ייעוץ תפריט עלייה במסה אשמח לביקורת

• פותח/ת השרשור Zippo
  • פורסם בתאריך

Zippo

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
4
11
0
משקל: 51
גובה: 175
אחוז שומן: לא ידוע, נמוך (מעריך 7-9)

כן אני יודע שאני ממש רזה בשביל זה התפריט ><

עכשיו בניתי אותו לפני שראיתי את התפריט באתר ובכל מקרה התפריט שלי נראה לי יותר מתאים ואשמח אם תגידו לי גם את דעתכם ..

BMR: ~1900
בלי האימון שבימים שלא ימון וכאלה..

אני צריך בסביבות ה80-90 גרם חלבון אבל יצא לי קצת יותר XD אבל ראיתי שגם בתפריט שבאתר זה ככה כמעטא ותו דבר, כנ"ל שומן כמעט אותו דבר, רק אצלי יש יותר פחמימות ויותר קלוריות...

תפריט:

ארוחת בוקר:

2 כוסות חלב + 2 כוסות קורנפלקס

ארוחת צהריים:

200 גרם חזה עוף\שניצל + 150 גרם אורז \ 100 גרם ~ פסטה + ירק מבושל

לפני אימון (שעה וחצי ~):

2 סנדוויצ'ים עם מיונז\טחינה\חומוס + פסטרמה\נקניק, בננה

אחרי אימון (חצי שעה~):

יוגורט + שיבולת שועל, אגס

ארוחת ערב:

סלט טונה (100 גרם טונה, מלפפון, ביצה קשה, מלפפון חמוץ, פלפל אדום, מיונז) + 2 פרוסות לחם
2 טוסטים

סה"כ קלוריות: 3000~
סה"כ חלבונים: 160 גרם~
סה"כ פחמימות: 370 גרם~
סה"כ שומן: 90 גרם~

בנוסף לזה ברגע שאני ייכנס לתפריט טוב ויתחיל להתאמן טוב אני גם לוקח גיינר (סיריוס מאס) על חודש (625 קלוריות ביום)

איך התפריט? יש משהו לשנות?

150 גרם אורז ופסטה זה לפני בישול?
לא רואה איך הגעת כאן לערכים שהגעת, אתה לא מציין כמויות כמו "שיבולת שועל" אחרי אימון, כמה?, טחינה/חומוס + פסטרמה/נקניק, בננה - מה קשורה הבננה כאן? וכמה נקניק כמה חומוס או טחינה?
אלו דברים שבסופו של דבר משאירים את מי שאוכל את התפריט במקום על 3000 קלוריות על 1500.

• פותח/ת השרשור
את כל התפריט בניתי במחשבון קלוריות, עשיתי צילום מסך של כל הפירוט עם כמויות שם..
פירוט מלא:

http://up104.siz.co.il/up1/mgzmzg2jmne0.jpg
http://up105.siz.co.il/up1/g23tdgowooqq.jpg

יש פה כוס חלב אחת יורת שכחתי לרשום את זה אני שותה עוד בבמהלך היום שוקו או או קפה על בסיס חלב או .. פשוט כוס חלב
המיונז זה 30 גרם לקחתי בחשבון גם לסנדוויצ'ים וגם לסלט היה נראה יל בערך כמות הגיונית, לקחתי את זה כי אני ידוע שלרוב אני ייקח עם מיונז ורק מדי פעם שיימאס לי יגוון טיפה עם טחינה או חומוס..
פסטרמה 40 גרם - 20 גרם לסנדוויץ'

גם את השניצל רשמתי כי לרוב זה יהיה שניצל ולא חזה עוף (מבחינתי יותר קלוריות ונכון לעכשיו אני יכול להרשות לעצמי עוד שומן..) והחזה עוף יהיה מדי פעם וגם ממש מדי פעם בטח אנטריקוט או סינתה..

הבננה זה יותר ממש לפני האימון לא בתוך הסנדויץ' או משהו XD
הסנדוויצ'ים שעה בערך לפני חשבתי כדי שלא יהי ממש לפני האימון..
150 גרם אורז מבושל כמו שאפשר לרואת בתמונה

אני אוכל את התפריט באתר לעלייה במסה 80 קג
ושם מצויין שיש 3000 קלוריות והרבה יותר מזון מהתפריט שלך
כמו למשל תוספת של סנדביצים קורנפלקס.
כמה זמן אתה אם התפריט שלך?
האם העלת במשקל?
אם לא לפי דעתי עליך להוסיף עוד קלוריות

• פותח/ת השרשור
היום התחלתי אותו...
וכן ראיתי את זה ואין לי מושכ איך זה,א בל ככה זה הגיע במחשבון קלוריות אתה יכול לראות בתגובה הנשייה שלי פירוט של זה..
אולי זה כי אני מכניס יחסית הרבה שומן? כמה גרם שומן יש בתפריט שלך?
פחות אכפת לי משומן כי אני על אחוז שומן מאד נמוך אני יכול לעלות מלוכלך..

