמודד עם מה שיש. וככה זה,הורים יכולים להראות מאוד מעצבנים בגיל שלך.
אבל זהו. שאם אבא שלי שואל אותי כמה הרמת היום וזה קרה פעם אחת וואלה זה דווקא היה די כיף אמרתי לו 70 סקוואט זה וסבבה. אבל דיברתי עם אח שלי על זה שמשכתי 100 כמו עקום ואמא שלי ואמרת איזה מדריך נותן לך להרים 100 קילו ? כאילו אתה מבינים כמה זה מעצבןמבין את זה, אבל הם דואגים לך, יכול להיות שאתה מגזים עם האימונים ועושה דברים שלהם זה נראה כמוגזמים.
תנסה לחשוב מנקודת מבט שלהם ותבין.
אני בספק, כוח אפשר לפתח במשך תקופה ארוכה מאוד, בניגוד לדברים כמו מהירות. אבל אני לא יודע מה המדדים שלך לפוטנציאל בפאורליפטינג.
הם לא אשמים אבל בוא תחשוב רגע שיש לך תפריט ואין יום אחד שאתה יכול לאכול כל דבר בתפריט זה מטריף אותי אני חייב לאלתר משהו ונדפק פשוט כל היום להגיד עוד פעם שאני מעריך אותם ? כי באמת נמאס לי כבר אמרתי את זה פה 800 פעם
לקנות דלי חלבון זה היה איתם מלחמה ומאז שאמא שלי ראתה את הכתבה על הילד הזה עם הסטרואידים בערוץ 10 היא בכלל..
כל פעם שאני מנסה להסביר לי אני מסביר לה והיא אומרת לא היא לא מקשיבה בכלל די אין לי כח אי אפשר בכלל לתאר את זה במילים כמה שזה מעצבן
''כדורים'' אני הייתי על 0 ויטמין C ביום עד שהתחלתי לשתות מיץ תפוזים סחוט טבעי וגם זה לא מביא לי יותר מ180 מ''ג ביום אני רוצה גם אומגה 3 מולטי ויטמין שתבין היא חושבת שזה רעל ואגב לגבי החלבון אני לא אוהב פשוטקודם כל למה החלטת שאתה צריך כדורים? איזה כדורים בידיוק אתה "צריך" ?
ואם אבקת חלבון מפריע להורים שלך יש לך שתי אפשרויות, לנסות להסביר להם או לוותר ולאכול טונה במים במקום זה בידיוק אותו דבר מינוס הריבים עם ההורים.
אתה ילד ומה לעשות הם מחליטים עלייך.
אתה מדבר כאן על התקדמות של חודש? מי מעניין התקדמות של חודש, אחרי שנה בפאוורליפטינג אתה תתחיל לראות תוצאות במשקלים וגם זה לא בטוח.
תתאמן עם טכניקה טובה ובסבלנות ותפסיק לצאת על ההורים שלך, זה כולה משקולות
אם קשה להם עם זה אתה לא צריך שום דבר ממה שכתבת כאן.''כדורים'' אני הייתי על 0 ויטמין C ביום עד שהתחלתי לשתות מיץ תפוזים סחוט טבעי וגם זה לא מביא לי יותר מ180 מ''ג ביום אני רוצה גם אומגה 3 מולטי ויטמין שתבין היא חושבת שזה רעל ואגב לגבי החלבון אני לא אוהב פשוט
לעזעזאל אני אוהב טונה ואין לי בעיה עם חלבון אבל אני רוצה אומגה 3 נגיד וויטמין C זה לא רעל אמא שלי מטמטמת אותיאם קשה להם עם זה אתה לא צריך שום דבר ממה שכתבת כאן.
כדי להרים כבד צריך טכניקה טובה התמדה אוכל שינה זהו.
לא אוהב טונה תאכל קוטג' חזה עוף גבינה צהובה פרגיות בשר ביצים לא חסר מקורות לחלבון וזה ממש לא בעיה להגיע לערכים מהתזונה.