עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תסכים איתי שאתה לא יושב על העקבים וגם אם הם לא מתרוממים כמו שאתה חושב הכובד נופל באמצע כף הרגל ולא על העקב כמו שאמור להיות, זה יסדר לך גם את הישיבה לאחורזה היה בצחוק !!
אתה אולי צודק אני צריך לשבת יותר לאחור ולפתוח יותר ברכיים לצדדים ..
אבל העקבים שלי לא מתרוממים !
רוב ילדי הסס לא עשו GVT לפני ולא מחזיקים מספיק מסת שריר כדי ללחוץ כבד. גם סס בעצמה לא מתאימה ללחיצות.שמע רוב ילדי הSS עושים אותה בלי תרגילי עזר ומסיימים עם סקוואט יפה אבל לחיצות על הפנים ..
אני עושה "הרבה תרגילי עזר" כי אני מרגיש שאני צריך להוסיף עוד מסה כדי להתקדם בלחיצות ..ואני מתאמן כבר מעל 3 שנים ואני יודע בעיקרון מה אני עושה ...
מסכים איתך ..רוב ילדי הסס לא עשו GVT לפני ולא מחזיקים מספיק מסת שריר כדי ללחוץ כבד. גם סס בעצמה לא מתאימה ללחיצות.
רוב ילדי הסס לא עשו GVT לפני ולא מחזיקים מספיק מסת שריר כדי ללחוץ כבד. גם סס בעצמה לא מתאימה ללחיצות.
מסכים איתך ..
פשוט הוא שאל אז הסברתי לו למה אני עושה כל כך הרבה תרגילים למרות שבאמת זה לא הרבה ,, בשבילי {:
רוב ילדי הסס לא עשו GVT לפני ולא מחזיקים מספיק מסת שריר כדי ללחוץ כבד. גם סס בעצמה לא מתאימה ללחיצות.
אימון C :גם חלפון ורחבי עשו לפני ss גיויטי והם לא עשו/עושים כלכך הרבה תרגילי עזר חסרי תועלת[/QUOTE
😋🍴
מה זה?
נגן MP3מה זה?
ואני שובר את הראש מה לעזאזל הראשי תיבות האלה:37mv:נגן MP3
תתחדשוזה אימון ראשון עם אינזר BELT
תודה נשמה אבל החגורה יש לי אותה בערך שנה אבל לא הייתי צריך להשתמש בה עד עכשיו ...ואני שובר את הראש מה לעזאזל הראשי תיבות האלה:37mv:
תתחדש
סקוואט : 125 קילו ל 5 PR *3
בנץ נפח : 85 קילו ל 5*5
מקבילים מג 3*5-8
לחיצה צרפתית עם דאמבל : 20 קילו ל 6.6.5 חזרות
הסקוואט סט שלישי
אני באופן אישי מרגיש שבין 3-8 חזרות בונה לי אחלה מסה מאשר חזרות גבוהות יותר ..למה אתה עושה תרגיל לטרייספס לחזרות נמוכות כאלה? בדרך כלל עושים בתרגילי עזר8-12 במיוחד שזה תרגיל לשריר קטן כמו יד אחורית