• פותח/ת השרשור
חחח כן זה מה שהייית עושה עד עכשיו וכל חבר שלי שראה כמה אני אוכל לא הבין איך אני כזה רזה, וראיתי שזה לא עוזר לא עליתי בשיט אז החלטתי לדעת כמה ומה אני אוכל ושזה יהיה בנוי נכון ושלב את זה עם אימונים ככה שאני גם יעלה טוב ולא חרא..

חחח כן זה מה שהייית עושה עד עכשיו וכל חבר שלי שראה כמה אני אוכל לא הבין איך אני כזה רזה, וראיתי שזה לא עוזר לא עליתי בשיט אז החלטתי לדעת כמה ומה אני אוכל ושזה יהיה בנוי נכון ושלב את זה עם אימונים ככה שאני גם יעלה טוב ולא חרא..

עוד אפשרות זה גיינר כמו סיריוס מאס (למרות שתמיד עדיף אוכל)

• פותח/ת השרשור
גם את רשמתי , בסוף בסוף אחרי כל החפירה, שברגע שאני ייכנס לתפריט טוב ולאימונים אני מתחיל לקחת סיריוס מאס לתת פוש (כבר אצלי בבית D=)

עוד שאלה פשוט לא בא לי לפתוח עוד אשכול.. קניתי סוכר ענבים אמרו לי שזה טוב ותכלס זה פשוט נטו פחמימות פשוטות ועוד קלוריות מפחמימות.. אז קניתי חצי קילו חבילה רגילה
עכשיו ברגע שאני ייקח את הגיינר זה לא בעיה פשוט מוסיפיםם לשייקר איזה.. 10-20 גרם אבל ברגיל, איך אני אמור לקחת את זה? המלצות?

גם את רשמתי , בסוף בסוף אחרי כל החפירה, שברגע שאני ייכנס לתפריט טוב ולאימונים אני מתחיל לקחת סיריוס מאס לתת פוש (כבר אצלי בבית D=)

עוד שאלה פשוט לא בא לי לפתוח עוד אשכול.. קניתי סוכר ענבים אמרו לי שזה טוב ותכלס זה פשוט נטו פחמימות פשוטות ועוד קלוריות מפחמימות.. אז קניתי חצי קילו חבילה רגילה
עכשיו ברגע שאני ייקח את הגיינר זה לא בעיה פשוט מוסיפיםם לשייקר איזה.. 10-20 גרם אבל ברגיל, איך אני אמור לקחת את זה? המלצות?

אם אתה לוקח את הגיינר אתה לא צריך את הסוכר ענבים, יש שם מספיק פחמימות.

אם הייתה לוקח אבקת חלבון רגילה אז סוכר ענבים יכול להיות פתרון טוב לפחמימות אחרי אימון.

• פותח/ת השרשור
לא יזיק לי עוד פחמימות וקלוריות בכלל XDבכל מקרה אני מתכוון בכללי גם בתקופה שאני לא לוקח גיינר כי אני לא הולך לקנות כל הזמן.. איך אתם ממליצים חוץ מעם אבקות לקחת סוכר ענבים?

ועדיין לא ממש קבלתי ביקורת על התפריט P=

את כל התפריט בניתי במחשבון קלוריות, עשיתי צילום מסך של כל הפירוט עם כמויות שם..
פירוט מלא:

http://up104.siz.co.il/up1/mgzmzg2jmne0.jpg
http://up105.siz.co.il/up1/g23tdgowooqq.jpg

יש פה כוס חלב אחת יורת שכחתי לרשום את זה אני שותה עוד בבמהלך היום שוקו או או קפה על בסיס חלב או .. פשוט כוס חלב
המיונז זה 30 גרם לקחתי בחשבון גם לסנדוויצ'ים וגם לסלט היה נראה יל בערך כמות הגיונית, לקחתי את זה כי אני ידוע שלרוב אני ייקח עם מיונז ורק מדי פעם שיימאס לי יגוון טיפה עם טחינה או חומוס..
פסטרמה 40 גרם - 20 גרם לסנדוויץ'

גם את השניצל רשמתי כי לרוב זה יהיה שניצל ולא חזה עוף (מבחינתי יותר קלוריות ונכון לעכשיו אני יכול להרשות לעצמי עוד שומן..) והחזה עוף יהיה מדי פעם וגם ממש מדי פעם בטח אנטריקוט או סינתה..

הבננה זה יותר ממש לפני האימון לא בתוך הסנדויץ' או משהו XD
הסנדוויצ'ים שעה בערך לפני חשבתי כדי שלא יהי ממש לפני האימון..
150 גרם אורז מבושל כמו שאפשר לרואת בתמונה
קצת הזוי
40 גרם פסטרמה = פרוסה וחצי
הסיכום של הערכים נראה בסדר.

• פותח/ת השרשור
חח כן לא הייתי בטוח לגמרי בקשר לפסטרמה וגם הגבינה צהובה למשל, אבל הגעתי למשסכנה שזה דברים בקטנה וההפרש יהיה אולי אולי 100 קלוריות על כל השגיאות שלי פה..

ואוקיי תודה =]
אני ממש מקווה שאני סוף סוף יעלה משקל ><

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית