הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שייק חלבון בלי פחמימה

• פותח/ת השרשור haidok
  • פורסם בתאריך

haidok

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אני עכשיו בדל פחמימה ואני עכשיו אוכל בסביבות 40 פחמימות ביום ואני לאט לאט מקצץ בפחמימות בהדרגה.
השאלה שלי היא כזאת , אם אני מחויב לאכול פחמימה פשוטה אחרי אימון? ואם כיאלו החלבון יספג כמו שצריך בלי הפחמימה ?
מכיוון שאני נמצא בדל פחמימה וכל גרם פחמימה משפיע על ערך הקלורי שלי.

תודה !

נערך לאחרונה:
השאלה שלי היא כזאת , אם אני מחויב לאכול פחמימה פשוטה אחרי אימון?
לא
ואם כיאלו החלבון יספג כמו שצריך בלי הפחמימה ?
כן
מכיוון שאני נמצא בדל פחמימה וכל גרם פחמימה משפיע על ערך הקלורי שלי.
איזה פחמימות אתה אוכל?

• פותח/ת השרשור
לא

כן

איזה פחמימות אתה אוכל?
בעיקרון הפחמימות היחידות שלי באות משקדים , אגוזי מלך ,
חסה (300 גרם) , תמר (20 גרם ) שאני אוכל אותו עם השייק.
סה"כ 40 גרם פחמימה ביום.
אם אני אקצץ את התמר אני יכול להגיע ל-30 בערך.

אני שוקל 70.5
אחוז שומן בסביבות 11-12.5
גובה 1.81
הRMR שלי הוא 2100

אני שורף מפעילות אנרובית+אירובית בסביבות 500 קלוריות

זה התפריט שלי
3 כדורי אומגה 3 סופר (30 קלוריות)

קלוריות (אנרגיה)1960 קלוריות
לא ידוע
חלבונים178 גרם

1683%

פחמימות40 גרם

58%
מתוכן סוכרים3 גרם
לא ידוע
שומנים
120 גרם

נערך לאחרונה:
עדיף לוותר על התמר אחי ולהכניס במקומו איזה 2 פריכיות אורז לדעתי למרות שאם אתה פריק של מתוק וסוכר אז עדיף את התמר כדי שיהיה פחות סיכוי שתשבר

אני חושב שהוא מיותר

תעיף קוטג' 1%
למה? זה נטו חלבון. כמות אפסית של שומן ופחמימה.

לנושא:
למה לקצץ פחמימה כל כך? למה חיטוב בכלל? אתה שוקל מעט מאוד ביחס לגובה ולרדת מ-11% שומן לא יעשה לך טוב בכלל.

למה? זה נטו חלבון. כמות אפסית של שומן ופחמימה.

לנושא:
למה לקצץ פחמימה כל כך? למה חיטוב בכלל? אתה שוקל מעט מאוד ביחס לגובה ולרדת מ-11% שומן לא יעשה לך טוב בכלל.
אני נגד מוצרי חלב א''ש נמוך מסיבות רבות. אני עצלן מדי כדי לפרט.

• פותח/ת השרשור
הייתי במסה עד לפני 4 חודשיים על משקל של 84 קילו ועל 22 אחוז שומן
הורדתי ב4 חודשיים קרוב ל14 קילו

אני נגד מוצרי חלב א''ש נמוך מסיבות רבות. אני עצלן מדי כדי לפרט.
בגלל זה אתה תקוע ב-SS? לא מנסה לפגוע, אבל זה שאתה אישית נגד מוצרי חלב לא אומר שזה נכון לא לאכול מוצרי חלב, בלי קשר לאחוז השומן.
יש לך סיבה פיזיולוגית עם רפרנסים לטענה שלך? הרגש חופשי לפרסם אותה.

בגלל זה אתה תקוע ב-SS? לא מנסה לפגוע, אבל זה שאתה אישית נגד מוצרי חלב לא אומר שזה נכון לא לאכול מוצרי חלב, בלי קשר לאחוז השומן.
הוא חושב שהוא יודע הכל.. עזוב אותו

הוא חושב שהוא יודע הכל.. עזוב אותו
מתי אמרתי את זה וואי
למה שאני אהיה תקוע כי אני לא שותה חלב ? אני כן אוכל גבנ''צ 28.
בחלב יש מונסודיום גלוטומט שהוא מצוי ב2 צורות אחת שכחתי והשני היא גלוטומט חופשי בחלב יש את הגלוטומט חופשי,הגלוטומט נכנס לתא חוסם את כניסות הציסטאין שבתא הוא גלוטתיון שזה נוגד חמצון ואז אין שליטה על התרבות הרדיקלים החופשיים מה שמערער את מערכת המיטוכונדריה אין מיטוכונדריה אין אנרגיה אין אנרגיה התא מת
בחלב יש אסטרוגן
הפחמימה של החלב זה לקטוז שזה סוכר
חוץ מזה שחלב מוציא חצ'קונים אבל זה פרט שולי

מתי אמרתי את זה וואי

למה שאני אהיה תקוע כי אני לא שותה חלב ? אני כן אוכל גבנ''צ 28.
בחלב יש מונסודיום גלוטומט שהוא מצוי ב2 צורות אחת שכחתי והשני היא גלוטומט חופשי בחלב יש את הגלוטומט חופשי,הגלוטומט נכנס לתא חוסם את כניסות הציסטאין שבתא הוא גלוטתיון שזה נוגד חמצון ואז אין שליטה על התרבות הרדיקלים החופשיים מה שמערער את מערכת המיטוכונדריה אין מיטוכונדריה אין אנרגיה אין אנרגיה התא מת
בחלב יש אסטרוגן
הפחמימה של החלב זה לקטוז שזה סוכר
חוץ מזה שחלב מוציא חצ'קונים אבל זה פרט שולי
כששאלת אם בגלל זה אתה תקוע ב-SS, הכוונה לא הייתה בהכרח לחלב, אלא לזה שאתה גורו תזונה עילאי.
רפרנסים, חבוב. לכתוב ערמה של שטויות על חומרים כמו מלחים משפרי טעם שיש בכל מוצר מעובד (מונוסודיום גלוטמט, לא מונסודיום גלוטומט) כל אחד יכול.

כששאלת אם בגלל זה אתה תקוע ב-SS, הכוונה לא הייתה בהכרח לחלב, אלא לזה שאתה גורו תזונה עילאי.
רפרנסים, חבוב. לכתוב ערמה של שטויות על חומרים כמו מלחים משפרי טעם שיש בכל מוצר מעובד (מונוסודיום גלוטמט, לא מונסודיום גלוטומט) כל אחד יכול.
זה נכתב בפליאו ישראל באחד מהפוסטים. אני לא גורו תזונה עילאי כעקרון בסס הזה אני אוכל הכל כדי להתקדם לא משנה כמה חרא אני יודע יש לי גם בתפריט לחמניה -.-

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית